- Reaction score
- 12.362
Μη βαράτε τη κακομοίρα τη τάργκετ κερβ ωρέ, δεν είναι εχθρός μας.
Στο μέτρο του δυνατού γιατί πρώτα είναι σπίτι και μετά studio.το διπλό ρόλο του σαλονιού και listening room
Και βέβαια υπάρχουν μηχανήματα.Επίσης για να καταλάβω, αυτή τη στιγμή δεν έχεις κανένα σύστημα ή απλά έχεις και το έχεις "μαζέψει" λόγω της ανακαίνισης.
είμαι όλος αυτιά ντόκτορ!Λέανδρε καλημέρα,
τελικά θα κάνεις τίποτα στο χώρο σου για το φλατερ Έκο;
Είναι βέβαιο ότι έχεις.
Βέβαιο.
Αν θες, θα σου πω τον τρόπο να ανακαλύψεις σε ποια σημεία έχεις έντονο φλατερ Έκο και σε ποια λιγότερο.
ντόκτορ,Πηγαίνεις σε όλα τα σημεία του χώρου σου, και απλώς χτυπάς δυνατά παλαμάκια.
Γενικά:
Θα πρέπει να σβήνει γρήγορα ο ήχος, να μη κρέμεται σε κανένα συχνοτικο σημείο.
Ειδικά για το φλατερ Έκο:
Ακούγονται παρατεταμένες αλλεπάλληλες διακριτές ανακλάσεις πριμων, κυρίως μεταξύ δαπέδου και ταβανιού, που κάνουν ένα "μπζζζζνννννν".
Πολύ εύκολα θα το καταλάβεις, και θα ακούσεις όλα τα σημεία στον χώρο σου, που έχουν τέτοιο πρόβλημα.
Ακόμα και μια άκρη στο δωμάτιο που έχεις το στέρεο αν εμφανίζει φλατερ Έκο, έχεις ακουστό - αντιληπτό πρόβλημα στη θέση ακρόασης. Δεν πρέπει να έχεις πουθενά και σε κανένα σημείο όπου του δωματίου από άκρη σε άκρη φλατερ Έκο.
από 30-40 άτομα
Εγώ αδιάβαστος, εσύ ανεπίδεκτος μαθήσεως! Το έχεις που το έχεις το πολυκάναλο, κάνε μια αλλαγή, βάλε τα κυρίως ηχεία για δεξί αριστερό και άκου λίγο πολυκάναλα, έτσι για δοκιμή.Αχχ Πέτρο μ...
Πάλι αδιαβαστος είσαι!!
Εδώ και 20 χρόνια, είχα ήδη στήσει το πρώτο μου 5.1.
Έκτοτε έχει αλλάξει 5 φορές και πότε δεν ακούω μουσική μ αυτό!
Το έχω γράψει εδώ και 5 χρόνια ότι έχω 2 παράλληλα συστήματα, το δικαναλο για ν ακούω, και τη π@π@ρι@ για καμιά ταινία!
Αδιαβαστος λέμε!
Το πρωί με το κηδεμόνα σου!
προφανώς δεν έγινα κατανοητός.
Με δεδομένο ότι έχει καλό σετάπ στο δικάναλο, υποψιάζομαι ότι οι αδυναμίες του πολυκάναλου σετάπ θα του εντείνουν τη δυσαρέσκεια προς αυτό.Εγώ αδιάβαστος, εσύ ανεπίδεκτος μαθήσεως! Το έχεις που το έχεις το πολυκάναλο, κάνε μια αλλαγή, βάλε τα κυρίως ηχεία για δεξί αριστερό και άκου λίγο πολυκάναλα, έτσι για δοκιμή.
προφανώς δεν έγινα κατανοητός.
Σε δείγμα 30-40 ατόμων που έχουν περάσει κατά καιρούς από το χώρο μου και δοκιμάσαμε τη κλασσική μέθοδο των...παλαμακίων, όλοι οι υπόλοιποι με εξαίρεση τον εν λόγω φίλο, όλοι υποστήριζαν ότι δεν άκουγαν τίποτα ακόμη κι όταν καθόμουν στο συγκεκριμένο σημείο και επαναλάμβανα τα παλαμάκια για να τους το δείξω.
Η νεολεξία είναι χαρακτηριστικό της σχιζοφρένειας.echo flattering
Βέρυ φλάττερινγκ
σχιζοφρένειας
στο θεμα βιβλια, αλλα καντο ενα πιντιεφ και στειλτο μας το κεφαλαιο ... επισης φανταζομαι οτι ακους φωνες εκει που δεν υπαρχουν και δεν εισαι ο Σκριμιν Τζει... αυτα παλια τα παθαινα...τωρα εχω περασει σε προχωρημενο (και παρωχημενο) αχαρτογραφητο σταδιο .. - αλλα τουλαχιστων το συνοδευω με Psychobilly - βλ.Meteors.Σοβαρά, έτσι είναι. Ανοίξτε οποιοδήποτε βιβλίο ψυχιατρικής, θα το βρείτε.
αλλα καντο ενα πιντιεφ και στειλτο μας το κεφαλαιο