Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.625
touch red..αργο πετρελαιο μαζουτ..αργορύθμου...
touch red..αργο πετρελαιο μαζουτ..αργορύθμου...
μια χαρα εισαι αφου δεν μπορεις να ανεβεις κατηγοριαΔεν σκάω,είμαι...δικαναλικός.
Υποψιν,εγω δεν αμφισβητησα ποτε το εργο του.Εχω ομως καποιες ενστασεις-τις ξερετε-και το ιδιο εχουν και αλλα μεγαλα ονοματα στο χωρο.Πολυ απλα,ο Toole δεν ειναι αλαθητος!Και η αυτογελοιοποίηση να καραδοκεί καθότι ο Dr.Toole δεν είναι μόνο το σύγγραμμά του,αλλά ιθύνων νους στην εκτεταμένη έρευνα της Harman πάνω σε ζητήματα Ακουστικής,η οποία έχει δώσει πλήθος ονομαστών - κι ενίοτε θρυλικών - υλοποιήσεων,κυρίως στον κρίσιμο τομέα των ηχείων.
Κι ένα σχόλιο γενικού χαρακτήρα : Η ελευθερία λόγου παρέχει δυνατότητα να διατυπώνεται ό,τι ανοησία θέλουμε.
Οι στοιχειώδεις κανονισμοί υπαγορεύουν όμως να τη διατυπώνουμε κάθε φορά στην κατάλληλη υποενότητα.
Επομένως,το ξεκαθάρισμα κομματικών διαφορών στην υποενότητα των πολιτικών θεμάτων και όχι ως spamming σε νήματα υψηλής πιστότητας.Νισάφι πια...
γιατί μαϊμού μου γράφεις τα καύσιμα σου?touch red..αργο πετρελαιο μαζουτ..
Ωπα....μην μπερδευεις τι εχει σπιτι του με το τι λεει ως.........συνταξιουχος πλεονΥποψιν,εγω δεν αμφισβητησα ποτε το εργο του.Εχω ομως καποιες ενστασεις-τις ξερετε-και το ιδιο εχουν και αλλα μεγαλα ονοματα στο χωρο.Πολυ απλα,ο Toole δεν ειναι αλαθητος!
Τωρα,πως να σας πεισω να ακουσετε σωστο δικαναλο στερεο;Δεν ακουσε καποιος ακομα σπιτι μου...
Απο την αλλη,ο Δρ.σιγουρα χρειαζεται κεντρικο για να πετυχει σωστη στερεοφωνια,ετσι οπως εχει τα ηχεια πεταμενα εκει μεσα με το ματι...
Ο ρυθμός απού σε πονεί...Τι είναι ο αλγορυθμος?
Κι'απού σε σφάζει?Ο ρυθμός απού σε πονεί...
μια χαρα εισαι αφου δεν μπορεις να ανεβεις κατηγορια
Του...Beethoven όμως.Υψωμένο στην 9η τουλάχιστον.
Πόσο προφητική με τον ιδιαίτερο τρόπο της γίνεται η κλασσική κινηματογραφική σκηνή...γιατί μαϊμού μου γράφεις τα καύσιμα σου?
σε ρώτησε κανείς?
Για πολλοστή υπενθύμιση:Υποψιν,εγω δεν αμφισβητησα ποτε το εργο του.Εχω ομως καποιες ενστασεις-τις ξερετε-και το ιδιο εχουν και αλλα μεγαλα ονοματα στο χωρο.Πολυ απλα,ο Toole δεν ειναι αλαθητος!
Τωρα,πως να σας πεισω να ακουσετε σωστο δικαναλο στερεο;Δεν ακουσε καποιος ακομα σπιτι μου...
Απο την αλλη,ο Δρ.σιγουρα χρειαζεται κεντρικο για να πετυχει σωστη στερεοφωνια,ετσι οπως εχει τα ηχεια πεταμενα εκει μεσα με το ματι...
Πόσο προφητική με τον ιδιαίτερο τρόπο της γίνεται η κλασσική κινηματογραφική σκηνή...
Κι επί τη ευκαιρία...
Για πολλοστή υπενθύμιση:
Δεν παπαγαλίζω Toole...Δεν περιφρονώ το setup σου όπως και του Λέανδρου...
Το setup του Ear εκ προοιμίου δεν προέβλεπε phantom κεντρικό κανάλι...Δεν έτυχε,αλλά...πέτυχε.
φίλτατε bhutia,Πόσο προφητική με τον ιδιαίτερο τρόπο της γίνεται η κλασσική κινηματογραφική σκηνή...
Κι επί τη ευκαιρία...
Για πολλοστή υπενθύμιση:
Δεν παπαγαλίζω Toole...Δεν περιφρονώ το setup σου όπως και του Λέανδρου...
Το setup του Ear εκ προοιμίου δεν προέβλεπε phantom κεντρικό κανάλι,διατηρώντας ακλόνητο κεντρικό είδωλο κι εκτός ενός συγκεκριμένου sweet spot...Δεν το έστησε έτσι για να τύχει,αλλά...για να πετύχει.