Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
@xfader σε βρίζουν οι αλήτες...Κανόνισε.bine te-am înțeles, te-am înțeles din mâncare!!
ce vom face cu acest xfader care nu-i place okra?
xfader στα ρουμανικά σημαίνει "γαμ@ τις μπάμιες"!@xfader σε βρίζουν οι αλήτες...Κανόνισε.
Βλάχος, βέρος!!
Από Λάρσα με ρίζες από Ρουμανία.
Post automatically merged:
Μήπως ξέρς εσύ ποιος έχει γεμίσει πινεζες όλη τη παραλιακή?
Αρχικά να πω ότι Π Ε Ι Ν Α Ω Ω Ω ΩΠάντως αν όντως σε πιάνει λάστιχο στην παραλιακή δεν είναι πινέζες αλλά γυαλιά από τα ατυχήματα/δυστυχήματα που γίνονται συνεχώς, πίνουν τρέχουν και όποιον πάρει ο χάρος, αν σε κάθε άνθρωπο που έχει χαθεί στηνόταν εικονοστάσι θα ήταν περισσότερα από τα δέντρα (παρεμπιπτόντως έχεις δει που κόβουν τους ευκαλύπτους σε Γλυφάδα/ Βούλα, ξέρεις γιατί; ) τεσπα, δεν σε σαμποτάρει κανείς, οι μπάμιες είναι αγαπητό φαγητό από όλους άσχετα αν ντρέπονται να το πουν ορισμένοι, χαρά στο κουράγιο σου πάντως πού βγαίνεις για ποδήλατο στην παραλιακή, να ποδηλατείς αν μπορείς μαζί με άλλους.
Κάνω κάποιες αταξίες η αλήθεια είναι...Ζωηρός είσαι κι εσύ ε;
Από ψήσιμο ήταν καλή. Αλλά δεν έλεγε... Ήταν θεωρητικά Black Angus, όμως ήταν σκληρή, με ίνες και γεύση ελληνικού ασίτευτου μοσχαριού. Βαριόμουνα να κάνω θέμα καθώς κερνούσε άλλος.Ήθελε λίγο ακόμα...
Η πικάνια είναι πολύ ιδιαίτερο κομμάτι. Είναι πολύ εύκολο να πετσιάσει αν την ψήσεις πάνω από μέτρια. Άλλα κομμάτια τα θέλω κι εγώ λίγο πιο ψημένα.Για τα γούστα μου θα τη ήθελα λίγο ψημένη ακόμα, σεβαστά τα γούστα όμως.
Στα υπόλοιπα έχεις απόλυτο δίκιο, ειδικά άμα ένα πιάτο το πληρώνεις αδρά, έχω επιστρέψει πιάτο με τη ελπίδα πως ήταν μια αστοχία και τις περισσότερες φορές έρχεται το ίδιο άθλιο πιάτο στο τραπέζι...
Του το είπα και πέθανε στα γέλια.O κόκορας πάει ταμαμ με μπάμιες...
Καλά , το γάντι πως το μάσησες??