- Reaction score
- 671
μόλις βρήκα αυτό και μου φαίνεται ότι θα περιμένω λίγο ακόμα ..Το επόμενο βήμα είναι ένα media player nvidia shield και ένα Lumagen RadiancePro. Έχει ακούσει κανείς αν θα βγουν καινούργια μοντέλα το 2020; ( Lumagen με HDM 2.1 )
Το HDMI 2.1 καταρχην δεν δινει τιποτα ουσιαστικό για τα τρεχοντα standards (ακόμα και το 4Κ υπερκαλύπτεται με το 2.0)Έχει ακούσει κανείς αν θα βγουν καινούργια μοντέλα το 2020; ( Lumagen με HDM 2.1 )
Ισχύει. Βέβαια οι hdmi boards τους δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας. Όλο ιδιοτροπίες είναι. Κάπου νομίζω έγραψε ο Jim Peterson ότι τα 444x μοντέλα θα μπορούν να αντικαθιστούν τις 2 hdmi output boards (hdmi 2.0) με μια hdmi 2.1.Το HDMI 2.1 καταρχην δεν δινει τιποτα ουσιαστικό για τα τρεχοντα standards (ακόμα και το 4Κ υπερκαλύπτεται με το 2.0)
Νεος Lumagen ισως βγει όταν παμε για τα καλά στα 8Κ (εχουμε δλδ πολλα χρονια μπροστα μας).
Οτι εγινε δλδ με την μεταβαση απο το 2Κ στο 4Κ. Το πρωτο μοντελο 2Κ που βγηκε υποστηριζει ακόμη πληρως τα παντα σε 2Κ.
Επισης, το σημαντικότερο:
Οι Lumagen ειναι αρθρωτης σχεδιασης, εχουν δλδ ξεχωριστα την κεντρική πλακετα επεξεργασιας και ξεχωριστα τα HDMI chips τα οποια και αναβαθμίζονται πανεύκολα (και με χαμηλό κόστος).
Αν δλδ προκυψει αναγκη για HDMI 2.1 (στα 4Κ) - που δεν βλεπω κανεναν λόγο για κατι τετοιο - θα καλυφθει ευκολα με αλλαγη των πλακετων με τα HDMI chips (οπως ηδη εχει γινει με τα HDMI 2.0 chips απο 9G σε 18G).
Γενικα οι Lumagen ειναι απο τα πιο feature proof μηχανηματα (και αυτό γιατί, μεταξύ άλλων, βασίζονται κυρίως στην τρομερή ανάπτυξη του software τους).
Πχ παλιότερα η Lumagen ειχε δωσει υποστηριξη 3D σε τότε υφισταμενα μηχανηματα μονο με software update (τη στιγμη που ολοι οι αλλοι (ενισχυτες κλπ) εβγαζαν νεα μοντελα με νεα HDMI εκδοση).
Εχω δουλεψει πολλα μοντελα και δεν ειχα ποτε καποιο θεμα με τα hdmi boards.Ισχύει. Βέβαια οι hdmi boards τους δεν διεκδικούν δάφνες ποιότητας. Όλο ιδιοτροπίες είναι. Κάπου νομίζω έγραψε ο Jim Peterson ότι τα 444x μοντέλα θα μπορούν να αντικαθιστούν τις 2 hdmi output boards (hdmi 2.0) με μια hdmi 2.1.
Κατ'επέκταση τα μοντέλα 424x (με μια output board) δεν πρόκειται να είναι και τόσο future proof.
Άνθρωπε μου!!! Συγχαρητήρια, έκανες την καλύτερη αγορά! Ότι χρειαστείς σχετικά με Lumagen ρώτησε ελεύθερα!Update Lumagen Radiance Pro 4242 18gb.
Ασφαλως και θα χρειαστω καποια στιγμη την βοηθεια σας. Περιμενω την αλλη εβδομαδα να μου ερθει το Nvidia Shield TV Pro μετα θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τον κυριο Μανωλη K για την ρυθμιση ηχου και της εικοναςΆνθρωπε μου!!! Συγχαρητήρια, έκανες την καλύτερη αγορά! Ότι χρειαστείς σχετικά με Lumagen ρώτησε ελεύθερα!
Οπωσδήποτε τον Μανώλη. Ο Lumagen δίνει την δυνατότητα να ξεζουμίσεις τον προβολέα (και την τηλεόραση) σου, αλλά απαιτεί επαγγελματία (ή έμπειρο χρήστη) που να έχει εξοικειωθεί με το μηχάνημα.Ασφαλως και θα χρειαστω καποια στιγμη την βοηθεια σας. Περιμενω την αλλη εβδομαδα να μου ερθει το Nvidia Shield TV Pro μετα θα προσπαθησω να επικοινωνησω με τον κυριο Μανωλη K για την ρυθμιση ηχου και της εικονας
Οι photos δεν ανέβηκαν.Καινούργια άφιξη : Τι μπορεί να είναι μέσα !? View attachment 152599 View attachment 152600 View attachment 152601
Ναι ! Το κατάλαβες σωστά . Διάλεξα τα πάνελ της https://www.mega-acoustic.pl/oferta/panele-akustyczne-2/absorbery-panele-akustyczne-2/page/2/Panels;