- Reaction score
- 58.677
Το σαγρέ ανάγλυφο θα σου κάνει μια διάχυση ΄΄λουκούμι΄΄ όταν θελήσεις να μετατρέψεις το σαλόνι σε...θάλαμο μικροκυμάτων.Potato Jacket και δεν...συμμαζεύεται.ο χώρος @alexis είναι δεδομένος, period!
Επομένως, όπως σου είπε ο @amoustakas είμαι ήδη πολύ κοντά (αν όχι ήδη)στο δικό μου "τέλος του δρόμου".
Αν φυσικά ποτέ μπεις στη διαδικασία να περάσεις μόνος ή με παρέα το φίλο amoustakas, ;ή οποίον άλλο θέλει, να σε κεράσω και ν' ακούσεις, είναι βέβαιο ότι θ'αναθεωρήσεις πολλές από τις παγιωμένες απόψεις σου. ...
Πχ, το ταβάνι στο" ηχητικό λουκουμάκι" που λες, ίσως και να έχει τη καλύτερη ηχητική συμπεριφορά σε αφρόντιστο χώρο, αλλά και σε σχέση με μερικά φροντισμένους χώρους σαλονιών μιας και δεν έχει πουθενά ορθή γωνία, αλλά το ταβάνι ενώνεται με τους τοίχους με ακτινική διπλή γυψοσανίδα γεμισμένη με πετροβάμβακα και με radius 300mm.
Επίσης, η επιφάνεια πάνω από το σαλόνι είναι χωρισμένη και σε διαφορετικό υψομετρικό επίπεδο σε σχέση με το χώρο μπροστά από το ασανσέρ, αλλά και πάνω από τη φούσκα του τζακιού τα οποία είναι χαμηλότερα κατά 300mm σε σχέση με το ύψος του σαλονιού,και τέλος το ταβάνι πάνω από τη κουζίνα έχει τη μορφή πυραμίδας με υψομετρική διαφορά των πλευρών από τη κορυφή κατά..300mm.
Όλο το ταβάνι τέλος είναι βαμμένο σαγρέ για βελτιστοποίηση της διάχυσης.
Δες λίγο προσεκτικά τις φωτογραφίες και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Φυσικά, όταν κάποιος βγάζει συμπεράσματα ..εξ αποστάσεως, σχεδόν πάντα πέφτει έξω!!
Υ,Σ 1, και μη ξεχνάς ότι κι ο ντόκτορ, στο "τέλος του δικού του δρόμου" είναι!
'Υ.Σ.2Αλήθεια alexis, ο δικός σου χώρος, πόσο πιο λουκουμάκι είναι??? View attachment 144414 View attachment 144415 View attachment 144416 View attachment 144417
Μην ανησυχείς,το χεις ήδη...τερματίσει - το κοντέρ....
Να δω κι εγώ ο αδαής που είμαι "στην αρχή του δρόμου" πως μπορώ να..το τερματίσω!
Παραδέχομαι δε ότι κάπου με πιάνει μια εύλογη αγανάκτηση για το σπαταλημένο χρόνο,όταν κάνω κλικ να πληροφορηθώ τι καινούριο έχει εφαρμόσει ο Ear στο χώρο του και αντ'αυτού σερβίρονται ολόκληρες σελίδες με...ανοησίες.
Last edited: