Μηχανική γείωση, απομόνωση, ''αντικραδασμικά"

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.665
Χρηστο,ουτε εσυ ειδες τις κατασκευες πισω και πλαγια απο τα ηχεια μου;
καλημερα Γιαννη, δεν της εχω δει, αλλα εσενα πιανει το χερι σου.... ανετα της σιαχνεις μονος

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.881
Βρε σεις, εγώ δεν βλέπω να λέει πουθενά για προενίσχυση. Αντιθέτως λέει:

"Insert the system btw your pre-amplifier and the amplifiers, then connect the microphone "
Διάβασε και λίγο παρακάτω, όχι μόνο την πρώτη σειρά.

B5CFC948-8511-4378-82CB-E064AE793352.jpeg

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Καλώδιο τροφοδοσίας είναι ρε μάναμ. Αυτά τα ποταπά που δεν γουστάρει ο Λέανδρος.
ίσα-ίσα από τον αστείρευτο έρωτα μ για τα iec μπερδεύτηκα με τα ic!
Αν δεν ήταν τα iec δε θα ήταν εύκολη η εναλλάγη καλωδίων ρεύματος!!
..μάλλον άλλοι δε γνωρίζουν τη χρησιμότητα του iec κι αναρωτιούνται τι είναι... :smile: :smile:
Εντέλει θα σε κεράσω φίλε Γιάννη το καφεδάκι σπίτι μ??

Reaction score
30.453
Καλώδιο τροφοδοσίας είναι ρε μάναμ. Αυτά τα ποταπά που δεν γουστάρει ο Λέανδρος.
Ααααα μπράβο ,τωρα συνεννοούμαστε.
Τροφοδοσίας όχι interconnect ;)
Μάλλον δεν τον χρειάζομαι τον κηδεμόνα Γιάννη μου!:tongue:

Για την ακρίβεια ούτε καλώδια έτσι γενικά και αόριστα.

Reaction score
3.628
καλημερα Γιαννη, δεν της εχω δει, αλλα εσενα πιανει το χερι σου.... ανετα της σιαχνεις μονος
Διάβασε και λίγο παρακάτω, όχι μόνο την πρώτη σειρά.

View attachment 148417
Σοβαρο μηχανημα τη σημερινη εποχη χωρις εισοδο οπτικης ινας δε νοειται.Με ποιο προσχημα αφαιρουν την οπτικη ινα απο τη συνδεσιμοτητα,οταν υπερεχει σε σημεια εναντι των αλλων;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Σοβαρο μηχανημα τη σημερινη εποχη χωρις εισοδο οπτικης ινας δε νοειται.Με ποιο προσχημα αφαιρουν την οπτικη ινα απο τη συνδεσιμοτητα,οταν υπερεχει σε σημεια εναντι των αλλων;
,,,,για μείωση κόστους σε..λογικά επίπεδα!!! :lol: :lol:

Reaction score
5.359

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.880
Εχει οπτική ρε Γιάνννη . Εχει. Και δεν είναι έτσι όπως νομίζεις. Οι οπτικές είναι απομεινάρια του παρελθόντος. Απλα΄έχουν ξεχάσει να τις καταργήσουν. Στο AUDIO. Και φυσικά δεν φταίνε οι οπτικές αυτές καθαυτές αλλά τα Interface τους που κάνουν την μετατροπή . Τα είπαμε αυτά , μην τα ξαναλέμε.

ryk

Reaction score
925
σωστά!
στη τριγωνομετρία μόνο δεν υπάρχει καμιά άποψη!
:hi:
Στο πραγματικό κόσμο όμως...δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τρίγωνα πανοράματος!:wink:

Κι επειδή δεν υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να ακολουθηθεί αλλά πολλοί, με άμεση αλληλεπίδραση του ενός στον άλλο όταν μιλάμε για ένα χώρο ενός σπιτιού κι όχι κάποιον εξειδικευμένο χώρο, που σήμερα έχει χαλιά, αύριο όχι, τώρα ακούω μόνος μου, αυρίο με 5-10 φίλους, τα έπιπλα δεν είναι καρφωμένα στο πάτωμα αλλά μετακινούνται ανάλογα τις στιγμιαίες ανάγκες μας, και ο πισινός μας δεν κάθεται πάντα στο ίδιο σημείο.. τότε δε μιλάς για τριγωνομετρία αλλά για μια πολυσύνθετη διαφορική εξίσωση.

Μέσα λοιπόν στις πολλές μεταβλητές τιμές αυτής της διαφορικής, υπάρχουν και κάποιες τιμές που κάποιοι αγνοούν πλήρως την ύπαρξη τους, μιας και είναι κολλημένοι στην...τριγωνομετρία!.:idk::idk:

Κάποιες απ΄αυτές δε τις άγνωστες προς το παρόν μεταβλητές, μπορούν σε δηλωμένους οπαδούς...της τριγωνομετρίας (στο μεσαίωνα δε, η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων απάρτιζαν τις κατά τόπους επιτροπές ιεράς εξέτασης..) να τους προκαλέσουν εγκεφαλικό black-out, σε κάποιους άλλους θυμό, σε άλλους ειρωνία, σε σπανιότερες περιπτώσεις ακόμη και συνδιασμό των παραπάνω!

wellcome to the real world :smile: :smile:
Λοιπόν κοίτα, επειδή τα έχουν εξηγήσει άλλοι και τα έχουν εξηγήσει καλύτερα απ'ότι θα μπορούσα να τα εξηγήσω εγώ, δεν έχω κάτι να σου απαντήσω. Απλά με την παρομοίωση ήθελα να τονίσω ότι το θέμα ήχου είναι φυσική και μαθηματικά. Ούτε πανοράματα, μεσαίωνες, μαγείες, φίλτρα, ξόρκια κτλ.
Όποιος έπιασε-έπιασε! ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.873
μικρόφωνο θα βάλει ο Εαρ...με χαρά θα έρθει να σου το καλιμπράρει
Ναι, βεβαίως.
Για καλιμπραρισμα από μένα, χρειάζεται μόνο να έχετε το κας, θέλω 3.000€.
Και με POS, και δόσεις. :party:

Απλώς δε θα αφήσω καλώδιο στο σεταπ που να μην είναι μπελντενάκι ή μογκαμάκι. Κόψιμο τα επώνυμα σε μικρά μικρά κομματάκια, με μίσος.

Είναι ν'απορείς...Κανένας,μα κανένας δεν διαβάζει έστω τα ΄΄χοντρά΄΄ γράμματα;
Δεν έχουν συνηθίσει το διάβασμα. Αρχή είναι. Κάθε αρχή και δύσκολη. :tongue:

Reaction score
3.628
Εχει οπτική ρε Γιάνννη . Εχει. Και δεν είναι έτσι όπως νομίζεις. Οι οπτικές είναι απομεινάρια του παρελθόντος. Απλα΄έχουν ξεχάσει να τις καταργήσουν. Στο AUDIO. Και φυσικά δεν φταίνε οι οπτικές αυτές καθαυτές αλλά τα Interface τους που κάνουν την μετατροπή . Τα είπαμε αυτά , μην τα ξαναλέμε.
Τωρα προσεξα οτι εχει και 2η φωτο-εκει φαινονται οι οπτικες,ναι.

Θα σου προτεινα να ψαχτεις μονος σου και να μην ακους τι λεει ο καθενας.Το αντιστροφο συμβαινει-στο παρελθον ολα τα dac ειχαν θεμα jitter και μετατροπης και η συνδεση ηταν στην καλυτερη ψιλοχαλια.Η τεχνολογια βελτιωθηκε και ο ηχος πλεον απογειωνεται στα εξελιγμενα dac με γαλβανικη απομονωση-οπερ οπτικη!

Εχω ανεβασει τοσα λινκ αλλα μαλλον ματαια.

Γιατι δεν ανοιγουμε 2 θεματα περι καλωδιων ο Λεανδρος και περι δικαναλου Τρινοβ ο bhutia;Παλι μπαχαλο εγινε το θεμα...

Last edited:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Γιατι δεν ανοιγουμε 2 θεματα περι καλωδιων ο Λεανδρος και περι δικαναλου Τρινοβ ο bhutia;Παλι μπαχαλο εγινε το θεμα...
δεν έχει νόημα βρε Γιάνννη μου....ειλικρινά.

Reaction score
3.628
δεν έχει νόημα βρε Γιάνννη μου....ειλικρινά.
Οχι,σοβαρα μιλαω.Θα ηθελα να μαθω για τον δικαναλο Τρινοβ για το μελλον.Να μαθω τα θετικα του και να δω τι ψαρια πιανει.Δεν το λεω για να αντιπαρατεθω γιατι φαινεται σοβαρο μηχανημα.Και ενα κορυφαιο dac,τουλαχιστον τοσο κανει.Τον χρησιμοποιει καποιος στο φορουμ;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Οχι,σοβαρα μιλαω.Θα ηθελα να μαθω για τον δικαναλο Τρινοβ για το μελλον.Να μαθω τα θετικα του και να δω τι ψαρια πιανει.Δεν το λεω για να αντιπαρατεθω γιατι φαινεται σοβαρο μηχανημα.Και ενα κορυφαιο dac,τουλαχιστον τοσο κανει.Τον χρησιμοποιει καποιος στο φορουμ;
τον έχουν πάρει σε πολυκάναλο....δεν θα έχει διαφορές....

καταλαβαίνω ότι το λες όντως σοβαρά...αλλά η χρήση τέτοιων μηχανημάτων(όχι μόνο τριννοβ)...πέραν του οικονομικού σκέλους.... προυποθέτει αποδοχή κάποιων αξιωμάτων σε ότι έχει να κάνει με τα του ήχου

όταν σε μια τέτοια κουβέντα συμμετέχουν καλώδια και οπτικές..
ε γ@μα το ρε Γιάνννη...δεν υπάρχει κοινή αφετηρία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon