Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.380
... γεια σου Μιστερ Αμπραγιαζ, ο λογος επιλογης της συσκευης, ειναι οτι βγαζει συρμα σε ζευγη ενεργων και (1ή) 2 x subwofer.
... επι του συμπλεγματικου της σκεψης, ευστοχη ερωτηση, αλλα ειλικρινα δεν γνωριζω, φανταζομαι οτι κανουν καποια δουλεια :)

Reaction score
3.628
λοιπόν σου έχω μια πρόταση.

μικρόφωνο έχεις πιάσε και βγαλτα όλα και ρίξε μια μέτρηση.

αν έκαναν όλα αυτά κάτι άλλο εκτος από το να χαμηλώσουν το rt60 θα σου δώσουμε όλοι συγχαρητήρια.
Αν ξερεις πως μετραει ενας περιποιημενος χωρος,δε θα μου το ζητουσες αυτο...

Reaction score
236
... γεια σου Μιστερ Αμπραγιαζ, ο λογος επιλογης της συσκευης, ειναι οτι βγαζει συρμα σε ζευγη ενεργων και (1ή) 2 x subwofer.
... επι του συμπλεγματικου της σκεψης, ευστοχη ερωτηση, αλλα ειλικρινα δεν γνωριζω, φανταζομαι οτι κανουν καποια δουλεια :)
Φαίνεται ελβετικός σουγιάς το SHD αλλά φοβάμαι και γω τον πιο στουντιακό προσανατολισμο του. Προσπαθω να βρω και αλλες υλοποιησεις dirac/dac/ενισχυτη σε χαμηλα βαλαντια αλλα.... αδυνατω

Reaction score
3.628
επαγγελμιατικη κάρτα ήχου των 3000 που την έχουν πολλοι εδώ μεσα όπως και ο κοτσιδης που δεν σε άκουσα να διαμαρτυθεις για το σύστημα του.

ΥΓ δε τα γραφω για να σε πείσω αλλα γιατί διαβάζουν και άλλοι και δίνεις και συμβουλές.:lolsign:
Απαραδεκτο να χρησιμοποιει ενα τοσο ακριβο μηχανημα-και pro κατηγοριας κιολας- ενα τοσο φτηνιαρικο τελεστικο!!!!Εναν OPA 627 να βαζανε πχ που ειναι ετη φωτος καλυτερος,θα ανεβαινε το κοστολογιο κανα 40 αρι στα 2 κομματια!!

Σαβουρα σκετη και το υπογραφω!Ισως αυτο να εφταιγε στη στερεωφονικη εικονα που την ηθελα πιο ρεαλιστικη.Επισης,η ελλειψη βαθους σε ενα ψηφιακο σεταπ,ειναι δεικτης μη επαρκους αναλυσης ή-και υψηλου jitter.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.380
Φαίνεται ελβετικός σουγιάς το SHD αλλά φοβάμαι και γω τον πιο στουντιακό προσανατολισμο του. Προσπαθω να βρω και αλλες υλοποιησεις dirac/dac/ενισχυτη σε χαμηλα βαλαντια αλλα.... αδυνατω
... καλως ηρθες κιολας... ξαναδες το αλλο μοντελο..

Reaction score
3.628
Με τι εργαλεια και σε τι χωρο παιζεις μπαλλα φιλε;
Είχα δίλημμα για το τρολ της χρονιάς αλλά μου έφυγε.
Γιανννννης χαλαρά.
Εισαι ελευθερος να με διαψευσεις!Αν εισαι γνωστης βεβαια και δεν πετας οτι μαλ@κια σου κατεβει στο κεφαλι...

Reaction score
4.587
Απαραδεκτο να χρησιμοποιει ενα τοσο ακριβο μηχανημα-και pro κατηγοριας κιολας- ενα τοσο φτηνιαρικο τελεστικο!!!!Εναν OPA 627 να βαζανε πχ που ειναι ετη φωτος καλυτερος,θα ανεβαινε το κοστολογιο κανα 40 αρι στα 2 κομματια!!

Σαβουρα σκετη και το υπογραφω!Ισως αυτο να εφταιγε στη στερεωφονικη εικονα που την ηθελα πιο ρεαλιστικη.Επισης,η ελλειψη βαθους σε ενα ψηφιακο σεταπ,ειναι δεικτης μη επαρκους αναλυσης ή-και υψηλου jitter.
Σε τι είναι καλύτερος ο opa627 από τον ne5532?

τη δυσλεξία μου μέσα, 3 φορές για να πετύχω τους αριθμούς ...

Last edited:

Reaction score
15.469
Βραβειο Σεξισμού: Ολντυ!!
Μηπως δε φορεσα τη ποδια , δε μπηκα στη γκουζινα , δε μαγειρεψα για τα πεινασμενα του "τι θα φατε σημερα ?" ...
μηπως δε πατησα λαϊκ για τα πιο μετριοπαθη λοκαρακια του "καλημερα ..." ...
μηπως δε δακρυσα στ' αντικρυσμα του rt60 μου (και αλλων μελων) ...

