- Reaction score
- 79.955
για να σε βοηθήσω....Νομίζω ότι δεν είναι τα ίδια.
τα σαμπούφερς είναι αυτά που κάνουν πουφ πουφ και αρέσουν στον γιάνννη
για να σε βοηθήσω....Νομίζω ότι δεν είναι τα ίδια.
Δεν το έλεγα σε εσένα.για να σε βοηθήσω....
τα σαμπούφερς είναι αυτά που κάνουν πουφ πουφ και αρέσουν στον γιάνννη
Δεν έχει plugin για drc το moode? Αν έχει μπορείς να βάλεις ολόκληρο target curve με τις μετρήσεις από το rew. Θα κάνω αυτές τις μέρες ένα θέμα με raspberry pi + volumio, τι χρειάζεται, πως στήνεται, πως ρυθμίζεται και αν είναι μπορώ να συμπεριλάβω και πως γίνεται η ψηφιακή ισοστάθμιση μέσα από το drc plugin του.Με το UMIK λοιπον, αν μπορέσω να σταυρώσω μετρήσεις σκεφτόμουν να αρχίσω τις διορθώσεις με το parametric EQ στο moode (player του raspberry). Το Audyssey μου έδειξε στα front μια κορυφή + 15db(!) στα 50hz, μια βυθιση -5db στα 75hz (τραμπάλα που λετε εδω) και δυο ακομα βυθισουλες στα 200hz (-10db) κ 250hz (-7db). Ψιλοπράγματα δλδ!!!
δεν πειράζει καλέ...ασ'το να βρίσκεταιΔεν το έλεγα σε εσένα.
τοτε το εχει μικροτεροΔεν το έλεγα σε εσένα.
Όχι. Και γιατι μπλέκεις τα μπούτια σου;Τα sub μπορούν να δεχτούν δύο εισόδους? (πχ. 1 από AV receiver, 1 από SHD και να αλλάζω input με remote control?).
Εγω εχω 8 8αιντσα γουφερ σε 10 τετραγωνικα. Καλά ειναι ή να παρω και σαμπ;οχι ρε συ τι λες τωρα, αφου εχει 2χ 6.5 ιντσα, λιγα τα λες;;
Εσύ να βρεις έναν άντρα να παντρευτείς και άσε αυτά τα διαόλια όλη την ώραΕγω εχω 8 8αιντσα γουφερ σε 10 τετραγωνικα. Καλά ειναι ή να παρω και σαμπ;
τι χμμμ καλέ...για το scania λέειΧμμμμ
Μάλλον το δικό σου είναι μικρότερο Κώστα.τοτε το εχει μικροτερο
Θα ψαξω αλλα δεν νομιζω να εχει. Θα είναι πολύ χρησιμος ο οδηγος που περιγραφεις!!Δεν έχει plugin για drc το moode? Αν έχει μπορείς να βάλεις ολόκληρο target curve με τις μετρήσεις από το rew. Θα κάνω αυτές τις μέρες ένα θέμα με raspberry pi + volumio, τι χρειάζεται, πως στήνεται, πως ρυθμίζεται και αν είναι μπορώ να συμπεριλάβω και πως γίνεται η ψηφιακή ισοστάθμιση μέσα από το drc plugin του.
Δεν θελω να ακουω μουσικη απο τον AV receiver, ακόμα και αν αυτός συνοδεύεται απο τελικό... προτιμώ τα music sources να τα κουμπώνω σε άλλο interface, είτε αυτό θα είναι dac, transport, streamer, amp με dac κ.ο.κ.Όχι. Και γιατι μπλέκεις τα μπούτια σου;
Ενα σύστημα θα έχεις που θα τα κάνει όλα.
Μπορείς να μας εξηγήσεις γιατί; Κάντο εδώ στο θρεντ του Γιαννννη έτσι κι αλλιώς το έχουμε κάνει πουτ@ν@ όλοι.Θα ψαξω αλλα δεν νομιζω να εχει. Θα είναι πολύ χρησιμος ο οδηγος που περιγραφεις!!
Δεν θελω να ακουω μουσικη απο τον AV receiver, ακόμα και αν αυτός συνοδεύεται απο τελικό... προτιμώ τα music sources να τα κουμπώνω σε άλλο interface, είτε αυτό θα είναι dac, transport, streamer, amp με dac κ.ο.κ.
χωριστά και αγαπημένοι.
