Marantz 7705 by Amir

Reaction score
11.217
Για να σταθούμε λίγο σε αυτό το σημείο, για να καταλάβω. Ο Amir θέλει το DAC να βγάζει 4 volts έξοδο. Τί έξοδο; RMS; Peak-to-peak;
Με αυτά που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα θα ασχοληθείτε ή τσάμπα έφαγα 10 λεπτά;

Reaction score
2.324
Με αυτά που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα θα ασχοληθείτε ή τσάμπα έφαγα 10 λεπτά;
Είναι απλό... Κάνεις εγγραφή στο asr και γράφεις στον αμίρ ότι μετράει λάθος, για τα 4-2-1 volt κλπ. Αφού σου απαντήσει μπαίνεις πάλι εδώ και παρακαλάς να είναι ξύπνιος ο μπούτιας ή άλλος γκουρού να μεταφράσει την απάντηση που πήρες και να σου δώσει σκονάκι κάτι να γράψεις πριν το ban.

Reaction score
11.217
Είναι απλό... Κάνεις εγγραφή στο asr και γράφεις στον αμίρ ότι μετράει λάθος, για τα 4-2-1 volt κλπ. Αφού σου απαντήσει μπαίνεις πάλι εδώ και παρακαλάς να είναι ξύπνιος ο μπούτιας ή άλλος γκουρού να μεταφράσει την απάντηση που πήρες και να σου δώσει σκονάκι κάτι να γράψεις πριν το ban.
Μα δεν θεωρώ ότι μετράει λάθος.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.997
Το θέμα δεν είναι τι θέλει ο amir αλλά πώς μετράμε μηχανήματα σε συνάρτηση πάντα με το τι ανακοινώνει ο κατασκευαστής.
Εαν ο κατασκευαστής δηλώνει έξοδο 2,4v για τον προ του , με χ παραμόρφωση , δεν μπορείς εσύ να μετρήσεις στα 4v γιατί μπορεί κάλλιστα το μηχάνημα να βγεί εκτός προδιαγραφών. Ε! ρίχνουμε και καμιά ματιά στην μέγιστη έξοδο αν υπάρχει και αναλόγως προχωράμε. Το να τα βάζουμε όλα στο ίδιο σακί κει να λέμε ότι νάναι ε! είναι κάπως.
Η μεθοδολογία υπάρχει και αναφέρεται νομίζω σε papers της AES .
Εντάξει υπάρχουν προ με πολύ μεγάλη έξοδο , και κάποιοι άλλοι με πολύ μικρή. Τι να κάνουμε τώρα?
Βάση κάποιων προδιαγραφών THX νομίζω οι τελικοί πρέπει να έχουν ευαισθησία γύρω στο 1vrms για να οδηγηθούν επαρκώς.
Ε! επάνω σε αυτό μπορεί να πατήσει και ο κάθε κατασκευαστής και να ανακοινώνει έξοδο 2,4v και να είναι και οκ.

Reaction score
2.324
Αυτό είναι απορία. Δεν ξέρω, ρωτάω. Δεν κρίνω, ΡΩΤΑΩ.
Ρωτάς σε λάθος φόρουμ. Εγώ δεν ρωτάω, διαβάζω. Όταν τα καταλάβω μπορεί να μην χρειάζεται να ρωτήσω. Για την τάση στην έξοδο νομίζω τον έχουν ρωτήσει και έχει απαντήσει ότι μετρά βάσει προδιαγραφών AES ανεξάρτητα του τι δηλώνει ο κατασκευαστής.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol