leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
κοίτα φίλε μου,δεν περιμένω υποθέσεις....κάνει κακό σε εσένα τον ίδιο
το καλώδιο ρεύματος έχει αποκλειστικά την ευθύνη να μεταφέρει φορτίο
και πάνω σε αυτή του την αποστολή θα περίμενα παραμέτρους που να μαρτυρούν την συμμετοχή του
έστω ότι κάνω δεκτή την υπόθεσή σου
εξήγησε μου....
στη φυσική και στη χημεία μια αντίδραση πηγαίνει με την ταχύτητα του πιο αργού
αν τρέχει το υπερκαλώδιο με 300km/h και εκείνο της πρίζας με 150
το υπερκαλώδιο....με 150 θα πάει...δεν μπορεί να επιταχύνει
άρα ότι σου έρχεται από φορτίο στην πρίζα...το ίδιο παίρνεις.... και μέχρι τη συσκευή σου
δεν αλλάζει η ένταση..ούτε η περίοδος μεταβολής του.....ινφακτ...δεν αλλάζει τίποτα...κανένα από τα φυσικά μεγέθη που εξαρτάται
αν πάρεις σκ@τό από την πρίζα...σκ@τό θα σου δώσει και το καλώδιο ρεύματος
άρα πως γίνεται το 1-1.5 μέτρο υπεραγωγού μετά την σκ@τένια πρίζα...με ότι μέταλλο θέλεις....
να λάβει το ηλεκτρικό φορτίο που φτάνει (υπόψιν επαναλαμβάνω...ότι και όσο έρχεται...τόσο παίρνει και δίνει....δεν γεννά ούτε και μετασχηματίζει το ηλεκτρικό φορτίο ο αγωγός)
και να αποδώσει στην τελική συσκευή κάτι διαφορετικό από αυτό που του δίνουν τα χιλιάδες χιλιόμετρα καλώδια της ΔΕΗ που φτάνουν στην πρίζα του
κανένας δε σε υποχρέωσε να το δοκιμάσεις, σου μεταφέρω την εμπειρία μου μετά από παρατεταμένους πειραματισμούς πάνω στη παροχή ρεύματος στα μηχανήματα ήχου.
Θες να το δοκιμάσεις???
έχει καλώς!!....
δε θες???
επίσης έχει καλώς!!
Δε με νοιάζει ο μηχανισμός επίτευξης της διαφοροποίησης στην απόδοση των μηχανημάτων μου μέσω των καλωδίων! Δεν είναι αυτή η δουλειά μου!!.
Εμένα με νοιάζει η διαφοροποίηση στην απόδοση αυτή καθ'αυτή.
Δε σου ζητώ να με πιστέψεις, μείνε στις πεποιθήσεις σου και στις απόψεις σου! και πάλι φίλοι!!
Αν μπεις στο κόπο να πειραματιστείς, μόνο οφέλη μπορείς να έχεις!