- Reaction score
- 79.985
με δικά σου λόγια γιάνννη....Τι θελεις να σου μεταφρασω φιλε ΕπταΕπτα;
we you love Johnnn
με δικά σου λόγια γιάνννη....Τι θελεις να σου μεταφρασω φιλε ΕπταΕπτα;
Μπα, δεν νομίζω να ασχοληθεί κάποιος. Νισάφι πια.καλα έχω ριξει το γέλιο.
ετοιμάσου να σε φανε.
.. γατα εισαι! μπραβο!και χομ γουορκ εχεις κανει..Εννοείται προσκυνώ τους τύπους που το σχεδίασαν. Είναι παιχνιδάκι να ενσωματωθει σε οποιοδήποτε σύστημα. Γενικά Dirac και Dac στην ιδια συσκευή is the way to go. κωλύομαι λίγο να προσθέσω sub στο δικαναλο σύστημα (εχω ένα 10αρι sub στον ιδιο χώρο για 3.1 σύστημα). Στο avsite μαλλον είμαι στην κατηγορία χρήστη: "παρανομος"
Γιάνννη παίζω χωρίς κουβέρτες ακόμα, έχω δηλαδη δρόμο! Στο δικαναλο παίζω με raspberry pi (moode)-->hifiberry Digi+ pro-->coax-->arcam sa20--> Dali Zensor 3.
Στο πολυκαναλο εχω λιγοτερο πρόβλημα.. εκει μου τα σιδερωνει ολα το Audyssey 32XT!
Πάλιωσε λίγο, με τις αναθυμιάσεις πάμεΜπα, δεν νομίζω να ασχοληθεί κάποιος. Νισάφι πια.
Ο καθένας ας ακολουθήσει το δρόμο του λοιπόν. Ο Γιάννης του Hi End και οι λοιποί το δικό τους.Μπα, δεν νομίζω να ασχοληθεί κάποιος. Νισάφι πια.
Μέχρι τώρα το μόνο που έχει αποδειχθεί είναι πως το σύστημα-χώρος παίζει ανεπαρκώς και κουκουρούκου. Και μάλιστα χειρότερα από όσο περίμενα: την τραμπάλα στις τρεις πρώτες οκτάβες την αναμέναμε όλοι, αλλά η τόνωση στα μεσαία είναι απίστευτος χρωματισμός-έκπληξη.Αποδεικνύεται ότι το μικρόφωνο δεν το ήθελες για να διορθώσεις τον χώρο σου αλλά για να επιβεβαιώσεις τους πάντες εδώ μέσα ότι τον έχεις σωστό (ακουστικά ) .
Το πρώτο, χωρίς διαπραγμάτευση.Η θα μείνεις όπως είσαι ( αφού σου αρέσει κιόλας ) αλλά δεν θα σε παραδεχτεί κανείς σε ένα σάιτ που οι σωστές μετρήσεις είναι το άλφα και το ωμέγα......η θα αλλάξεις πολλά αλλά κυριως τον τρόπο που βλέπεις το hifi
Φέλιοτ...ο μπουτιας τι λεει στα αγγλικα το ποιημα ; μηπως ειναι ενας νεος ελιοτ
Το dac της bryston είναι καλύτερο από αυτό της τριννοβ αλλά στερεοφωνικό !Στη δική μου κατηγορία dac, υποθέτω ότι θα με ξεσκίζει το σύνολο απόδοσης απο έναν shd. Αν τώρα θέλεις να κοιτάξεις στην υψηλή κατηγορία dacs, θεωρείς βλάκα τον Τζιο που έβγαλε προ και dac της Bryston και έβαλε τρινόβ? Αρχιζω να υποψιάζομαι ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ έξυπνος.
Τον έχω ακόμα και παίζει και αυτός τον ρόλο του στο σύστημα και αν δεν πουληθεί δεν θα στεναχωρηθώ καθολου φίλε συνονόματε !Εδωσε και τον προενισχυτή o jio ή μόνο το dac?
Σε τι; Δεν νομίζω jio...Το dac της bryston είναι καλύτερο από αυτό της τριννοβ αλλά στερεοφωνικό !
Συγκρίθηκαν και οι...τελεστικοί;;;Το dac της bryston είναι καλύτερο από αυτό της τριννοβ αλλά στερεοφωνικό !
...
Δεν έχω δώσει τίποτα παραπάνω από τον κάθε ένα που ακούει μουσική από το σύστημα του και νιώθει ότι δεν του λείπει τίποτα η δεν έχει κάτι ακόμα να βελτιώσειΟ jio ΄΄τα έδωσε όλα΄΄.Και δεν ομιλώ περί...μηχανημάτων.
Υπήρχε όμως και Bryston προ σε πολυκαναλική έκδοση...
Κάτσε τώρα, βραχυκύκλωσα... Για >2 σαμπς τι χρειάζεσαι? Μόνο Τρινόβ παίζει??... καλως ηρθες κιολας... ξαναδες το αλλο μοντελο..
Ολοκληρώθηκε?? Τώρα ξανανοίγει! Πάμε γερά για 300.Αφού πιάσαμε και το σλου ρέιτ, ολοκληρώθηκε το νήμα.
Φλου...rateΚάτσε τώρα, βραχυκύκλωσα... Για >2 σαμπς τι χρειάζεσαι? Μόνο Τρινόβ παίζει??
Ολοκληρώθηκε?? Τώρα ξανανοίγει! Πάμε γερά για 300.
Καραφλου...rate
Υπό μιαν άποψη δεν καθαρίζεις ποτέ.
Σοβαρά τώρα. Τα λοιπά, τα κάνεις αλυσίδα και καθάρισες? Έτσι απλά?
Άλλο είναι το θέμα μου. Αν ήθελα π.χ. 4, πώς?Υπό μιαν άποψη δεν καθαρίζεις ποτέ.
Για τα δικά μου δικαναλικά setup δεν κρίνω σκόπιμο ως προς την ανταπόκριση του εκάστοτε χώρου να διαχειριζόμουν τις πρώτες οκτάβες σε περισσότερα των δύο καναλιών.
Στη δική μου περίπτωση θα εκτιμούσα να τα εντάξω σε ένα μονάχα κανάλι.Και θα ήταν όλες οι μονάδες όμοιες.Με τη γεωμετρία τους εντός του δωματίου διόλου χύμα.Πάντοτε εφαρμόζω κριτήρια σε οτιδήποτε κάνω.Άλλο είναι το θέμα μου. Αν ήθελα π.χ. 4, πώς?
2 σε κάθε κανάλι? Έτσι χύμα?