Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.221
... Amen! <3Κόψιμο τα επώνυμα σε μικρά μικρά κομματάκια, με μίσος.
... Amen! <3Κόψιμο τα επώνυμα σε μικρά μικρά κομματάκια, με μίσος.
Δολοφόνος... Amen! <3
..γουελ, αυτα το ξεκινησαν πρωτα..το λες και καθαρη αυτοαμυνα..Δολοφόνος
Ισχύουν τα ίδια με το audio. Αν το στρώμα δεν είναι καλό, αν η μάζα του σασί δεν είναι ικανή δε σε σώζουν τα αντικραδασμικά.....ενταξ, περα απο το οντιο, εχει δοκιμασει κανεις αντικραδασμικα με επιτυχια στο κρεβατι?
ντόκτορ.... δε θέλω να σ απαγοητεύσω, αλλά με τρία χιλιάρικα θα μου χρωστάς και δύο ακόμα!Ναι, βεβαίως.
Για καλιμπραρισμα από μένα, χρειάζεται μόνο να έχετε το κας, θέλω 3.000€.
Και με POS, και δόσεις.
Απλώς δε θα αφήσω καλώδιο στο σεταπ που να μην είναι μπελντενάκι ή μογκαμάκι. Κόψιμο τα επώνυμα σε μικρά μικρά κομματάκια, με μίσος.
Δεν έχουν συνηθίσει το διάβασμα. Αρχή είναι. Κάθε αρχή και δύσκολη.
΄Η του πόσο μπροστά είναι ντοκ!Συμπέρασμα: αυτοί που ασχολούνται, έχουν άλλα, σοβαρότερα προβλήματα.
Η ενασχόληση από μόνη της, είναι ικανή συνθήκη για απόδειξη του προβληματικού υποβάθρου των λοιπών θεμάτων του ιδιοκτήτη.
Λέανδρε,αυτό που αγωνίζεσαι να βιώσεις με απανωτές δοκιμές καλωδίων θα μπορούσες να το γευτείς πιθανώς και χωρίς αυτές,εάν στο sweet spot καθόσουν σε...κουνιστή πολυθρόνα.ντόκτορ.... δε θέλω να σ απαγοητεύσω, αλλά με τρία χιλιάρικα θα μου χρωστάς και δύο ακόμα!
Φιλική τιμή πάντα!!
Θα σε μυήσω στα άδυτα των καλωδίων και των αντικραδασμικών!
Αξία ανεκτίμητη!!
Θα επανέλθει η τριχοφυΐα στο ανώτερο μέρος της κεφαλής σου!!
Θα βελτιωθεί έτσι εμμέσως και η διάχυση με απορρόφηση περιμετρικά των αυτιών σου!
Τώρα αν θες να κόψεις καλώδια, φέρε μαζί σου και τίποτα μαυράκια 0,75mm από τη κινεζική αγορά και σου δίνω και νυστέρι για να τα ξεκοιλιάζεις!!
΄Η του πόσο μπροστά είναι ντοκ!
Με τόσα ταξίδια σε ωκεανούς ηχητικής απόλαυσης,χαρά στο,,,μουράγιο θα έπρεπε να λέμε.Χαρά στο κουράγιο σου πάντως..
bhutia μ..δεν έχω sweet spot ..αλλά sweet home!...μιας και δε χρειάζεται να είμαι βιδωμένος σ'ένα σημείο και να μη στρίβω ούτε κατ' ελάχιστον τον αυχένα μου!Λέανδρε,αυτό που αγωνίζεσαι να βιώσεις με απανωτές δοκιμές καλωδίων θα μπορούσες να το γευτείς πιθανώς και χωρίς αυτές,εάν στο sweet spot καθόσουν σε...κουνιστή πολυθρόνα.
Από το στόμα σου...και στου Θεού τ'αυτί.bhutia μ..δεν έχω sweet spot ..αλλά sweet home!...μιας και δε χρειάζεται να είμαι βιδωμένος σ'ένα σημείο και να στρίβω ούτε κατ' ελάχιστον τον αυχένα μου!
Στο λεγόμενο sweet spot στο σαλόνι μου, κάθονται άνετα 4-7 ακροατές!!
Η σκηνή είναι τεράστια bhutia μ και στις τρεις διαστάσεις της!
Οπότε λοιπόν...μπορεί να πάρω 3-4 κουνιστές πολυθρόνες!!
που το ξέρεις ότι ακούμε μαζί μουσική bhutia μ???Από το στόμα σου...και στου Θεού τ'αυτί.
bhutia μ..δεν έχω sweet spot ..αλλά sweet home!...μιας και δε χρειάζεται να είμαι βιδωμένος σ'ένα σημείο και να μη στρίβω ούτε κατ' ελάχιστον τον αυχένα μου!
Στο λεγόμενο sweet spot στο σαλόνι μου, κάθονται άνετα 4-7 ακροατές!!
Η σκηνή είναι τεράστια bhutia μ και στις τρεις διαστάσεις της!
Οπότε λοιπόν...μπορεί να πάρω 3-4 κουνιστές πολυθρόνες!!
τιναυτόρε?
"μαιμού" στέρεο!E ρε τι τραβάς και συ ο καψερός.
Σκέψου να μην υπήρχαν καλώδια ! σεπούκου θα έκανες.
τιναυτόρε?
Των Βερμούδων μόνο μην βάλεις γιατί σκιάζομαι.