Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.036
Δεν θα είναι δίκαια πράγματα Αλέξανδρε. Ο Μιχάλης έχει κάμποσα σαμπς και ο Γιάνννης δεν έχει τίποτα.
Αλλά και χωρίς σαμπς πάλι ο Μιχάλης θα έχει πιο πολύ μπάσο , λόγω μεγαλύτερων μονάδων δορυφόρων. :laugh:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.033
Δεν θα είναι δίκαια πράγματα Αλέξανδρε. Ο Μιχάλης έχει κάμποσα σαμπς και ο Γιάνννης δεν έχει τίποτα.
Αλλά και χωρίς σαμπς πάλι ο Μιχάλης θα έχει πιο πολύ μπάσο , λόγω μεγαλύτερων μονάδων δορυφόρων. :laugh:
οχι ρε συ τι λες τωρα, αφου εχει 2χ 6.5 ιντσα, λιγα τα λες;;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.975
ναι αλλά ο γιάνννης έχει γυαλισμένη οπτική και γαμάτο ντακ...οπότε ο μιχάλης θα πάρει τα @@ του!! :cry::lol:

Γιάνννης φορ πρέζιντεντ και τα μυαλά στο μπλέντερ!! :lolsign: :party:

Reaction score
236
.. γατα εισαι! μπραβο!και χομ γουορκ εχεις κανει..
εχουν αναλυθει τα θετικα μιας τετοιας υλοποιησης..
.. απο την μια οι παρανομοι οπως λες και απο την αλλοι οι αιρετικοι ... (αλλα εξαρταται πως το βλεπει κανεις) ;D
... εριξα μια ματια στον Arkam και ειδα οτι εχει καποια φιλτρα.. σκεψου λοιπον το SHD (ως ολοκληρη συσκευη γι αυτο το σκοπο) και οτι ειναι επιλογη επαγγελματιων του ηχου (παρα γενικα επαγγελματικη), το εχει ο @wizzy μας στο υπερσυστημα του (2καναλο+2sub).
Επειδή μόλις πρόσφατα ξεκινήσα διάβασμα, σε κανά χρόνο που θα εχω πάρει το κολάι, ίσως αρχίσω να σκέφτομαι πώς ακριβώς θα μπορέσω να εντάξω sub στο δικάναλο. :dance2: Τα sub μπορούν να δεχτούν δύο εισόδους? (πχ. 1 από AV receiver, 1 από SHD και να αλλάζω input με remote control?).

Ο δικός μου ο Arcam έχει κάποια φίλτρα, βεβαια δεν τα έχω πειράξει ακόμα. (ο μεγαλύτερος Arcam έχει και dirac αρα τυχεροί όσοι τον έχουν). Για αρχή σκέφτομαι να πάρω και γω κανά UMIK - αυτό θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν ποτε εντάξω dirac στο σύστημα ή το SHD έχει δικό του μικρόφωνο?? Με το UMIK λοιπον, αν μπορέσω να σταυρώσω μετρήσεις σκεφτόμουν να αρχίσω τις διορθώσεις με το parametric EQ στο moode (player του raspberry). Το Audyssey μου έδειξε στα front μια κορυφή + 15db(!) στα 50hz, μια βυθιση -5db στα 75hz (τραμπάλα που λετε εδω) και δυο ακομα βυθισουλες στα 200hz (-10db) κ 250hz (-7db). Ψιλοπράγματα δλδ!!!:o

Γιάνννη σορρυ που σου κατουράω το νήμα, αλλά αφού δεν βάζεις εσύ καμιά μέτρηση είπα να βάλω εγώ.

Reaction score
596
Εδώ φωτογραφίες απο το εσωτερικό του:

αξίζει να δεις και την δεύτερη επιλογή που βγάζει το λινκ. Τον Nad C658. Πιο φιλικός στο χειρισμό και είσοδο phono (MM) . Αν σε ενδιαφέρει το dac του παίζει και mqa από tidal. Έχεις dirac, 2 εξόδους για sub (με κροσόβερ).

Reaction score
6.206
Ο Γιάννης λέει, η μάλλον για να το θέσω πιο σωστά, δηλώνει κατηγορηματικά ότι έχει πλούσιο και γεματο μπάσο οπότε αν είναι όντως έτσι γιατί να είναι άδικη η σύγκριση; Τώρα θα μου πεις πως θεωρώ δίκαιη σύγκριση τα 7 δεκαοχταιντσα συν δύο δεκαπενταιντσα με τα 2 εξαμισαρια αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που δηλώνω ότι τα δύο εξαμισαρια με αυτές τις μετρήσεις παίζουν γαμάτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell