Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Reaction score
3.628
Τα dac της chord είναι καλοφτιαγμένα για "homemade" συσκευές και αξίζουν την υπεραξία που καλείται να πληρώσει κάποιος κυρίως αν είναι tech freak ή ψάχνει κάτι το διαφορετικό. Δε νομίζω σε καμία περίπτωση πάντως πως είναι καλύτερα από άλλα χαμηλότερης μάλιστα τιμής. Γενικά ένα dac θα πρέπει, με οικονομοτεχνικά κριτήρια, να μην κοστίζει περισσότερο από το 10% άντε το 15% βαριά βαριά του συστήματος.
Ενας και εσυ και ενας ο αλλος ο βλαχος,ο Z reviews!

Nα κανετε παρεα-την ιδια γνωμη εχετε.Ο ανθρωπος λεει οτι δεν ακουει διαφορες στα dacs.Εχει φαει απλετο κραξιμο στο net.

Reaction score
4.587
Ενας και εσυ και ενας ο αλλος ο βλαχος,ο Z reviews!

Nα κανετε παρεα-την ιδια γνωμη εχετε.Ο ανθρωπος λεει οτι δεν ακουει διαφορες στα dacs.Εχει φαει απλετο κραξιμο στο net.
Αυτό είναι ένα κλασσικό λάθος που κάνουν κυρίως άνθρωποι που έχουν καταλήξει σε απόφαση χωρίς να χρειαστεί να σκεφτούν. Ακόμα κι αν δεχτούμε πως κάποιος ακούει διαφορές ανάμεσα στα dac (που δεν έχω καμία αμφιβολία πως συμβαίνει), ακόμα κι αν δεχτούμε πως καταλαβαίνει ποιο είναι ποιο (που έχω πολλές αμφιβολίες πως συμβαίνει) αυτό δε σημαίνει πως είναι καλύτερο το ένα από το άλλο. Άλλο πράγμα το διαφορετικό κι άλλο το καλύτερο.

Reaction score
3.628
Αυτό είναι ένα κλασσικό λάθος που κάνουν κυρίως άνθρωποι που έχουν καταλήξει σε απόφαση χωρίς να χρειαστεί να σκεφτούν. Ακόμα κι αν δεχτούμε πως κάποιος ακούει διαφορές ανάμεσα στα dac (που δεν έχω καμία αμφιβολία πως συμβαίνει), ακόμα κι αν δεχτούμε πως καταλαβαίνει ποιο είναι ποιο (που έχω πολλές αμφιβολίες πως συμβαίνει) αυτό δε σημαίνει πως είναι καλύτερο το ένα από το άλλο. Άλλο πράγμα το διαφορετικό κι άλλο το καλύτερο.
Παραδεχομαι οτι εχεις κατα πολυ δικιο!

Πες μου ομως τι να επαιρνα,οταν εψαχνα μισο χρονο σαν πρωην δυσπιστος και εγω,οταν εβλεπα εκατονταδες θετικοτατες και κορυφαιες κριτικες για το dac μου;

Το ιδιο ακριβως εγινε και με το transport μου.

Στις κατηγοριες χρηματων που εψαχνα-ακομα και σε ανωτερες-δεν εβρισκα αλλα μηχανηματα απο αυτα τα 2 που εχω να κυριαρχουν την αγορα...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.354
Sorry αλλά μου θυμίζουν playmobile .
Chord : Playmobil
32bit AKM AK4490EQ DAC / 120dB SNR measured / 0.0003% THD+N (Digital to balanced analog)
Max output level: 2V RMS unbalanced, 4V RMS balanced
Output impedance: 100 Ohms (RCA) / 200 Ohms (XLR)

πάντως αυτές είναι πολύ καλες μετρήσεις.
SHD : Batmobile
:sneaky:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
....εν το μεταξυ, ο Ζισκιν (ο συγγραφεας) ..μετα το "αρωμα"...εβγαλε το "περιστερι", που ειναι 100-και-κατι-ψιλα.. σελιδες.. σκεπτομενος τι να γραψει μετα απο αυτη την λογοτεχνικη επιτυχια ..
Ασ' το με τον Ζισκιντ...εκανε ο Μπουτχια μια...βλακεια, μην το συνεχιζεις εσυ...:)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Παραδεχομαι οτι εχεις κατα πολυ δικιο!

Πες μου ομως τι να επαιρνα,οταν εψαχνα μισο χρονο σαν πρωην δυσπιστος και εγω,οταν εβλεπα εκατονταδες θετικοτατες και κορυφαιες κριτικες για το dac μου;

Το ιδιο ακριβως εγινε και με το transport μου.

Στις κατηγοριες χρηματων που εψαχνα-ακομα και σε ανωτερες-δεν εβρισκα αλλα μηχανηματα απο αυτα τα 2 που εχω να κυριαρχουν την αγορα...
αντί γι αυτά, θα μπορούσες να έπαιρνες απευθείας ένα shd, και θα είχες transport, dac, phono, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, ποπκορνιέρα, φριτέζα και ηλεκτρική σκούπα, όλα σ'ένα νοικοκυρεμένα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..Φήμες λένε ότι κάνει και εκπληκτικό αφρόγαλα!! :laugh: :laugh:

Reaction score
12.260
αντί γι αυτά, θα μπορούσες να έπαιρνες απευθείας ένα shd, και θα είχες transport, dac, phono, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, ποπκορνιέρα, φριτέζα και ηλεκτρική σκούπα, όλα σ'ένα νοικοκυρεμένα!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είσαι 100% σίγουρος ότι μπορεί να ξεχωρίσει το SHD μόνο του απο το SHD με την έξοδο του Chord στις αναλογικές του εισόδους...?

Reaction score
3.628
32bit AKM AK4490EQ DAC / 120dB SNR measured / 0.0003% THD+N (Digital to balanced analog)
Max output level: 2V RMS unbalanced, 4V RMS balanced
Output impedance: 100 Ohms (RCA) / 200 Ohms (XLR)

πάντως αυτές είναι πολύ καλες μετρήσεις.
Ποιο dac ειναι αυτο με 100 Ω αντισταση;Και το λετε και καλο;

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.354
Θα την είχε ΄΄πατήσει΄΄ ο παθητικός σου,αλλά μην ανησυχείς,διαθέτει...ενσωματωμένο τον εξασθενητή. :sneaky:
(όχι σε αναλογικό πεδίο)

Reaction score
3.628
Θα την είχε ΄΄πατήσει΄΄ ο παθητικός σου,αλλά μην ανησυχείς,διαθέτει...ενσωματωμένο εξασθενητή. :sneaky:
Εννοειται!Αυτο δεν ειναι σταδιο εξοδου,ειναι σταδιο κ@λου!Δε θα εκπλαγω αν ο χρηστης ακουει διαφορες στα ιντερκονεκτ!

Reaction score
1.766
100 Ω είναι μια χαρα τιμή .
καλα εσύ που τα ξέρεις όλα δεν ξέρεις ότι η αντισταση εξοδου ειναι
εξαρτάται από το ποσο μικρότερη είναι από την αντισταση εισόδου του επομενου σταδιου;
δεδομένου ότι το ελάχιστο που θα οδήγηση είναι 10kohm είναι επαρκέστατη.

να μου πεις 600 και 1κ να πω ναι είναι για κλάματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan