Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.566
αφιερωνω....
παρε μια σκάφη και ένα OMO που μου θες κ πλυντήριο για 5 δισκάκιαΓια 5 δίσκους που έχω, τι πλυντήριο θέλω;
Κάτσε να ρωτήσω τον Λέο.
Καλέ μου λέανδρεεεεεεεεε για πες βρε
εσύ να τα βλεπς αυτά που μου έχωνες τα κλδάχτυλά σου μέσα τουςΕντυπωσιακά υψηλό το σκορ του χαρμπεθ, αναμενόμενο βεβαίως για τους "παλιούς":
View attachment 151952
Πολύ ενδιαφέρουσα η εξέλιξη αυτών των αλγορίθμων!
Αυτο πάρε καθαρίζει καλα
Δε παίρνω τη μυξα, βούρτσα λέμε.
Ή είσαι τενεκές ή άστο.
τι πλυντήριο θέλω;
.και στο πλυντήριο πιάτων μια χαρά γίνεται η δουλεία
παρε μια σκάφη και ένα OMO
ναι παίζει καλύτερα από ηχεία των 300$ ωστόσο με αυτό το revel κάτι δεν πάει καλαΕντυπωσιακά υψηλό το σκορ του χαρμπεθ, αναμενόμενο βεβαίως για τους "παλιούς":
View attachment 151952
Πολύ ενδιαφέρουσα η εξέλιξη αυτών των αλγορίθμων!
Πες τα βρε Δημητροποδαρε!Το scoring system προφανως πρέπει να κατηγοριοποιηθεί πχ σε nearfield/midfield/main, ή σε προτεινόμενες αποστάσεις ακρόασης και Max spl.
Τρεις ομάδες το ελάχιστο.
Πιστεύω πως μπορει να γίνει αποδεκτή η βαθμονόμηση απο το συγκεκριμένο κοινό, των “μη χαλιεντάδων”.
Μπαίνει στη συζητηση καποια στιγμή και ενας twelti, των ρωτάνε “ μπας και είσαι αυτός που έγραψε το paper με τα πολλαπλά σαμπς”; Ναι, λέει, εγω είμαι. Rubinson, Toole, Welti συζητάνε μεταξύ τους, και άλλοι απο Harman, και ρωτάνε και τον Olive, τι να μας πουν κι αυτοί, ασχιετοι, εδώ εμείς έχουμε Λέανδρο-Γιάνννη και άκρη δεν έχουμε βγάλει ακόμα.
Επιτέλους, ξαναμπαινεις στο σωστό δρόμο!!Για 5 δίσκους που έχω, τι πλυντήριο θέλω;
Κάτσε να ρωτήσω τον Λέο.
Για 5 δίσκους..... καλύτερα να τους αγοράσεις άλλες 3 φορέςΓια 5 δίσκους που έχω, τι πλυντήριο θέλω;
Κάτσε να ρωτήσω τον Λέο.
Μπράβο Ντοκ!Τρέμετε πικαπακηδες
... "This is a review and detailed measurements of the JBL 104 Powered Monitor (speaker). I purchased this recently for just US $90 including free shipping from Amazon. JBL shows the list price as US $129. "βγάζουν στη παραγωγή ηχεία που μετράνε στο γάμο του Καραγκιόζη σαν το jbl 104
Συμπληρώνω. Τα χάρμπεθ θέλουν + 1.000 τουλάχιστον για ενισχυτή...... "This is a review and detailed measurements of the JBL 104 Powered Monitor (speaker). I purchased this recently for just US $90 including free shipping from Amazon. JBL shows the list price as US $129. "
..."Harbeth Monitor 30 25th anniversary speaker. It is on kind loan from a local member. This specific speaker came out around 2002 I think and cost US $3,200 "
Πλάκα έχουμε...
παρτο το "βινυλιο" και δρομο...
το ξέρεις το ρητό ε?παρτο το "βινυλιο" και δρομο...
τι διάλο....όλοι το ξέρουν ;Dahari είσαι great kolopaido.