... ολα εις ματην ...

τι εκερδισα ?

εν ταπεινο βραβειο αμφιβολου πιστοτητας ...

αντι ευχαριστηριων θα ηθελα ν' αναρτησω την ομιλια συναδελφου (βραβευμενου) και να ανακρακΞω
"Peace - Love - Το συστημα πεθανε ! "

ροζι you 'r goin' down on my fantasy pile ...

:drinks:

Reaction score
236
... καλως ηρθες κιολας... ξαναδες το αλλο μοντελο..
Εννοείται προσκυνώ τους τύπους που το σχεδίασαν. Είναι παιχνιδάκι να ενσωματωθει σε οποιοδήποτε σύστημα. Γενικά Dirac και Dac στην ιδια συσκευή is the way to go. κωλύομαι λίγο να προσθέσω sub στο δικαναλο σύστημα (εχω ένα 10αρι sub στον ιδιο χώρο για 3.1 σύστημα). Στο avsite μαλλον είμαι στην κατηγορία χρήστη: "παρανομος":gamer:

Με τι εργαλεια και σε τι χωρο παιζεις μπαλλα φιλε;
Γιάνννη παίζω χωρίς κουβέρτες ακόμα, έχω δηλαδη δρόμο! Στο δικαναλο παίζω με raspberry pi (moode)-->hifiberry Digi+ pro-->coax-->arcam sa20--> Dali Zensor 3.

Στο πολυκαναλο εχω λιγοτερο πρόβλημα.. εκει μου τα σιδερωνει ολα το Audyssey 32XT!

Reaction score
3.628
Σε τι είναι καλύτερος ο opa627 από τον ne5532?

τη δυσλεξία μου μέσα, 3 φορές για να πετύχω τους αριθμούς ...
Μη με βαζεις να ψαχνω pdf παλι μετα απο τοσα χρονια...Μεγαλο παιδι και εξυπνο εισαι-ψαξε μονος σου...

Αν θυμαμαι καλα,η χαοτικη διαφορα τους ειναι στο slew rate.Απο εκει φαινεται ποσο ρεαλιστικη ειναι η κρουστικη αποκριση του.Και τα transients.

Last edited:

A

amoustakas

Guest

Σαβουρα σκετη και το υπογραφω!Ισως αυτο να εφταιγε στη στερεωφονικη εικονα που την ηθελα πιο ρεαλιστικη. Επισης,η ελλειψη βαθους σε ενα ψηφιακο σεταπ,ειναι δεικτης μη επαρκους αναλυσης ή-και υψηλου jitter.
Για πες κι άλλα για τη metric. Χροιές είχε;

Reaction score
4.587
Μη με βαζεις να ψαχνω pdf παλι μετα απο τοσα χρονια...Μεγαλο παιδι και εξυπνο εισαι-ψαξε μονος σου...

Αν θυμαμαι καλα,η χαοτικη διαφορα τους ειναι στο slew rate.Απο εκει φαινεται ποσο ρεαλιστικη ειναι η κρουστικη αποκριση του.
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Δε χρειάζεται ούτε εσύ ούτε κι εγώ να ψάξουμε τα pdf των τελεστικών. Τα έψαξαν οι μηχανικοί-σχεδιαστές της metrik κι έκριναν πως ο ne5532 είναι ικανός για αυτό που φτιάχνουν ;). Απλά πράγματα.

Reaction score
3.628
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Δε χρειάζεται ούτε εσύ ούτε κι εγώ να ψάξουμε τα pdf των τελεστικών. Τα έψαξαν οι μηχανικοί-σχεδιαστές της metrik κι έκριναν πως ο ne5532 είναι ικανός για αυτό που φτιάχνουν ;). Απλά πράγματα.
Φιλε,δεν ειναι ετσι οπως τα λες.Οποιος θελει analog stage με kakala,φτιαχνει ενα custom διακριτο και ειναι κυριος.Αν ομως βαριεται να ασχοληθει ή ειναι φτωχομπινες,κολλαει 2 τσιπακια του Ευρω και τελειωνει η υποθεση...

Το επιασες;Καλως.Δεν το επιασες;Κανε οτι γουσταρεις-αλλα παρε Metric!Χαχα! 8-)

Last edited:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.037
Η φαση ειναι πως περαν του χαβαλε που προφανως γινεται, διαβαζει και κοσμος. Οι περισσοτεροι μπορει να γελανε αλλα οι υπολοιποι τα περνουν στα σοβαρα ως αληθειες αυτα που γραφονται. Αυτο ειναι το κακο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.013
Members
38.276