Wtf κάτι παντοκατευθυντικα δεν είχες εσύ;Εγω εχω 8 8αιντσα γουφερ σε 10 τετραγωνικα. Καλά ειναι ή να παρω και σαμπ;
Παν' αυτα...Ηθελα μπασο να...σφυρηλατει συνειδησειςΜπορείς να μας εξηγήσεις γιατί; Κάντο εδώ στο θρεντ του Γιαννννη έτσι κι αλλιώς το έχουμε κάνει πουτ@ν@ όλοι.
Wtf κάτι παντοκατευθυντικα δεν είχες εσύ;
Όλοι αυτό θέλουμε... Πες μας τώρα τι πήρες!Παν' αυτα...Ηθελα μπασο να...σφυρηλατει συνειδησεις
το ιδιο μικροφωνο εχουν..Επειδή μόλις πρόσφατα ξεκινήσα διάβασμα, σε κανά χρόνο που θα εχω πάρει το κολάι, ίσως αρχίσω να σκέφτομαι πώς ακριβώς θα μπορέσω να εντάξω sub στο δικάναλο. Τα sub μπορούν να δεχτούν δύο εισόδους? (πχ. 1 από AV receiver, 1 από SHD και να αλλάζω input με remote control?).
Ο δικός μου ο Arcam έχει κάποια φίλτρα, βεβαια δεν τα έχω πειράξει ακόμα. (ο μεγαλύτερος Arcam έχει και dirac αρα τυχεροί όσοι τον έχουν). Για αρχή σκέφτομαι να πάρω και γω κανά UMIK - αυτό θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν ποτε εντάξω dirac στο σύστημα ή το SHD έχει δικό του μικρόφωνο?? Με το UMIK λοιπον, αν μπορέσω να σταυρώσω μετρήσεις σκεφτόμουν να αρχίσω τις διορθώσεις με το parametric EQ στο moode (player του raspberry). Το Audyssey μου έδειξε στα front μια κορυφή + 15db(!) στα 50hz, μια βυθιση -5db στα 75hz (τραμπάλα που λετε εδω) και δυο ακομα βυθισουλες στα 200hz (-10db) κ 250hz (-7db). Ψιλοπράγματα δλδ!!!
Γιάνννη σορρυ που σου κατουράω το νήμα, αλλά αφού δεν βάζεις εσύ καμιά μέτρηση είπα να βάλω εγώ.
Fixedναι αλλά ο γιάνννης έχει γυαλισμένη οπτική και γαμάτο ντακ...οπότε ο μιχάλης θα στεναχωρηθεί.
Γιάνννης φορ πρέζιντεντ και τα μυαλά στα κάγκελα.
και τα δικα μου μεγαλα ειναιΜάλλον το δικό σου είναι μικρότερο Κώστα.
Ο abe έχει ΜΕΓΑΛΑ ηχεία.
Μήπως το δικό σου είναι 5,5 ?
ΕΛΕΟΣ.Αν πιστεύεις ότι μόνο με ισοστάθμιση θα παίξεις καλύτερα από ένα άλλο σετάπ στο ίδιο χώρο, που τα επιμέρους μηχανήματα που θα το αποτελούν θα είναι ποιοτικότερα από τα ενσωματωμένα του shd, είσαι λάθος...
Τι πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει η ισοστάθμιση αν η πηγή σου ή το ντακ σου, δεν διαβάζει όλη τη πληροφορία του αρχείου??
Θα σου προσθέσει τις πληροφορίες που λείπουν??
Ο Σταματακος είναι ίσως ο μοναδικός δημοσιογράφος του Audio στην Ελλάδα που ξέρει τη του γίνεται, πολύ καλύτερα μάλιστα από την συντριπτική πλειοψηφία εδώ μέσα (και εμένα εννοείται).Απλα ακολουθω τα λεγομενα του Costas Ear και dimifoot.Δηλαδη να μην εμποστευομαστε παντα reviewers!
Πες μου τη λογική έχει να κάνεις σύγκριση Hummer vs Cinquecento. Επειδή λέει ο Mπασσσογιάνννης ότι έχει μπάσσσο;Μπα αυστηρά μουσικουλα σε δικαναλο αφού θα έχω πάει πρώτα και στου Μιχάλη να έχω φρέσκια την εμπειρία ομοίως σε δικαναλο με τα σαμπ. Δίκαια πράγματα λέμε.