- Reaction score
- 102.559
Λογικά ναι σε όλη την Ελλάδα, εκτός την Κόρινθο!
Γενικά λένε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν όλα.Παιδια να κανω μια ερωτηση; Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει παλαιοτερα διοτι δεν εχω διαβασει ολο το νημα.
Βλεπω νετφλιξ στον 1ο δωρεαν μηνα και σκοπευω να το συνεχισω επι πληρωμη απο τις 22/12. Αν και γνωριζω οτι καποιες ταινιες ή σειρες ειναι νετφλιξ, στο search που τις ψαχνω δεν μου τις παρουσιαζει. Γιατι γινεται αυτο; Μηπως επειδη ειμαι ακομα δωρεαν, δεν εχει ανοιξει ολη η πλατφορμα;
ΝαιΣφηνα ερωτηση αλλα...
Στο xiaomi mi box(s) το netflix εχει πεντακαναλο ηχο ?
Κανονικά Dolby digital plus.Σφηνα ερωτηση αλλα...
Στο xiaomi mi box(s) το netflix εχει πεντακαναλο ηχο ?
Στο ps3 ναι, για τα άλλα δεν ξέρωΠαιδιά μία ερώτηση. Εχω αρχαίο εξοπλισμό, ,dune duo hd , denon avp a1, ps3. Υπάρχει περίπτωση να βάλω κάπου netflix?
...δοκίμασε τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω link. Aφορά εφαρμογή Netflix για μη πιστοποιημενες συσκευές, προκειμένου να παίξουν περιεχόμενο, έως 1080. Μέχρι εκεί.Παιδιά μία ερώτηση. Εχω αρχαίο εξοπλισμό, ,dune duo hd , denon avp a1, ps3. Υπάρχει περίπτωση να βάλω κάπου netflix?
Με PS3 βάζεις το app κανονικά και βλέπεις.Παιδιά μία ερώτηση. Εχω αρχαίο εξοπλισμό, ,dune duo hd , denon avp a1, ps3. Υπάρχει περίπτωση να βάλω κάπου netflix?
Δεν μας λες όμως φίλος από ποια συσκευή στέλνεις το Netflix στον Pioneer.KΚαλημερες σε ολους.....θελω να για δυο προβληματα που αντιμετωπιζω εδω και ενα διαστημα με το Netflix......το πρωτο ειναι οτι μολις ξεκινησω να δω μια ταινια μου κανει καθε φορα για 3-4 δευτερολεπτα μαυρη οθονη και μετα παιζει κανονικα και το δευτερο και κυριοτερο απο την αρχη της χρησης του δεν εχω πολυκαναλο ηχο !Παιζω με τον Pioneer LX-85 και τα μονα καναλια που παιζουν σε μια ταινια ειναι τα fronts και το sub....ποτε δεν εχω ακουσει τα υπολλοιπα οσο και αν το εχω προσπαθησει και δεν μιλαω για Atmos απλα να εχω πολυκαναλο ηχο....δεν ξερω γιατι δεν μου κλειδωνουν ολα τα καναλια και εχω κανει διαφορες προσπαθειες για να το πετυχω...τζιφος ομως...δεν ξερω αν καποιος εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα ...καθε βοηθει δεκτη αγαπητοι !!!!!
Καλημερες ρε παλλικαρα......μεσω PC παιζω καλε μου με Nvidia 1050 ti καρτα γραφικωνε....Δεν μας λες όμως φίλος από ποια συσκευή στέλνεις το Netflix στον Pioneer.
Η μαύρη οθόνη στην αρχή, μου κάνει αργό κλείδωμα του Pioneer.
Μαστορα μου το εχω χιλιοψαξει στο menu του Netflix και πουθενα δεν βρισκω ενδειξη που να λεει 5,1 κλπ πολυκαναλα δηλαδη...απο την αρχη μου το κανει ακομα και οταν ειχα τις 4 αδειες του προγραμματος...δεν ξερω τι ειναι αυτο παντως που συμβαινει ρε φιλε....Μήπως δεν έχεις προσέξει κάτι στις ρυθμίσεις του Netflix και δίνει έξοδο σε 2 κανάλια αντί για πολυκάναλο;
Κάτσε μήπως το δει ο @loggeo που παίζει μέσω pc.Μαστορα μου το εχω χιλιοψαξει στο menu του Netflix και πουθενα δεν βρισκω ενδειξη που να λεει 5,1 κλπ πολυκαναλα δηλαδη...απο την αρχη μου το κανει ακομα και οταν ειχα τις 4 αδειες του προγραμματος...δεν ξερω τι ειναι αυτο παντως που συμβαινει ρε φιλε....