- Reaction score
- 79.662
τόσα χρόνια ακόμα δεν τον έμαθες απ έξω?ποιον denon εχεις να δω κατι ?
τόσα χρόνια ακόμα δεν τον έμαθες απ έξω?ποιον denon εχεις να δω κατι ?
πες και το άλλο που είπαμε να πειςΕντάξει το βρήκα παιδες. ήθελε επιβεβαίωση , στο output format που βγάζει εκείνο το κατεβατό με το τι βγάζει από hdmi.
Εγώ είχα πατ'ήσει enter αντί χ.
Το πήρε και δουλεύει.
Είχα να δουλέψω ps3 πάνω από 10 χρόνια. Το είχα ξεχάσει .
Αν βγεί και πεί καμιά παπαριά κανάς daharis περί ηλικίας θα του δαγκώσω το λαρύγγι.
που να χτυπιέσαι κάτω ρε κέρατο βερνικωμένο , τέτοιο μηχάνημα δεν θα έχεις ποτέ στη ζωή σου.τόσα χρόνια ακόμα δεν τον έμαθες απ έξω?
Ποιό ? ότι τα δοκίμασα όλα?πες και το άλλο που είπαμε να πεις
είπαμε να μου το γράψεις στη διαθήκη σου αφούπου να χτυπιέσαι κάτω ρε κέρατο βερνικωμένο , τέτοιο μηχάνημα δεν θα έχεις ποτέ στη ζωή σου.
Τρεις επιλογές δεν έχει; Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Vivid; Μήπως έχει και Netflix calibrated mode;Στη καινουρια sony που πηρα x900h βλεπω ταινιες dolby vision . Ειναι σκοτεινες αλλα δεν μπορω να απενεργοποιησω το hdr οπως μπορω με αλλα προτυπα .Μονο στο dolby vison δεν μ επιτρεπει
Ειναι θεμα netflix η τηλεορασης?
Aν εννοείς αν το έχω τελικιάσει ναι. Σε Blu ray.Το ps3 το είχες ανοίξει καθόλου όταν το πήρες ή είναι η πρώτη φορά;
Τι είναι αυτό;τελικιάσει
Ναι σωστα αλλα δεν εχει τα modes της tv . Δεν θα επρεπε?Τρεις επιλογές δεν έχει; Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Vivid; Μήπως έχει και Netflix calibrated mode;
Εσύ τι καταλάβενεις όταν σου λέει κάποιος αν έχεις ανοίξει την συσκευή;Εσύ τι εννοείς αν το έχω ανοίξει?