- Reaction score
- 15.543
ταινιες θα δειτε στου Γιαννννννη βρε ;
οχι ρε συ τι λες τωρα, αφου εχει 2χ 6.5 ιντσα, λιγα τα λες;;Δεν θα είναι δίκαια πράγματα Αλέξανδρε. Ο Μιχάλης έχει κάμποσα σαμπς και ο Γιάνννης δεν έχει τίποτα.
Αλλά και χωρίς σαμπς πάλι ο Μιχάλης θα έχει πιο πολύ μπάσο , λόγω μεγαλύτερων μονάδων δορυφόρων.
ναι αλλά ο γιάνννης έχει γυαλισμένη οπτική και γαμάτο ντακ...οπότε ο μιχάλης θα πάρει τα @@ του!!Δεν θα είναι δίκαια πράγματα Αλέξανδρε. Ο Μιχάλης έχει κάμποσα σαμπς και ο Γιάνννης δεν έχει τίποτα.
Αλλά και χωρίς σαμπς πάλι ο Μιχάλης θα έχει πιο πολύ μπάσο , λόγω μεγαλύτερων μονάδων δορυφόρων.
στείλτα στον γιάνννη που τα κάνει συλλογήΚι εγώ 2 6.5 ιντσα έχω, αλλά για μιντ.
ποια εχεις ;Κι εγώ 2 6.5 ιντσα έχω, αλλά για μιντ.
Επειδή μόλις πρόσφατα ξεκινήσα διάβασμα, σε κανά χρόνο που θα εχω πάρει το κολάι, ίσως αρχίσω να σκέφτομαι πώς ακριβώς θα μπορέσω να εντάξω sub στο δικάναλο. Τα sub μπορούν να δεχτούν δύο εισόδους? (πχ. 1 από AV receiver, 1 από SHD και να αλλάζω input με remote control?)... γατα εισαι! μπραβο!και χομ γουορκ εχεις κανει..
εχουν αναλυθει τα θετικα μιας τετοιας υλοποιησης..
.. απο την μια οι παρανομοι οπως λες και απο την αλλοι οι αιρετικοι ... (αλλα εξαρταται πως το βλεπει κανεις) ;D
... εριξα μια ματια στον Arkam και ειδα οτι εχει καποια φιλτρα.. σκεψου λοιπον το SHD (ως ολοκληρη συσκευη γι αυτο το σκοπο) και οτι ειναι επιλογη επαγγελματιων του ηχου (παρα γενικα επαγγελματικη), το εχει ο @wizzy μας στο υπερσυστημα του (2καναλο+2sub).
Και εγώ για midbass 2 6,5άρια έχω. 130hz-1khz τα δουλεύω.Κι εγώ 2 6.5 ιντσα έχω, αλλά για μιντ.
αξίζει να δεις και την δεύτερη επιλογή που βγάζει το λινκ. Τον Nad C658. Πιο φιλικός στο χειρισμό και είσοδο phono (MM) . Αν σε ενδιαφέρει το dac του παίζει και mqa από tidal. Έχεις dirac, 2 εξόδους για sub (με κροσόβερ).Εδώ φωτογραφίες απο το εσωτερικό του:
Some insights on the MiniDSP SHD
I have been wanting to tame a few room anomalies for quite some years now. My source/amplification is a super-integrated DIY (Allo Katana DAC stack, 2 stereo amplifiers and all related power supply). I don't have very many options for DSP, let alone DIRAC. So when I saw the MiniDSP SHD, and amirm...audiophilestyle.com
Κάτι κίτρινα ειναι. Όχι midbass όμως, νομίζω 350 και 4k είναι τα σημεία κροςποια εχεις ;
Ο Γιάννης λέει, η μάλλον για να το θέσω πιο σωστά, δηλώνει κατηγορηματικά ότι έχει πλούσιο και γεματο μπάσο οπότε αν είναι όντως έτσι γιατί να είναι άδικη η σύγκριση; Τώρα θα μου πεις πως θεωρώ δίκαιη σύγκριση τα 7 δεκαοχταιντσα συν δύο δεκαπενταιντσα με τα 2 εξαμισαρια αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που δηλώνω ότι τα δύο εξαμισαρια με αυτές τις μετρήσεις παίζουν γαμάτα.Δεν θα είναι δίκαια πράγματα Αλέξανδρε. Ο Μιχάλης έχει κάμποσα σαμπς και ο Γιάνννης δεν έχει τίποτα.
Κάνουν και για Midbass ,τουλάχιστον η B&W έτσι τα χρησιμοποιεί.Κάτι κίτρινα ειναι. Όχι midbass όμως, νομίζω 350 και 4k είναι τα σημεία κρος
μια χαρά σαμπούφερς γίνονταιΚάτι κίτρινα ειναι. Όχι midbass όμως, νομίζω 350 και 4k είναι τα σημεία κρος
Γιάνννη εσύ?μια χαρά σαμπούφερς γίνονται
Κι εγώ 2 6.5 ιντσα έχω, αλλά για μιντ.
aaaaaa τα γνωστα ......τα ιδα εχουμεΚάτι κίτρινα ειναι. Όχι midbass όμως, νομίζω 350 και 4k είναι τα σημεία κρος
σαμπούφερς είπα....όχι σαμπγούφερςΓιάνννη εσύ?