- Reaction score
- 58.613
η έννοια της προτίμησης, εμπεριέχει την αληθοφανεστερη δυνατή αναπαραγωγή των χροιων, της υγρασίας και του μικροσκοπικού κόκκου
Μάλλον τα αδίκησα τα 305 και τα γύρισα σήμερα πίσω. Δεν περίμενα καν να τα ακούσει ο Άκης. Μα είναι δυνατόν να προτιμάει τα 305 από τα 80; Αμίρ, δε μας τα λες καλά.Neumann KH 80 DSP Monitor Review
This is a review and detailed measurements of the Neumann KH 80 DSP Active Monitor (speaker). It was kindly sent to me by a member. The KH 80 costs US $500 each which is quite pricey for a small speaker. NOTE: latest version of the measurements for KH80 is here...www.audiosciencereview.com
Τα ύστερα του κοζμου...!Το φόνο στειτζ είναι από τον Σάκη Πετρόπουλο, πραγματικά πολύ ήσυχο και δείχνει να παίζει πολύ ισορροπημένα στο φάσμα.
Μου το έφτιαξε τιουναρισμενο ακριβώς για την κεφαλή που έχω βάλει στο μκ5.
Βέβαια, κάποια στιγμή θα ακολουθήσουν μετρήσεις με ροζ θόρυβο, από βινύλιο προφανώς, και ισοστάθμιση εφόσον χρειαστεί.
Προς το παρόν απλώς είδα ότι δουλεύει αξιοπρεπώς, και όντως τα λίγα βινύλια που έβαλα, έπαιξαν πολύ όμορφα.
Σάκης Πετρόπουλος, εγγύηση. Ωραίο εργαλείο.
View attachment 151765
Θα τον βοηθαει ο Dimifoot!Σιγά μη κάθεται στη γιορτή του να αλλάζει πλευρές και πλάκες.
Έτσι θα βοηθάει?Θα τον βοηθαει ο Dimifoot!
Αυτο πάρε καθαρίζει καλα
Vinyl Clean – Pro-Ject Audio Systems
Dry-cleaning at your hands - High-Tech for your classics on Vinyl! The High-tech compound for the most gentle and efficient cleaning of your precious vinyl recowww.project-audio.com
Μέσαπλυντήριο δίσκων θα πάρουμε
Μην ξοδεύεστε βρε....και στο πλυντήριο πιάτων μια χαρά γίνεται η δουλείαπλυντήριο δίσκων θα πάρουμε!
Μπορείς να βάλεις option για όσους έρχονται να ακούσουν, αντί ένα SACD να φέρνουν 10 βινύλια.Για 5 δίσκους που έχω, τι πλυντήριο θέλω;
Δέκα αντί για ένα ε;Μπορείς να βάλεις option για όσους έρχονται να ακούσουν, αντί ένα SACD να φέρνουν 10 βινύλια.
Να έχει πρόγραμμα για μάλλινα, βαμβακερά και μεταξωτά (που ως γνωστόν αν είναι βρακιά, θέλουν και επιδέξιους κwλους).Μέσα
Μόνο αυτό:
Degritter
Unlock the best audio quality with Degritter's ultrasonic cleaning technology by removing dirt and dust from your record’s grooves.degritter.com
Να το πάρουμε δια τρία, με @Kotsidis John