Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Δυστυχως ομως ευκολα βρισκεις κακο mastering...Θελει προσοχη ποια εκδοση αγοραζεις!Γενικα οι παραγωγοι και οι ηχοληπτες της Jazz
σεβονται τον ηχο των μουσικων
γιατι ειναι αναποσπαστο μερος της jazz δημιουργιας.
Συνεπως θα δυσκολευτει καποιος να βρει μια κακη Jazz ηχογραφηση.
Όντως έχω φάει και κάτι πατάτες βέβαια,Γενικα οι παραγωγοι και οι ηχοληπτες της Jazz
Όντως ιδίως όλοι οι μεγάλοι ηχολήπτες όπως Bob Thiele, Rudy Van Gelder όλες οι κλασικές μεγάλες δισκογραφικές (blue note, impulse, prestige, ecm, act κλπ) έχουν εξαιρετικές ηχογραφήσεις. Έχω φάει και κάτι πατάτες όπως της δισκογραφικής LONEHILLJAZZ που έιχα αγοράσει το "ERIC DOLPHY QUINTET'S COMPLETE RECORDINGS FEATURING HERBIE HANCOCK" στο οποίο ήταν δέλεαρ το layout και τελικά η ποιότητα ηχογραφήσεως ήταν άθλια.Γενικα οι παραγωγοι και οι ηχοληπτες της Jazz
Καλα,αστο!Όντως έχω φάει και κάτι πατάτες βέβαια,
Όντως ιδίως όλοι οι μεγάλοι ηχολήπτες όπως Bob Thiele, Rudy Van Gelder όλες οι κλασικές μεγάλες δισκογραφικές (blue note, impulse, prestige, ecm, act κλπ) έχουν εξαιρετικές ηχογραφήσεις. Έχω φάει και κάτι πατάτες όπως της δισκογραφικής LONEHILLJAZZ που έιχα αγοράσει το "ERIC DOLPHY QUINTET'S COMPLETE RECORDINGS FEATURING HERBIE HANCOCK" στο οποίο ήταν δέλεαρ το layout και τελικά η ποιότητα ηχογραφήσεως ήταν άθλια.
Έχω εδώ μπόλικες. ..Συνεπως θα δυσκολευτει καποιος να βρει μια κακη Jazz ηχογραφηση.
Ποια εκδοση ειναι αυτο;Μπορεις να βαλεις φωτογραφια πισω οψης;