TERMATOGAZI
Bass!
- Reaction score
- 4.881
Και ο δευτερος 503 by zapantis για το project.
κούμπωσε το στον τριννοβ καλέ...σε hdmi input και δες από τον προτζέκτορα...σαν πηγήΤο θεμα ειναι πως θα βαλω τους κωδικους του wifi στο nuc χωρις οθονη και hdmi.
στα πλαίσια σερφαρίσματος....ναι...δεν εχει και μεγαλη διαφορα στο θεμα της συνδεσης
Θέλει ανεμιστήρα ο class D?View attachment 146190
Και ο δευτερος 503 by zapantis για το project.
νομιζω κανει και πολυκαναλο, θα δοκιμασω και θα σου πωΤο NUC κάνει και πολυκάναλο ή μόνο δικάναλο stream;
ετσι βγαινει απο την hypex, κατι θα ξερουν...Θέλει ανεμιστήρα ο class D?
Επειδή τα fusion είναι πλάτες που προβλέπεται κανονικα να μπαίνουν σε καμπίνα ηχείου, θέλουν. Οι class d εφόσον μπουν σε συμβατικό μεταλλικό κουτί με επαρκή αερισμό και μία ανεκτή εννοείται ψύκτρα, γενικώς δεν θέλουν.Θέλει ανεμιστήρα ο class D?
Δε μας έγραψες όμως "εντυπώσεις ακροάσεων", τι περιμένεις; Πρόσκληση;Σίγουρα κάποια στιγμή θα "τελειώσουν", απλά στην περίπτωσή μου τα αυτιά μου τελειώνουν νωρίτερα.
Όποτε ακούω "μια χαρά", έρχεται συνειρμικά αυτό με τη γριά που πέθανε, κι έλεγε η άλλη γριά "μα ήταν μια χαρά"...έχω το πικάπ, το οποίο παίζει επίσης μια χαρά.
Το 98% στην έκθεση του Μονάχου 2019 ήταν για πικαπ βραχίονες και κεφαλές......Τέλος πάντων, "μια χαρά" είναι το πικάπ, συμφωνώ. Όπως κι η γριά. Αυτή που πέθανε.
Όχι ρε, δεν ήταν έτσι.Το 98% στην έκθεση του Μονάχου 2019 ήταν για πικαπ βραχίονες και κεφαλές......
Είχε και δυο πολυκαναλα
Ένα σχόλιο επ αυτού παρακαλώ.
Και επειδή είμαι καλό παιδάκι δεν λέω τίποτα για τα λαμπατα.......