Τι είδαμε, τι θα δούμε

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
140.361
Η πρώτη ώρα ανυπόφορη.
Ειχα τελειως απογοητευτεί και λόγω της διακοπής της θέασης (ηταν αδύνατη η θέαση σε ένα πέρασμα ούτως ή άλλως) έλεγα να το παρατήσω.
Κατά τη γνώμη μου ανεπιτυχές το fake reyouth των πρωταγωνιστών. Τα χρόνια από τις κινήσεις του σώματος δεν κρύβονται. Η πιο γελοία σκηνή ever που θα μείνει στην ιστορία είναι το ξυλοφόρτωμα του μανάβη από τον Ιρλανδο. Σε κάνει να αναρωτιέσαι αν βλεπεις ταινία του Σκορτσέζε ή καποια παρωδία εμπνευσμένου τρολ.
Στο δεύτερο επεισόδιο, μετά την πρώτη ώρα, κάπως αρχίζει να ξετυλίγεται λόγο καλύτερα η ιστορία και με κράτησε κάπως καλύτερα. Εκεί κάπου συνηθίζεις και την αλλόκοτη όψη των πρωταγωνιστών ενώ μετά και τη δεύτερη ώρα που έχει περάσει και ο χρόνος του σεναρίου και έχει φτάσει το ηλικιακό στάδιο πιο κοντά στην πραγματικότητα των ηθοποιών όλα γίνονται πολύ καλύτερα.
Αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση όλο αυτό. Αν του έλειπε καμιά ώρα διαρκείας θα ήταν πιο ευχάριστη. Αξίζει για κάποιες σκηνές που είναι οι 2 από τους 3 και συνήθως «σολαρει» ο ένας τους. Εκεί κάπου στην τρίτη ώρα κυρίως.
Ειναι βέβαιο οτι δεν πρόκειται να την ξαναδώ.
Όντως, εκεί που κλωτσαει τον μανάβη, πονάει η ψυχή σου να βλέπεις τον υπερήλικα πλέον ηθοποιό να προσπαθεί...

Φαντάζομαι θα ήταν το καλύτερο γύρισμα, οπότε τα υπόλοιπα πως ήταν;
Και πως να του το πεις, και Σκορτσέζε να είσαι, δύσκολη η θέση...

Συμφωνώ και με το αποτυχημένο μεικ απ, που σε πολλές σκηνές είναι για κλάματα, σε μια προσπάθεια να φανεί νέος ο υπερήλικας, με θολά τα μάτια από τον καταρράκτη, ε, μου θύμισε κι άλλες τέτοιες περιπτώσεις άλλων ταινιών, με υπερήλικες πλέον ηθοποιούς, αλλοιωμενους από πλαστικές επεμβάσεις και τόνους μεικ απ.. τι να κάνεις, ο χρόνος είναι ανίκητος.

Παρόλα αυτά, γιγαντοτεράστιοι είναι οι εν λόγω πρωταγωνιστές, την είδα την ταινία στο σινεμά και την καταφχαριστήθηκα, και 2 βδομάδες μετά την ξαναείδα σπίτι, από νετφλιξ, και την φχαριστηθηκα ακόμα περισσότερο...

Ρισπεκτ.

Reaction score
6.530
Εεε ναι όσο πλησιάζουμε τις ηλικίες τους ρισπεκτ θα λεμε, για ρωτηστε και τους νεωτερους... :rolleyes: το λεω προσπαθωντας να θυμηθω τι ελεγα στον πατερα μου αντιστχοιχα ...βεβαια εχουμ
Ειναι σαν εναν ηλικιωμενο ταλαντουχο οργανοπαιχτη, τα δακτυλα πανε μονα τους ...οπως πανε αναλογως ηλικιας...
View attachment 147288 Ηρωικο........Για να τονωνει το οποιοδηποτε,χαμενο η ναρκωμενο φρονημα......Εντυπωσιακοs ηχοs,αληθινη ιστορια.....7/10
8/10 ολα αυτα συν ,γιατι δεν ηταν ''στιλιζαρισμενη πολεμικη κοπια'' και επαιζε και ο ραγκναρ λοθμπροκ :p

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.928

Επιτέλους, μια περιπέτεια της προκοπής:party:

