Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.382
this thread reminds me of mankind.. μτφ. αυτο το νημα μου θυμιζει την ανθρωποτητα..
4000 π.χ..
4000 π.χ..
Ετσι ειναι βρε ΕΙΣΑΙΣΤΟΜΗΝΑΣΟΥ!... ρε γκρινννιαρη/παραπονννιαρη να πουμε...ασε τις υπερβολες για τις γυναικες..απλα δεν ειναι (τερμα) μηχανουργειο.
Το καλο ειναι οτι ευχαριστιεσαι την οποια ακροαματικη διαδικασια, ναι απο εκει ξεκιναει το πραμα, ξεκιναει.
Και μην ταφτιζεσαι με το συστημα σου, δεν εισαι εσυ, μην το δικαιολογεις και μην κανεις το κινννεζο, δες το οπως ειναι, και ακουσε το.
Βγαλε τις διαννννοητικες autoασπιδες.
φιλικα παντα, cheers.
Μόνο που η τούρτα είναι ...κεράσι και το κερασάκι που λες είναι όλο το πάνω στρώμα....Κατα τη γνωμη μου,προεχει ο χωρος και τα σωστα μηχανηματα(βλεπε Qutest vs SHD)και μετα ερχεται η ισοσταθμιση,η οποια ειναι το κερασακι στην τουρτα.
Έμενα στα νιάτα μου....Ο Sonorus ειναι τερμα δεξια;Νομιζω οτι γνωριζομαστε φατσικα.Μενεις Ολυμπιαδος καπου ή ηρθες να ψωνισεις απο το καταστημα μου;
Ετσι ειναι βρε ΕΙΣΑΙΣΤΟΜΗΝΑΣΟΥ!... ρε γκρινννιαρη/παραπονννιαρη να πουμε...ασε τις υπερβολες για τις γυναικες..απλα δεν ειναι (τερμα) μηχανουργειο.
Το καλο ειναι οτι ευχαριστιεσαι την οποια ακροαματικη διαδικασια, ναι απο εκει ξεκιναει το πραμα, ξεκιναει.
Και μην ταφτιζεσαι με το συστημα σου, δεν εισαι εσυ, μην το δικαιολογεις και μην κανεις το κινννεζο, δες το οπως ειναι, και ακουσε το.
Βγαλε τις διαννννοητικες autoασπιδες.
φιλικα παντα, cheers.
... ανεμογκαστρι, ανεμοσκορπριζματα...που τετχοια τυχη ουτε ο υπνος δε με παιρνει.Ετσι ειναι βρε ΕΙΣΑΙΣΤΟΜΗΝΑΣΟΥ!
Απλα τα τσογλ@νια απο τη μια ζητουσαν μετρησεις απο την αλλη δεν ειπαν ενα μπραβο που το τερματισα το συστημα με το αυτι...
Εργαλεια-σιδηρικα Ολυμπιαδος πανω απο το προξενειο.Έμενα στα νιάτα μου....
Ποιο κατάστημα έχεις;
Τα εργαλεία κλπ;
Έτσι μπράβο.Εργαλεια-σιδηρικα Ολυμπιαδος πανω απο το προξενειο.
δεν αμφεβαλα, αλλα αυτο τον εχει σωσει..Γιάννης είναι καλό και ευγενικό παιδί!
Αν θυμαμαι καλα εχεις ερθει αρκετες φορες.Τωρα που μενεις-αν επιτρεπεται;Έτσι μπράβο.
Και έλεγα που τον ξέρω που τον ξέρω....
Δεν ξεχνάω ποτέ φάτσες , μα ποτέ!
Παιδιά σε αυτό το σημείο να σας πω ότι ο Γιάννης είναι καλό και ευγενικό παιδί!
Εισαι γελασμενος παντως αν νομιζεις οτι θα φτιαξεις την καμπυλη τυπου Harman με την ισοσταθμιση.Αν νομιζεις οτι θα πλησιασεις καν τις μετρησεις μου,θα απογοητευτεις.Παλι θα ακους οτι να'ναι και θα νομιζεις οτι παιζει "στερεο".
Την καμπύλη έμεινε να σιδερωσειςΕργαλεια-σιδηρικα Ολυμπιαδος πανω απο το προξενειο.
Πιο πολλα θα κερδισεις αν δωσεις τα ιδια λ7 στη φροντιδα χωρου...Το επόμενο πείραμα λοιπόν θα είναι το εξής:
Δημιουργία φίλτρου ( έστω και αν ο Δημήτρης δεν συμφωνεί ) σύμφωνα με τις - κάκιστες - μετρήσεις του χώρου μου, φόρτωμα του φίλτρου σε περιβάλλον windows και εκ νέου μέτρηση με το φίλτρο να επιδρά. Η αλήθεια είναι ότι βαριόμουν να το κάνω, αλλά αφού είσαι τόσο απόλυτος, ευκαιρία να δούμε στη πράξη πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Με chord carnival καλώδιο ηχείων εκτώς αν προλάβω να χτυπήσω belden.
