- Reaction score
- 3.465
Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω σαλόνια που κάνει κουμάντο ο άντρας.
Μπράβο ωραίες επιλογές.
Μπράβο ωραίες επιλογές.
Και πως καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει η γυναίκα, ας πούμε;Πόσο χαίρομαι όταν βλέπω σαλόνια που κάνει κουμάντο ο άντρας.
Εμπειρία speakingΚαι πως καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει η γυναίκα, ας πούμε;
Πως καταλαβαίνεις αν υπάρχει καν γυναίκα στο σπίτι;
Ααααα μάλιστα.Εμπειρία speaking
Σαν την κ@λ@τρυπιδα ,όλοι έχουν μια.Ααααα μάλιστα.
Σα την άποψη ένα πράμα..
Εκτός αν θες pdf rtp p από παντόφλα και παντοφλογκραμΣαν την κ@λ@τρυπιδα ,όλοι έχουν μια.
O Ζαχαρίας είναι εγγύηση!!!Ναι ! Το κατάλαβες σωστά . Διάλεξα τα πάνελ της https://www.mega-acoustic.pl/oferta/panele-akustyczne-2/absorbery-panele-akustyczne-2/page/2/
Ευχαριστώ τον Sugah για την συμβουλή του
Η τοποθέτηση . View attachment 152610
περιμενω το Nvidia Shield TV Pro, οι πρώτες εντυπώσεις μεταΈκανε μεγάλη διαφορα?
Ναι έχεις δίκιο ! δικό μου λάθος . Το έχω διορθώσει .Άσχετο, αλλά από περιέργεια γιατί στην υπογραφή σου γράφεις ότι έχεις το PB-3000 ενώ έχεις το SB-4000 ;
Μια ερώτηση προς τους κατόχους του lumagen ; ειναι καλύτερα να το συνδεσω πριν η μετα το Anthem?Άνθρωπε μου!!! Συγχαρητήρια, έκανες την καλύτερη αγορά! Ότι χρειαστείς σχετικά με Lumagen ρώτησε ελεύθερα!
......για το σνουκερ !!!!!!!Θα ηθελα την βοηθεια σας με τους HDMI εισοδος και εξοδος στο lumagen επειδη μολις συνδεω τον HDMI του JVC στην εξοδο της ANTHEM (ο προβολεας ειναι κλειστος) χανω ξαφνικα την εικονα στην τηλεοραση και μενει μονο ο ηχος. Μολις ομως βγαζω τον HDMI του προβολεα απο την εξοδο της ANTHEM επανερχεται η εικονα στην αρχικη της μορφη . Η αλλη λυση ωστε να εχω εικονα στην τηλεοραση ειναι να ανοιγω τον προβολεα και μετα να τον κλεινω , αυτο ομως μου φαινεται παραλογο. Που πιστευετε οτι κανω λαθος στις ρυθμισεις του lumagen ? View attachment 152907 View attachment 152908