wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 21.464
Man, chill out, έκανες quote το ίδιο post 5 φορές!
Ενα σχεδιάγραμμα του χώρου ;
...το πέτυχα όμως και αυτο έχει σημαςια !!!!!!Man, chill out, έκανες quote το ίδιο post 5 φορές!
.......ΝΑΙ, αλλά γιατί η ερωτηςη ? ειναι τοςο δύσκολος ο χώρος που αυθαίρετα υπέδειξα για ακροάσεις ?Την μπροστινή μπαλκονόπορτα την χρειάζεσαι;
Κερδίζεις χώρο πρώτον με αποτέλεσμα να χρειάζεται να απομονώσεις λιγότερο χώρο και δεύτερον είναι πιο προβλέψιμο το αποτέλεσμα με αυτή την διαρυθμιση.
Δύσκολο γιατί θα πρέπει να μπει σταθερή ALR οθόνη για τον s.t.l.p 120in.Μάλλον θα ήταν καλύτερα αν μπορούσες να στήσεις στην μπαλκονόπορτα αλλά λίγο δύσκολο...
οθόνη+ Pro 6000eγια την εικοναΚάτσε λίγο γιατί με έχεις μπερδέψει. Γράφεις στην προηγούμενη σελίδα για laser short throw projector και τώρα αναφέρεις alr οθόνη. Διευκρινησε σε παρακαλώ για τι budget μιλάμε για το συνολικό στήσιμο
έτσι...αυτή η εσοχή κάνει μπαμ για τέτοια εφαρμογήεδω εισαι.......ηχητικα και εικονα..
.....σταθερη 240/1 οθονη σχεδον ολο τον τοιχο η οποια ναχει δυνατοτητα να σηκωνετε και να κανεις τις δουλειες σου με τα ηχεια κ.λ.π.
εξαιρετικο τελικο αποτελεσμα..
Δεν έχω πάει σε αυτούς αλλά στου τερματογκαζι που είναι παρόμοιο στήσιμο είναι όνειρο. Ο λόγος που τα ρωτάω όσα τον ρώτησα ήταν για να τον κατευθύνω σε κάτι τέτοιο αντί για alr και laser.
Δεν χρειάζεται να πας και σε αυτούς, είναι δεδομένο ότι θα πάρεις το μέγιστο σε κινηματογραφικη αίσθηση..... από εκεί και πέρα τα μηχανήματα και η συμπεριφορά του χώρου θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε εικόνα-ήχο.Δεν έχω πάει σε αυτούς αλλά στου τερματογκαζι που είναι παρόμοιο στήσιμο είναι όνειρο. Ο λόγος που τα ρωτάω όσα τον ρώτησα ήταν για να τον κατευθύνω σε κάτι τέτοιο αντί για alr και laser.
σε πρώτη φαςη 2 κανάλι. με τα meridian 5200Τέλεια και για τον ήχο;
like. για την εσοχή.....με το πλακάκι βεβαίως βεβαίως !!!!έτσι...αυτή η εσοχή κάνει μπαμ για τέτοια εφαρμογή
.....δεν θέλω λάμπες, δεν θέλω λάμπες.........δεν θέλω λαμπεςΔεν έχω πάει σε αυτούς αλλά στου τερματογκαζι που είναι παρόμοιο στήσιμο είναι όνειρο. Ο λόγος που τα ρωτάω όσα τον ρώτησα ήταν για να τον κατευθύνω σε κάτι τέτοιο αντί για alr και laser.
.....με κόστος στις 5000 καλά θα κάνει να περιμένει.......Για κεντρικό θα βάλεις ένα ακόμα meridian;