Sonorus
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 818
OK , για αυτό με ξένισε η μορφή της καμπύλης.
Για κάποιο λόγο δεν τις βρίσκω στο laptop μου, παίζει και να τις έκανα με το nuc. Οπότε, έκανα μια δοκιμαστική στα γρήγορα.Δε χρειαζεται να μετρας καθε φορα.Φορτωνεις παλιες μετρησεις για πειραματισμους.
Ένα σύντομο σχόλιο...Έχει τεθεί στάθμη αναφοράς 80 dB.Μπορείς εύκολα να παρατηρήσεις σε ποιες στενές ζώνες πάνω στις τέσσαρες πρώτες οκτάβες ισχύει το + - 6 dB ως προς το πλάτος αναφοράς.Καλημερα σε ολους τους χαλιενταδες!
Γενικες ερωτησεις προς ολα τα μελη που απαντησαν:
Με ποιο κριτηριο παρατηρησατε οτι δεν εχω μπασσο;Ειναι εμφανεις οι βυθισεις οπως τις ανελυσε και ο Κωστας,αλλα η καμπυλη συχνοτητας κυμαινεται σε πολυ ανεκτα επιπεδα-απο καποια hz και πανω-για μη επαγγελματικο χωρο.Εχω διαβασει απο πολλους ανθρωπους στο χωρο του room treatment οτι για τη συχνοτητα fs και κατω +-6db στο μπασσο ειναι πολυ καλη αποδοση.
Είσαι Μεγάλος alexis.Είμαι βέβαιος ότι καταλαβαίνεις το γιατί...@Γιάνννης μη μασάς.
Αν πάρω μικρόφωνο ποτέ και ανεβάσω (για το REW δεν κάνει του ANTHEM), θα νιώσεις πολύ καλά γιατί τα δικά μου ίσως να είναι και χειρότερα.
Βέβαια έχω ένα Sub, αλλά έχω και omnipolar κανόνια χωρίς treatement.
Ίου ίου εδώ να δεις που θα πέσει.
Θα γελάνε και τα 34000 μέλη του φόρουμ.
Πήγε να φέρει κουβέρτες......
Η συλλογική κριτική εν είδει χαβαλέ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού γίγνεσθαι γιατί προβλέπεται από τη φύση μας.Και καμία συνείδηση δεν μπορεί να εξαιρεθεί μονίμως...Είδες?.....στο είπα!
Λοιπον παιδες,παρτε.
Αποκριση συχνοτητας και των 2 καναλιων σε 3 κοντινες θεσεις
Ειναι plexi και ανακατευθυνει τη δευτερη ανακλαση απο εκεινο το σημειο.Εξυπνη η φωτογραφια με την πολυκαρβονικη!Δικη σου;αυτά κάτω από τα ρικοφόν είναι τζάμια?
View attachment 146365
μη χρησιμοποιείς τέτοιες επιφάνειες....
αν το θέμα είναι αισθητικό υπάρχουν και άλλες επιλογές
πλεξι γκλας
View attachment 146364
αν ήσουν κwλόπαιδο θα σου ελεγα να βάλεις κάτι.....
σε αμίαντο
View attachment 146366
όχι...ίντερνετΕιναι plexi και ανακατευθυνει τη δευτερη ανακλαση απο εκεινο το σημειο.Εξυπνη η φωτογραφια με την πολυκαρβονικη!Δικη σου;
Βρηκα ενα θεμα με παρομοια μετρηση rt.Δεν αναφερουν κατι εκει στα 19 σχολια.Παρολα αυτα το EDT μου φαινεται φυσιολογικο στα ψηλα.Κάτι γίνεται στην μέτρηση ψηλά. Κάπου υπάρχει λάθος
Ξήλωστο και σπάστο και πέτα το τώρα.Ειναι plexi και ανακατευθυνει τη δευτερη ανακλαση απο εκεινο το σημειο
Γιατι αυτο,doc?Ξήλωστο και σπάστο και πέτα το τώρα.
Πώς μου ξέφυγε αυτή η τρέλα....
Ηξερε τι εκανε ο Indie,doc!Τώρα λέμε.
Θες να μας τρελάνεις;
Διώχτο και ξαναμέτρα, μπας και έρθουν τα πρίμα στη θέση τους.
Παλαβιάρικια μπάμια, έ παλαβιάρικια μπάμια, όλο παγίδες το έχεις κάνει το μέρος, σα τις παγίδες που έβρισκε ο Ιντιάνα Τζόουνς στο κυνήγι του θησαυρού, που μου θες και μεγάλη σκηνή, βρε αν θες μεγάλη να στήσεις πολυκάναλο ρε, όπως όλοι μας.
Θα έπρεπε να έχεις ήδη σταματήσει να επικαλείσαι τις ακουστικές σου εντυπώσεις.Με αντιπαραβολες ακουσματων βαλε-βγαλε,προσδιδουν αρκετο εξτρα βαθος στην ηχητικη σκηνη.Η διαφορα ειναι ακουστοτατη!
Μην βάλεις στοίχημα, μη.Θα μπορεσεις να καταλαβεις απο το impulse αν βοηθαν η οχι;