Παρουσίαση συστήματος... PMC

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.770
Jio...
Κι εγώ τελευταία δεν αισθάνομαι καλά!!...
Τι να την κάνεις Λέανδρε?
κουράστηκες μόνος σου....και θέλεις να σου ανεβοκατεβάζει τους βραχίονες ? :lol: :lol:

I

iason

Guest
Όσο μεγαλύτερη η διαφορά που μπορεί να ακουστεί με διαφορετικά καλώδια ηχείων και ρεύματος, τόσο μεγαλύτερα τα υφιστάμενα προβλήματα στην σχεδίαση των μηχανημάτων.

Έχει εξηγηθεί επαρκώς σε παραδείγματα για τις υλοποιήσεις λυχνίας, οι οποίες, ως γνωστόν, υπερτονιζουν τέτοιες καλωδιακής φύσεως διαφορές.

Ένα πολύ υψηλών προδιαγραφών σετάπ, με καλοσχεδιασμένες μηχανές, θα πρέπει να έχει ανοσία σε τέτοιες αλλαγές καλωδίων και θα πρέπει να μην υπάρχουν ακροασιμες διαφορές.

Δηλαδή, δεν είναι το "καλό, αναλυτικό" σύστημα που προβάλλει τέτοιες διαφορές, αλλά απεναντίας, το προβληματικό. ;)

Μάλιστα, όσο πιο προβληματικό, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι διαφορές.

Το όμοιο ισχύει για ηχεία που δεν έχουν σταθερή εμπέδηση στο φάσμα. Με χρήση διαφορετικών ενισχυτικών υψηλής κατασκευαστικής ποιότητας, δεν προβλέπεται να ακούς διαφορές μεταξύ των ενισχυτικών. Όσο πιο προβληματική η σχεδίαση των ενισχυτικών, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι διαφορές που θα ακούσεις.

Δηλαδή, οι μεγάλες διαφορές στην απόδοση, σημαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα.

Βρείτε το πρόβλημα, μη χαίρεστε με την ύπαρξη διαφορών...
Πέρα από την πλάκα και με κάθε σοβαρότητα εχω ενα ερώτημα ,εχεις ενα ηχοσύστημα σοβαρό ,καλοστημένο ,μετρημένο , ακριβό με πολλύ καλό και τρομερό ηχο ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αλλά και οσων το εχουν ακούσει και δεν ειναι λιγοι) . Σε εχει απασχολήσει ποτέ οτι αμα του άλαζες καλώδια ,και δοκίμαζες αυτά τα Οντιοφίλ τα ακριβά ,οτι θα κέρδιζες κατι στο συνολο του ηχητικού αποτελέσματος ?
Εντάξει αντιλαμβάνομαι οτι το κοστος ειναι οντως στα υψη... Υποθετική η ερωτηση !!!! Σε εχει απασχολήσει ??:sneaky:

daharis666

Moderator
Reaction score
79.770
Ας μου στείλει ενα βιογραφικό και βλέπουμε
τι το πέρασες το κορίτσι ρε ντοκ? pdf?:cry::lol:
αυτή είναι κατευθείαν για κάστινγκ...
δεν το βλέπεις στο βλέμμα της το πόσο θέλει να δουλέψει?:party:

Reaction score
12.241
Πέρα από την πλάκα και με κάθε σοβαρότητα εχω ενα ερώτημα ,εχεις ενα ηχοσύστημα σοβαρό ,καλοστημένο ,μετρημένο , ακριβό με πολλύ καλό και τρομερό ηχο ( σύμφωνα με τα λεγόμενά σου αλλά και οσων το εχουν ακούσει και δεν ειναι λιγοι) . Σε εχει απασχολήσει ποτέ οτι αμα του άλαζες καλώδια ,και δοκίμαζες αυτά τα Οντιοφίλ τα ακριβά ,οτι θα κέρδιζες κατι στο συνολο του ηχητικού αποτελέσματος ?
Εντάξει αντιλαμβάνομαι οτι το κοστος ειναι οντως στα υψη... Υποθετική η ερωτηση !!!! Σε εχει απασχολήσει ??:sneaky:
Αυτά δεν τα ρωτάνε τέτοια ώρα. Νυστάζω και άντε τώρα να περιμένω την απάντηση του ντόκτορα. Τη κάτσαμε τη βάρκα.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Τι να την κάνεις Λέανδρε?
κουράστηκες μόνος σου....και θέλεις να σου ανεβοκατεβάζει τους βραχίονες ? :lol: :lol:
Πονάω πολύ ρε φίλε!!
Μια αποκλειστική για 5-6 χρονακια, μέχρι να μου περάσει δηλαδή... θα βοηθούσε ιδιαίτερα!!
Άμα παίζει αυτό το σενάριο, το γυρίζω κι εγώ στο βινύλιο!
Άστα εσύ αυτά!!
... μείνε με τα.. άυλα!!

daharis666

Moderator
Reaction score
79.770
Πονάω πολύ ρε φίλε!!
Μια αποκλειστική για 5-6 χρονακια, μέχρι να μου περάσει δηλαδή... θα βοηθούσε ιδιαίτερα!!
5-6 χρόνια?!:o
Αυτή Λέανδρε αν σε βάλει κάτω....σε μια βδομάδα σε βλέπω με streamer και app στο κινητό:lolsign::cry:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
5-6 χρόνια?!:o
Αυτή Λέανδρε αν σε βάλει κάτω....σε μια βδομάδα σε βλέπω με streamer και app στο κινητό:lolsign::cry:
Μπα...
Μετά το πρώτο μήνα, θα έχει μάθει μέχρι και να σεταρει κεφαλή!!
Στο τρίμηνο θα έχει μάθει να ρυθμίζει αναρτήσεις...
Το streaming απαγορεύεται σ αυτό το σπίτι!!

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29