- Reaction score
- 5.360
Ναι..... Ναι.....Πόσο τυχερός είσαι τελικά...![]()
![Frown :frown: :frown:](/forum/images/smilies/basic/frown.png)
Ναι..... Ναι.....Πόσο τυχερός είσαι τελικά...![]()
Σουπιές με σπανάκι βλέπουν τα τσακιρικα μπιρμπιλωτα ματάκια μου?
Αυτή την γκουρμεδια από την προηγούμενη βδομάδα νομίζω οτι ξέχασα να τη μοιραστώ μαζί σας.
View attachment 146621
Θέλεις να μας πεις ότι δεν ξέρεις να τα ρίξεις σε μια κατσαρόλα (χύτρα καλύτερα), με κρεμμύδι και λάδι??View attachment 146624
Ωραία..... Μέχρι εδώ ξέρω την συνταγή........ Θα περιμένω ως το βράδυ και μετά θα παραγγείλω κάνα πιτογυρο.....
View attachment 146624
Ωραία..... Μέχρι εδώ ξέρω την συνταγή........ Θα περιμένω ως το βράδυ και μετά θα παραγγείλω κάνα πιτογυρο.....
OMG...I'm back μετα απο κάτι προβλήματα υγείας, μετεγχειρητικες επιπλοκες...
View attachment 146636 View attachment 146637
Επίσης έπαιξε και ένα πιάτο τραχανά, έπρεπε να καλυφθούν κενά ημερών![]()
- ironI'm back μετα απο κάτι προβλήματα υγείας, μετεγχειρητικες επιπλοκες...
ευχαριστω Βαγγο!!Περαστικά σου αγόρι!!!
Οι γαστρονομικές σου επιλογές, βλέπω (ευτυχώς) να μην επηρεάστηκαν!!
- ναί αλλά αυτό πάει χέρι-χέρι με καύσεις , και ο φίλος δείχνει να κατέχει από ''αρκετό'' φαγητό...παράτα το ποδήλατο για μερικούς μήνες, δεν θα πάθεις τίποτα αν δεν κάνεις..
- ναί αλλά αυτό πάει χέρι-χέρι με καύσεις , και ο φίλος δείχνει να κατέχει από ''αρκετό'' φαγητό
Καλά αυτό δεν παίζει, σήμερα το πρωί ντύθηκα στολίστηκα και βγήκα με σκοπόν να φτασω Άνω Σούνιο.Σιδερένιος και καλή πλήρη ανάρρωση, παράτα το ποδήλατο για μερικούς μήνες, δεν θα πάθεις τίποτα αν δεν κάνεις..
Ακριβώς, 3 γεύματα τη μέρα και με τα περιφερειακά και το πρωινό τα λες 5 γεύματα.Εννοείς ότι τρώει σαν αρκούδα που έχει μείνει νηστική για δύο εβδομάδες;;![]()
Καλά αυτό δεν παίζει, σήμερα το πρωί ντύθηκα στολίστηκα και βγήκα με σκοπόν να φτασω Άνω Σούνιο.
Μένω ψηλά σε βουνό και κατεβαίνοντας σπάει μια ακτίνα από το τροχό, δεν πειράζει λέω θα γυρίσω πίσω θα αλλάξω τροχούς και κομπλέ.
Έτσι έγινε και βγαίνω στη λεωφόρο και ενώ πηγαίνω γίνεται ένα απίστευτο ατύχημα μπροστά στα μάτια με ένα ντελιβερά, ακράνωτος μάγκας Κερατσινιώτης ντελιβεράς έγινε χαλκομανια πίσω από σταματημένο προπορευομενο όχημα...
Το θέαμα που αντίκρισα ήταν τόσο δυνατό που απλά επέστρεψα σπίτι, κάτι δεν λειτουργούσε σωστά σήμερα και έχοντας νωπά ακόμα τα δικά χαΐρια το άφησα για άλλη μέρα.
Θα το ξανά πω, κάτι δεν πάει καλά εκεί έξω, στους δρόμους και στη οδήγηση πιο συγκεκριμένα...
αμα γνωριζεις δρομο χωρις κινηση που οδηγει προς το ναο του Ποσειδωνα θα ηθελα να μου τον πειςΩχχ..
εγώ όταν κάνω ποδήλατο σπάνια βγαίνω σε κεντρικούς δρόμους γι' αυτόν το λόγο.
Στο Da Michele;Γλώσσα με μανιτάρια, ραβιόλια με κολοκύθια.
(χάλια φωτό γιατί έτρεχαν σαλάκια)
View attachment 146646
View attachment 146647