- Reaction score
- 248
Δε νομίζω να είναι θέμα του firmware. Έχεις ρυθμίσει σωστά τον αριθμό των ηχείων και την έξοδο ήχου σε HDMI ή σε RCA?
Εχεις τεράστια ηχεία;Εβαλα το κρος στα 60hz,
Είναι πολύ μικρά τα ηχεία για κρος στα 60Hzοχι πήρα τα presonus s8 και sub T10. OK ευχαριστώω!!!
Παιδιά από καιρό είχα δει τη συγκεκριμένη αναφορά,αλλά τώρα βρήκα χρόνο και το θυμήθηκα να σας ρωτήσω:Μετά την τελευταία αναβάθμιση δυστυχώς σταμάτησε να περνάει HDR από το HDMI in που έχω συνδεμένο το chromecast ultra για να βλέπω Netfix 4K HDR στον προτζέκτορα.
Περνάει μόνο 4Κ και το μετατρέπει σε SDR διατηρώντας όμως το ΒΤ. 2020.
Ούτε σε HDMI IN ούτε σε HDMI ΙN BYPASS. Έχω δοκιμάσει τα πάντα.
Με το παλαιό firmware δεν υπήρχε πρόβλημα.
Μια από τα ίδια εδώ. Όχι πολύ συχνά.Βοηθάτε πατριώτες....
Σε πολλές περιπτώσεις, όταν βάλω να παίξει επόμενη ταινία μέσω δικτύου, το 203 δεν παίζει τον ήχο. Αν η ταινία έχει και δεύτερη μπάντα ήχου, η εναλλαγή μεταξύ τους λύνει το πρόβλημα και ο ήχος "ξεκλειδώνει". Αν όμως δεν υπάρχει άλλη μπάντα ήχου, ο ήχος επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση του Oppo.
Ξέρει κάποιος άλλη λύση;
App??? Ποιο app?Αυτά δεν τα γλυτώνεις φίλε. Συχνά πυκνά όταν προσπαθώ να μπω σε φάκελλο smb τρώει κολλήματα και πρέπει να επανεκκινήσω.
Κάνε μια προσπάθεια απ' το application. Κάποιες φορές που το oppo έδειχνε κολλημένο, υπάκουγε στο app.
συχνο φαινομενο...Βοηθάτε πατριώτες....
Σε πολλές περιπτώσεις, όταν βάλω να παίξει επόμενη ταινία μέσω δικτύου, το 203 δεν παίζει τον ήχο. Αν η ταινία έχει και δεύτερη μπάντα ήχου, η εναλλαγή μεταξύ τους λύνει το πρόβλημα και ο ήχος "ξεκλειδώνει". Αν όμως δεν υπάρχει άλλη μπάντα ήχου, ο ήχος επανέρχεται μόνο με επανεκκίνηση του Oppo.
Ξέρει κάποιος άλλη λύση;
και τα δυο για ios ειναι