Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
Κανονικά θα έπρεπε να έχουν θιχτεί οι σκ@τόμυγες.
Ένα μόνο πράγμα θα σου πω...Ολόκληρο το νήμα με το άρωμα hi-end πέρασε χωρίς να σου δοθεί - λόγω ban - ευκαιρία σχολιασμού πάνω στη βράση που κόλλαγε το σίδερο. Θα ήταν κρίμα την επόμενη φορά που θα...τρώει η μύγα σίδερο να κωλυόσουν πάλι για τέτοιους λόγους...Κανονικά θα έπρεπε να έχουν θιχτεί οι σκ@τόμυγες.
... στοιχεία που ο εγκέφαλος αναγνωρίζει αβίαστα
ως συστατικά της μουσικης,
Το ερώτημα δεν είναι αυτό...Ποια είναι αυτά τα στοιχεία;
Από πού συμπεραίνεις (λανθασμένα) ότι θα συμμετείχα στο εν λόγω thread;Ένα μόνο πράγμα θα σου πω...Ολόκληρο το νήμα με το άρωμα hi-end πέρασε χωρίς να σου δοθεί - λόγω ban - ευκαιρία σχολιασμού πάνω στη βράση που κόλλαγε το σίδερο. Θα ήταν κρίμα την επόμενη φορά που θα...τρώει η μύγα σίδερο να κωλυόσουν πάλι για τέτοιους λόγους...
Σε κάνα τέρμηνο;Συνεχίζεται...
Συμπεράσματα δεν βγαίνουν με γνώμονα προθέσεις κατόπιν εορτής,αλλά την ελπίδα για την...επόμενη ευκαιρία.Από πού συμπεραίνεις (λανθασμένα) ότι θα συμμετείχα στο εν λόγω thread;
Γενικά (ίσως όχι πάντα, αλλά σχεδόν πάντα) αποφεύγω να επισκέπτομαι μέρη που γνωρίζω εκ των προτέρων ότι δε μου ταιριάζουν, μόνο και μόνο για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου.
Σε "ουδέτερο" ή "φιλικό" έδαφος όμως, αν δω τίποτα σκ@τόμυγες ή σκ@τόπουλα που κουτσουλάνε όπου βρουν, παίρνω το φλιτ ή το δίκαννο, ανάλογα.
Συνεχίζεται...
Μισό λεπτό για να καταλάβω. Υποστηρίζετε ότι οι χαϊεντάδες, οι μη πολυκαναλικοί στερούμαστε εγκεφάλου;Το ερώτημα δεν είναι αυτό...
Από τη στιγμή που έχουμε να κάνουμε με χαϊεντάδες, το ερώτημα είναι "Πού βρέθηκε ο εγκέφαλος;"
Σε ένα νήμα 138 σελίδων, δεν θα έβαζα να το κάνει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Άσε που ούτε ο μισθός μού φτάνει, ούτε οι υπερωρίες.Ας μη διαπληκτιζόμαστε,μπορεί να υπάρξει εύκολη λύση και γι αυτό : Να μεταφέρονταν τα σχόλια του Λέανδρου και οι σχετικές ανταποκρίσεις σ'ένα ολοκαίνουριο αφιερωμένο νήμα με τίτλο...΄΄Ηχητική παραποίηση χώρου ακρόασης΄΄...
Μπορούμε άπαντες να γίνουμε μέρος της λύσης...
κάποιοι στα γεράματα μαθαίνουν πλέξιμο....Σε ένα νήμα 138 σελίδων, δεν θα έβαζα να το κάνει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Άσε που ούτε ο μισθός μού φτάνει, ούτε οι υπερωρίες.
Αφού αυτό που έγραψα δεν εννοείται, εννοώ ότι η συμμετοχή σου στο θέμα του ΕΑΡ είναι ο ορισμός του τρολ.Δηλαδή?
Ειλικρινά δε καταλαβαίνω το ερώτημα, τι εννοείται?
Μπορείς για λόγους απλοποίησης να πιάσεις τις τελευταίες είκοσι σελίδες,από την νο.118 και ύστερα.Σε ένα νήμα 138 σελίδων, δεν θα έβαζα να το κάνει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Άσε που ούτε ο μισθός μού φτάνει, ούτε οι υπερωρίες.
Ο ίδιος πάντως το αντελήφθην αντιστρόφως : Ότι στον πολύπλοκο κόσμο που ζούμε,αρκετοί ανεγκέφαλοι θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν χαϊενδόφρονες.Έστω και μετά πολυκαναλικού setup ή...ηλεκτρονικού εγκεφάλου (υπολογιστή).Μισό λεπτό για να καταλάβω. Υποστηρίζετε ότι οι χαϊεντάδες, οι μη πολυκαναλικοί στερούμαστε εγκεφάλου;
Αν τρολ θεωρείται οτιδήποτε διαφορετικό από τις απόψεις σας, ναι τότε για εσάς είμαι τρολ.Αφού αυτό που έγραψα δεν εννοείται, εννοώ ότι η συμμετοχή σου στο θέμα του ΕΑΡ είναι ο ορισμός του τρολ.
Εδώ Bhutia μ' ( που λέει και ο Λέανδρος ), προτιμώ να μην ακολουθήσω τη γνώμη σου και να περιμένω απάντηση απο τον ίδιο.Ο ίδιος πάντως το αντελήφθην αντιστρόφως : Ότι στον πολύπλοκο κόσμο που ζούμε αρκετοί ανεγκέφαλοι θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν χαϊενδόφρονες.Έστω και μετά πολυκαναλικού setup ή...ηλεκτρονικού εγκεφάλου (υπολογιστή).
Who knows?Σε κάνα τέρμηνο;
1. Οι χαϊεντάδες είναι συνήθως χειρότεροι από απλά ανεγκέφαλοι. Είναι... χαϊεντάδες.Μισό λεπτό για να καταλάβω. Υποστηρίζετε ότι οι χαϊεντάδες, οι μη πολυκαναλικοί στερούμαστε εγκεφάλου;