Δεν υποστηρίζω ότι η ισοστάθμιση είναι πανάκεια. Συνειδητοποιώ όμως ότι αγοράζουμε τις χίλιες δυο μαλ@κίες δήθεν ότι θα πάρουμε καλύτερο ήχο και δεν ασχολούμαστε με τα ουσιώδη. Είτε αυτές ( οι μαλ@κίες ) είναι καλώδια, είτε ακριβός εξοπλισμός και δεν ξέρω'γω τι άλλο.
Οχι.Πρωτον γιατι ειναι δωρο απο ατομο που με εκτιμαει και δευτερον επειδη στο παραμικρο tweak που θα με γαργαλαει να πειραζω,θα το βλεπω κιολας ποσο μετρησιμη διαφορα κανει...Την καμπύλη έμεινε να σιδερωσεις
Το οφωνο το πουλάς?
βρε παλιόπαιδο...τι λες πάλι???Το επόμενο πείραμα λοιπόν θα είναι το εξής:
Δημιουργία φίλτρου ( έστω και αν ο Δημήτρης δεν συμφωνεί ) σύμφωνα με τις - κάκιστες - μετρήσεις του χώρου μου, φόρτωμα του φίλτρου σε περιβάλλον windows και εκ νέου μέτρηση με το φίλτρο να επιδρά. Η αλήθεια είναι ότι βαριόμουν να το κάνω, αλλά αφού είσαι τόσο απόλυτος, ευκαιρία να δούμε στη πράξη πόσα απίδια χωράει ο σάκος.
Με chord carnival καλώδιο ηχείων εκτώς αν προλάβω να χτυπήσω belden.
Δεν υποστηρίζω ότι η ισοστάθμιση είναι πανάκεια. Συνειδητοποιώ όμως ότι αγοράζουμε τις χίλιες δυο μαλ@κίες δήθεν ότι θα πάρουμε καλύτερο ήχο και δεν ασχολούμαστε με τα ουσιώδη. Είτε αυτές ( οι μαλ@κίες ) είναι καλώδια, είτε ακριβός εξοπλισμός και δεν ξέρω'γω τι άλλο.
Χμ, αν σου πω ότι το έκανα, τι θα πεις...?Νομίζεις ότι αν το παίξεις..μάτζικα ντε σπέλ φτιάχνοντας.."μαγικά φίλτρα", θα κάνεις το ..καρναβάλι να παίζει όπως το kimber 8tc??
Λεανδρουκο, δεν μιλάω για ένα μηχάνημα της πλάκας έναντι ενός πολύ καλού. Μιλάω για το στάδιο του dac, το οποίο δεν δείχνει να υστερεί έναντι ενός εξειδικευμένου dac, απο πλευράς μετρήσεων συν την αντιστάθμιση των όποιων προτερημάτων ενός εξειδικευμένου dac απο τη καλύτερη δυνατή λειτουργία του συνόλου του συστήματος.Αν οι επιμέρους κρίκοι της ηχητικής σου αλυσίδας είναι..για τα καρναβάλια περιμένεις να στα "σάξει" το σοφτγουερικό ματζούνι??
Ναι, αλλά λιγότερα θα δώσεις αν φροντίσεις το χώρο ( δεδομένο και στις δύο περιπτώσεις ) αλλά αντι να τα σκάσεις σε μυθικά μηχανάκια και καλώδια, φέρεις το σύστημα στα απόλυτα ίσια του με ισοστάθμιση.Πιο πολλα θα κερδισεις αν δωσεις τα ιδια λ7 στη φροντιδα χωρου...
Μα και βεβαια θα δεις βελτιωση με ισοσταθμιση διοτι η καμπυλη σου ειναι (ευγενικως) απαραδεκτη.Σιγουρα κατι θα κερδισεις απο αυτην...Χμ, αν σου πω ότι το έκανα, τι θα πεις...?
Λεανδρουκο, δεν μιλάω για ένα μηχάνημα της πλάκας έναντι ενός πολύ καλού. Μιλάω για το στάδιο του dac, το οποίο δεν δείχνει να υστερεί έναντι ενός εξειδικευμένου dac, απο πλευράς μετρήσεων συν την αντιστάθμιση των όποιων προτερημάτων ενός εξειδικευμένου dac απο τη καλύτερη δυνατή λειτουργία του συνόλου του συστήματος.
Ναι, αλλά λιγότερα θα δώσεις αν φροντίσεις το χώρο ( δεδομένο και στις δύο περιπτώσεις ) αλλά αντι να τα σκάσεις σε μυθικά μηχανάκια και καλώδια, φέρεις το σύστημα στα απόλυτα ίσια του με ισοστάθμιση.
ότι χρειάζεσαι κατεπειγόντως μια επίσκεψη για καθαρισμό σε ΩΡΛ, κι αν μετά εξακολουθείς να το πιστεύεις σε..ψυχιάτρο!Χμ, αν σου πω ότι το έκανα, τι θα πεις...?