Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
οι εποχές όπου στις εκθέσεις έφερναν φορτηγά εμπορεύματα και πουλούσαν από πίσω...έχουν τελειώσει και οι εκθέτες το γνωρίζουν....
Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα ....
οι εποχές όπου στις εκθέσεις έφερναν φορτηγά εμπορεύματα και πουλούσαν από πίσω...έχουν τελειώσει και οι εκθέτες το γνωρίζουν....
ΘεόςΤα καλα αυριο....
αν θελετε βεβαια...
View attachment 151670
View attachment 151671
View attachment 151672
View attachment 151673
View attachment 151674
Καλημέρα.σταματήστε την ΓΚΡΙΝΙΑ..Καλημέρα!
Καλημέρα.
Θα βγάλω κι εγώ λίγη γκρίνια.
Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχε φυλλάδιο να ξέρουμε ποιός εκθέτης είναι σε ποιό δωμάτιο και ότι απ τον ημιόροφο η έκθεση συνεχιζόταν στον 4ο.(πολύ μικρά ασανσέρ).
Περίμενε και θα ακούσεις κι άλλα ωραία.εμένα δε μου άρεσε που γίνονται δύο εκθέσεις, αντί ΜΙΑΣ σε διάστημα δύο μηνών
Ποιο το κέρδος πέραν του εγωισμού;Περίμενε και θα ακούσεις κι άλλα ωραία.
Προγραμματίζουν άλλες 2 πριν βγεί το 20.
Μία Νοέμβριο και μια Δεκέμβριο...
Μηδέν εις το πηλίκον.Ποιο το κέρδος πέραν του εγωισμού;
....επίτηδες το έκαναν... private ακροάσεις, με πιο ¨αέρινο ¨ ήχο........απ τον ημιόροφο η έκθεση συνεχιζόταν στον 4ο.(πολύ μικρά ασανσέρ).
Εγώ που πήγα αργά, το πήρα ποδαράτο απο τον ημιόροφο μέχρι τον τέταρτο. Δεν είχα χρόνο για χάσιμο.Καλημέρα.
Θα βγάλω κι εγώ λίγη γκρίνια.
Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχε φυλλάδιο να ξέρουμε ποιός εκθέτης είναι σε ποιό δωμάτιο και ότι απ τον ημιόροφο η έκθεση συνεχιζόταν στον 4ο.(πολύ μικρά ασανσέρ).
Εδω δεν θα απαντουσα ουτε γω που ζω με πικαπ 45 χρονια ............................... φαν του sgt.Pepper μαλλονΤι μου έκανε κλικ και θα άνοιγα το πορτοφόλι; Το πικάπ "Yellow Submarine" της Project. Ωραίο γκάτζετ, ακόμα και να μην είχα δίσκους θα το έβαζα στο σαλόνι!
Όντως.Το 0,001% είναι μικρό ποσοστό
Ολος ο κοσμος με λαμπες ακουει εκτος απο τους Γαλατες που ανακαλυψαν τον τροχο.
άρα όποιος έχει χρόνο να πηδά μια φορά το μήνα....βολεύεται με το μπάζο
ενώ εκείνος που μπορεί κάθε μέρα πρέπει να κυνηγά τη μνάρα
Περίμενε και θα ακούσεις κι άλλα ωραία.
Προγραμματίζουν άλλες 2 πριν βγεί το 20.
Μία Νοέμβριο και μια Δεκέμβριο...