- Reaction score
- 79.662
δεν διάβασα τι λέτεΔΕΝ είναι πρόβλημα του NETFLIX λέμε...
Ακόμη και τα cd's ακούγονται σε χαμηλότερη ένταση στο PS3 σε σχέση με το ρημαδιασμένο dvd player που έχω.
δεν διάβασα τι λέτεΔΕΝ είναι πρόβλημα του NETFLIX λέμε...
Ακόμη και τα cd's ακούγονται σε χαμηλότερη ένταση στο PS3 σε σχέση με το ρημαδιασμένο dvd player που έχω.
100mbpsΑν το έχεις καιρό off θα θέλει αναβαθμίσεις και τα ρέστα.
Μιλάμε πάντα για HDR γιατί στο απλό HD έχει όλα τα mode όπως και στο τηλεοπτικό σήμα, κανονικό, ταινία, custom κλπΤο να δω μια ταινια που εχω πληρωσει κιολας , οπως του αρεσει καποιος αλλος με ξεπερνα !
Μονο στο dolby vision .Σε περιπτωση που ειναι hdr αλλα οχι dolby vision τα profiles φαινονται ολα . Μπορεις να αλλαξεις και hdr mode !!Μιλάμε πάντα για HDR γιατί στο απλό HD έχει όλα τα mode όπως και στο τηλεοπτικό σήμα, κανονικό, ταινία, custom κλπ
Για κάποιο λόγο λόγο η στάθμη ήχου του PS3 είναι χαμηλότερη όλων των υπόλοιπων πηγών που καταλήγουν στον denon - στον δικό μου, αλλά και στου συνφορουμίτη απ' όσο κατάλαβα.δεν διάβασα τι λέτε
Τα ιδια παιζει ...Tελικά έχει κάποιος παρατηρήσει το ps3 παίζοντας netflix να παίζει πιο σιγά από κάποιο media player πχ?
Εσύ τώρα είσαι συντονιστής στο avsite...στείλε βρε π@πάρα μήνυμα στο chat θα σου πούνε...τσάμπα ψάχνεσαι από δω και από κει....στείλε να τους πεις το πρόβλημα
ορθή διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού το λένεΕσύ τώρα είσαι συντονιστής στο avsite...
Netflix is trying to crack down on password sharing with new test
Netflix is trying to combat a problem facing the streaming industry: password sharing.www.theverge.com
Αυτούς δεν νομίζω να τους πιάσει, βάζεις ένα αυτόματο κανόνα να προωθεί το mail με τον κωδικό στους αγοραστές και ξεμπέρδεψες.Γελάω από χθες με τα σχόλια στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Θα κλείσει, θα πάει άπατο, σιγά μην πληρώνω κανονική τιμή για να βλέπω μπούρδες...
Ο κύριος λόγος που το ξεκίνησε είναι για να χτυπήσει αυτούς που πουλάνε shared λογαριασμούς.
...φαντάσου αν ήταν καλό τι θα γινόυαν.Netflix: Σαρώνει αυτή η μη αγγλόφωνη ταινία - Διέλυσε τα ρεκόρ προβολών
Κι όμως το TROLL, η νορβηγική monster ταινία του Netflix σαρώνει τα trends της υπηρεσίας και όχι μόνο, καθώς έσπασε ένα ρεκόρ που ούτε οι συντελεστές του το περ...unboxholics.com
Το είδα από περιέργεια. Πράγματι τα εφέ ήταν καλά για μη αμερικανική παραγωγή. Αν και ο Πολάκης ντυμένος βράχος, ως τρολ, ήταν περισσότερο αστείος παρά τρομακτικός.Την είδα. Δεν πέρασα άσχημα συν ότι έχει εξαιρετικά οπτικά εφέ. Κόμπλεξ της δουλειάς.
Αν και ο Πολάκης ντυμένος βράχος, ως τρολ,