Ή αλλιώς, ένα αβουγουδού για 39 μήνες και 10 ημέρες!Τον ίδιο υπολογισμό έκανα για το Tidal. Βγαίνει 840 ΕΥΡΩ την πενταετία.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ή αλλιώς, ένα αβουγουδού για 39 μήνες και 10 ημέρες!Τον ίδιο υπολογισμό έκανα για το Tidal. Βγαίνει 840 ΕΥΡΩ την πενταετία.
Αμάν με αυτά τα κινητά!Πάνω που πήγα να ρωτήσω ρε αδερφέ!!
Πηρα την προσφορά του tidal. Αυτή τη στιγμή ακούω Van The Man Morrison απο το πισι με σύνδεση USB στο ντακ του προενισχυτη. Οκ, μια χαρά παίζει, παράπονο δεν έχω..
Το κατέβασα όμως και στο κινητό με το σκεπτικό να το χρησιμοποιήσω σαν remote control, οπως κανω και με το Spotify..
Δε γίνεται?
Και πώς θα βλέπω βρε από τα 2 μέτρα την 15αρα οθόνη του λάπτοπ????Αμάν με αυτά τα κινητά!
Ασύρματο ποντίκι δεν έχεις μανάρι μου;
δυστυχώς η HD υπηρεσία δεν υποστηρίζεται ακόμη στην Ελλάδα. Θα δοκιμάσω με VPNΜένει να δούμε και το Amazon unlimited. Μόλις έκανα εγγραφή. Είναι σε προσφορά 0,99 για τους 4 πρώτους μήνες.
Δεκτόν.Και πώς θα βλέπω βρε από τα 2 μέτρα την 15αρα οθόνη του λάπτοπ????
Αμάν ρε μάνα μου..... Όλα έτοιμα τα θες.... Ορίστε...Και πώς θα βλέπω βρε από τα 2 μέτρα την 15αρα οθόνη του λάπτοπ????
Να βγαίνει ακόμα αυτό το μοντέλο???Αμάν ρε μάνα μου..... Όλα έτοιμα τα θες.... Ορίστε...
Home - Booomtoys.gr
Με την εγγραφή σας στο newsletter κερδίζετε 10% έκπτωση Εγγραφείτεwww.booomtoys.gr
Έχεις κάποιο dac?Καλημέρα σε όλους.
Είμαι συνδρομητής στο spotify-premium.
Ως πηγή χρησιμοποιώ λάπτοπ από το οποίο ακούω και μουσική από εξωτερικό σκληρό -foobar 2000.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να βελτιώσω την ποιότητα του ήχου,αλλάζοντας μόνο την πηγή.
Δηλαδή αγορά καλύτερου λάπτοπ(mac-nuk-κλπ) ή εγκατάσταση κάποιου προγράμματος(daphile) στο υπάρχον.
Επισημαίνω ότι δεν επιθυμώ καμία άλλη αλλαγή στο υπάρχον σύστημα μου.
Διαθέτω αλλά θα προτιμούσα οι τυχόν απαντήσεις σας,να περιοριστούν μόνο σε αυτό που ρωτάω.Έχεις κάποιο dac?
Με τη προϋπόθεση ότι το λαπτοπ δεν σέρνεται και ότι δεν χρησιμοποιούνται οι αναλογικές έξοδοι αυτού και το dac συνδέεται μέσω usb, μια αλλαγή υπολογιστή δεν θα αλλάξει κάτι. Εκτός βέβαια αν ο ανεμιστήρας λυσσομανάει, οπότε εισάγει θόρυβο κατά την ακρόαση.Διαθέτω αλλά θα προτιμούσα οι τυχόν απαντήσεις σας,να περιοριστούν μόνο σε αυτό που ρωτάω.
Ευχαριστώ για την απάντηση.Με τη προϋπόθεση ότι το λαπτοπ δεν σέρνεται και ότι δεν χρησιμοποιούνται οι αναλογικές έξοδοι αυτού και το dac συνδέεται μέσω usb, μια αλλαγή υπολογιστή δεν θα αλλάξει κάτι. Εκτός βέβαια αν ο ανεμιστήρας λυσσομανάει, οπότε εισάγει θόρυβο κατά την ακρόαση.
Στην καλύτερη περίπτωση θα γίνει λίγο λιγότερο χειρότεροΑπλώς επειδή έχω ¨"έχω ακούσει" διάφορα ,ότι καλύτερο pc ή μεμονωμένο streamer ή προσθήκη κάποιου
προγράμματος(πχ daphile),αναβαθμίζουν την ποιότητα,γιαυτό και ρωτάω.