JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.880
Καλά είσαι σοβαρός ? δεν ξέρεις τι είναι το iec? και γράφεις σε forum τεχνολογίας?Τι είναι το iec?
Αύριο με τον κηδεμόνα σου στο δάσκαλο.
Καλά είσαι σοβαρός ? δεν ξέρεις τι είναι το iec? και γράφεις σε forum τεχνολογίας?Τι είναι το iec?
Είναι?Interconnect?
Πες μου ρε Γιάννη τι είναι.Καλά είσαι σοβαρός ? δεν ξέρεις τι είναι το iec? και γράφεις σε forum τεχνολογίας?
Αύριο με τον κηδεμόνα σου στο δάσκαλο.
έκανα ένα λάθος φίλε sorry!Interconnect?
καλημερα Γιαννη, δεν της εχω δει, αλλα εσενα πιανει το χερι σου.... ανετα της σιαχνεις μονοςΧρηστο,ουτε εσυ ειδες τις κατασκευες πισω και πλαγια απο τα ηχεια μου;
Διάβασε και λίγο παρακάτω, όχι μόνο την πρώτη σειρά.Βρε σεις, εγώ δεν βλέπω να λέει πουθενά για προενίσχυση. Αντιθέτως λέει:
"Insert the system btw your pre-amplifier and the amplifiers, then connect the microphone "
ίσα-ίσα από τον αστείρευτο έρωτα μ για τα iec μπερδεύτηκα με τα ic!Καλώδιο τροφοδοσίας είναι ρε μάναμ. Αυτά τα ποταπά που δεν γουστάρει ο Λέανδρος.
Ααααα μπράβο ,τωρα συνεννοούμαστε.Καλώδιο τροφοδοσίας είναι ρε μάναμ. Αυτά τα ποταπά που δεν γουστάρει ο Λέανδρος.
καλημερα Γιαννη, δεν της εχω δει, αλλα εσενα πιανει το χερι σου.... ανετα της σιαχνεις μονος
Σοβαρο μηχανημα τη σημερινη εποχη χωρις εισοδο οπτικης ινας δε νοειται.Με ποιο προσχημα αφαιρουν την οπτικη ινα απο τη συνδεσιμοτητα,οταν υπερεχει σε σημεια εναντι των αλλων;
,,,,για μείωση κόστους σε..λογικά επίπεδα!!!Σοβαρο μηχανημα τη σημερινη εποχη χωρις εισοδο οπτικης ινας δε νοειται.Με ποιο προσχημα αφαιρουν την οπτικη ινα απο τη συνδεσιμοτητα,οταν υπερεχει σε σημεια εναντι των αλλων;
Στάσου να βάλω το σωστό λίνκ γιατί ο Λέανδρος έσκασε στα γέλια....
Εχει οπτική ρε Γιάνννη . Εχει. Και δεν είναι έτσι όπως νομίζεις. Οι οπτικές είναι απομεινάρια του παρελθόντος. Απλα΄έχουν ξεχάσει να τις καταργήσουν. Στο AUDIO. Και φυσικά δεν φταίνε οι οπτικές αυτές καθαυτές αλλά τα Interface τους που κάνουν την μετατροπή . Τα είπαμε αυτά , μην τα ξαναλέμε.Σοβαρο μηχανημα τη σημερινη εποχη χωρις εισοδο οπτικης ινας δε νοειται.Με ποιο προσχημα αφαιρουν την οπτικη ινα απο τη συνδεσιμοτητα,οταν υπερεχει σε σημεια εναντι των αλλων;
Λοιπόν κοίτα, επειδή τα έχουν εξηγήσει άλλοι και τα έχουν εξηγήσει καλύτερα απ'ότι θα μπορούσα να τα εξηγήσω εγώ, δεν έχω κάτι να σου απαντήσω. Απλά με την παρομοίωση ήθελα να τονίσω ότι το θέμα ήχου είναι φυσική και μαθηματικά. Ούτε πανοράματα, μεσαίωνες, μαγείες, φίλτρα, ξόρκια κτλ.σωστά!
στη τριγωνομετρία μόνο δεν υπάρχει καμιά άποψη!