Ελπίζω σε συνέχεια.
8/10
Την είδα εχθές με έναν φίλο και μου είπε ακριβώς αυτό.
"Επιτέλους μια καλή περιπέτεια"
Ασταμάτητη.
Ο Michael Bay βρίσκεται στο στοιχείο του.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
94.306

Επιτέλους, μια περιπέτεια της προκοπής:party:

Ελπίζω σε συνέχεια.
8/10
Εγώ, που σπάνια βλέπω δεύτερη φορά ταινία, θα την ξαναδώ. Χίλιες φορές ξανά τα ίδια από την κουλτουριάρικη κατευθυνόμενη "ψυχαγωγία" πειραγμένων καλλιτεχνών.

Μία ταινία του Michael Bay βάζει τα γυαλιά σε όλη τη χρονιά της κλίκας του στριφτού και της ρετσίνας. :lolsign:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.945

Όσο κι αν μπορεί να διαφωνείς με τα μηνύματα που περνάει για την νοοτροπία του όχλου, ο Joker παραμένει μια μεγαλειώδης ταινία. Κύριος υπεύθυνος ο Joaquin Phoenix σε μια ερμηνεία που είναι αδιαμφισβήτητα Οσκαρική. :hi:

Και μόνο γι' αυτόν 9+/10
Edit: 10/10 λόγω @daharis666 :biggrin:

Last edited:

Reaction score
1.264

Λοιπόν,
αν και η υπόθεση ήταν στενάχωρη,καταθλιπτική και απαισιόδοξη.....9/10
Η ερμηνεία του Joaquin Phoenix ήταν Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Η. Απαγορεύεται να μην την έχει δει κάποιος αυτη τη ταινία!!!
Αυτό το νευρικό γέλιο που τον έπιανε και μετά πνιγόταν,πόσο φυσικά το έκανε!!!Μπράβο του.Όταν κάπνιζε και μιλούσε στην ψυχολόγο του και "το μάτι του γυάλιζε" έλεγες πόσο πολύ βιώνει το ρόλο του...
Και έκλαψα από τα γέλια στη σκηνή με το νάνο και την πόρτα.

Δεν κατάλαβα όμως...Μας δείχνει η ταινία το πόσο αδιαφορεί η κοινωνία για κάποιον με προβλήματα συμπεριφοράς,η που τον κάνουν νούμερο τα κανάλια για να πετύχουν τηλεθέαση ωραία μέχρι εδώ...αλλά τι σχέση έχει με το τζόκερ και γκόθαμ σίτι και περίμενα να δω και μπατμαν...

Last edited:

Reaction score
2.198

Λοιπόν,
αν και η υπόθεση ήταν στενάχωρη,καταθλιπτική και απαισιόδοξη.....9/10
Η ερμηνεία του Joaquin Phoenix ήταν Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Α Σ Τ Ι Κ Η. Απαγορεύεται να μην την έχει δει κάποιος αυτη τη ταινία!!!
Αυτό το νευρικό γέλιο που τον έπιανε και μετά πνιγόταν,πόσο φυσικά το έκανε!!!Μπράβο του.Όταν κάπνιζε και μιλούσε στην ψυχολόγο του και "το μάτι του γυάλιζε" έλεγες πόσο πολύ βιώνει το ρόλο του...
Και έκλαψα από τα γέλια στη σκηνή με το νάνο και την πόρτα.

Δεν κατάλαβα όμως...Μας δείχνει η ταινία το πόσο αδιαφορεί η κοινωνία για κάποιον με προβλήματα συμπεριφοράς,η που τον κάνουν νούμερο τα κανάλια για να πετύχουν τηλεθέαση ωραία μέχρι εδώ...αλλά τι σχέση έχει με το τζόκερ και γκόθαμ σίτι και περίμενα να δω και μπατμαν...
9/10 και από εμένα.

Εγώ πάντως δεν κατάλαβα την διαφορά ηλικίας JOKER και Batman. Πως ο Joker ήταν ενήλικας και ο Bruce Wayne παιδί :eek: ?
Κανονικά δεν ήταν συνομήλικοι ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.502
Members
38.332
Νεότερο μέλος
Chris59