Στο πραγματικό κόσμο όμως...δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με τρίγωνα πανοράματος!
Κι επειδή δεν υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να ακολουθηθεί αλλά πολλοί, με άμεση αλληλεπίδραση του ενός στον άλλο όταν μιλάμε για ένα χώρο ενός σπιτιού κι όχι κάποιον εξειδικευμένο χώρο, που σήμερα έχει χαλιά, αύριο όχι, τώρα ακούω μόνος μου, αυρίο με 5-10 φίλους, τα έπιπλα δεν είναι καρφωμένα στο πάτωμα αλλά μετακινούνται ανάλογα τις στιγμιαίες ανάγκες μας, και ο πισινός μας δεν κάθεται πάντα στο ίδιο σημείο.. τότε δε μιλάς για τριγωνομετρία αλλά για μια πολυσύνθετη διαφορική εξίσωση.
Μέσα λοιπόν στις πολλές μεταβλητές τιμές αυτής της διαφορικής, υπάρχουν και κάποιες τιμές που κάποιοι αγνοούν πλήρως την ύπαρξη τους, μιας και είναι κολλημένοι στην...τριγωνομετρία!.
Κάποιες απ΄αυτές δε τις άγνωστες προς το παρόν μεταβλητές, μπορούν σε δηλωμένους οπαδούς...της τριγωνομετρίας (στο μεσαίωνα δε, η συγκεκριμένη κατηγορία ανθρώπων απάρτιζαν τις κατά τόπους επιτροπές ιεράς εξέτασης..) να τους προκαλέσουν εγκεφαλικό black-out, σε κάποιους άλλους θυμό, σε άλλους ειρωνία, σε σπανιότερες περιπτώσεις ακόμη και συνδιασμό των παραπάνω!
wellcome to the real world
Ναι, βεβαίως.μικρόφωνο θα βάλει ο Εαρ...με χαρά θα έρθει να σου το καλιμπράρει
Δεν έχουν συνηθίσει το διάβασμα. Αρχή είναι. Κάθε αρχή και δύσκολη.Είναι ν'απορείς...Κανένας,μα κανένας δεν διαβάζει έστω τα ΄΄χοντρά΄΄ γράμματα;
Τωρα προσεξα οτι εχει και 2η φωτο-εκει φαινονται οι οπτικες,ναι.Εχει οπτική ρε Γιάνννη . Εχει. Και δεν είναι έτσι όπως νομίζεις. Οι οπτικές είναι απομεινάρια του παρελθόντος. Απλα΄έχουν ξεχάσει να τις καταργήσουν. Στο AUDIO. Και φυσικά δεν φταίνε οι οπτικές αυτές καθαυτές αλλά τα Interface τους που κάνουν την μετατροπή . Τα είπαμε αυτά , μην τα ξαναλέμε.
δεν έχει νόημα βρε Γιάνννη μου....ειλικρινά.Γιατι δεν ανοιγουμε 2 θεματα περι καλωδιων ο Λεανδρος και περι δικαναλου Τρινοβ ο bhutia;Παλι μπαχαλο εγινε το θεμα...
Οχι,σοβαρα μιλαω.Θα ηθελα να μαθω για τον δικαναλο Τρινοβ για το μελλον.Να μαθω τα θετικα του και να δω τι ψαρια πιανει.Δεν το λεω για να αντιπαρατεθω γιατι φαινεται σοβαρο μηχανημα.Και ενα κορυφαιο dac,τουλαχιστον τοσο κανει.Τον χρησιμοποιει καποιος στο φορουμ;δεν έχει νόημα βρε Γιάνννη μου....ειλικρινά.
τον έχουν πάρει σε πολυκάναλο....δεν θα έχει διαφορές....Οχι,σοβαρα μιλαω.Θα ηθελα να μαθω για τον δικαναλο Τρινοβ για το μελλον.Να μαθω τα θετικα του και να δω τι ψαρια πιανει.Δεν το λεω για να αντιπαρατεθω γιατι φαινεται σοβαρο μηχανημα.Και ενα κορυφαιο dac,τουλαχιστον τοσο κανει.Τον χρησιμοποιει καποιος στο φορουμ;