- Reaction score
- 1.135
Άρα δεν είναι σκόνη;;; Έχω μπερδευτεί.Όχι, αλλά απόφυγε να το μυρίζεις από κοντά. Είναι οργανική ένωση.
Άρα δεν είναι σκόνη;;; Έχω μπερδευτεί.Όχι, αλλά απόφυγε να το μυρίζεις από κοντά. Είναι οργανική ένωση.
Μα έχουν περάσει 15 χρόνια, ακόμα εκεί είναι αυτό το φέρον;;; Τι μυρίζει τελικά ρε παιδιά;Μπορεί να είναι feron αυτό που μυρίζει. Με αυτό καθάριζαν τις πλακέτες παλιά , πριν συναρμολογήσουν το μηχάνημα.
Μονο που ειπε σαν παλια τηλεοραση,ολα δειχνουν να ειναι σκονη και τιποτα επικινδυνο.Μα έχουν περάσει 15 χρόνια, ακόμα εκεί είναι αυτό το φέρον;;; Τι μυρίζει τελικά ρε παιδιά;
Τώρα σοβαρολογω. Ποιος θα απαντήσει;
Αφού είναι παλαιό μηχάνημα, παίζει και η σκόνη μαζί. Μπορεί να έσταξε και μπεσαμέλ η προηγούμενη ιδιοκτήτρια...Άρα δεν είναι σκόνη;;; Έχω μπερδευτεί.
Απλώς ετοιμάζεται. Για να έρθει να βάλει μια τάξη σε τούτο το νήμα, καθόσον έχετε πάρει πολύ αέρα όλοι σαςΠάντως εχει πολύ ώρα να απαντήσει!!!!!
Λέτε να έχει πέσει σε κώμα??????
Μάρκου μόουντ ον:Άσχετο, @JOHN MARKOU γιατί κάποιοι Sansui έμοιαζαν αρκετά με Macintosh;
Ρώτησα στο άλλο thread αλλά δεν θα το είδες..
Όντως η μπεσαμέλ είναι οργανική χημεία! Τώρα το κατάλαβα... Thanks costas coyias!Αφού είναι παλαιό μηχάνημα, παίζει και η σκόνη μαζί. Μπορεί να έσταξε και μπεσαμέλ η προηγούμενη ιδιοκτήτρια...
Έτσι. "Σούσι" ψητό ένα πραμαΣυνήθως πρόκειται για ψοφιες κατσαρίδες μέσα στο μηχάνημα, κάμπιες κι άλλα έντομα, που σιγοψηνονται κάθε φορά που ανάβει.
Ίσα ίσα να σου ανοίγουν την όρεξη, αν δεν είσαι κάνας βεγκαν...
Στα δικά μου έβρισκα αυτά τα σκληρά σκουλίκια που μαζεύουν και γίνονται στρογγυλά, σα κυκλάκια σκουλικίσχια.
Ωραία μυρωδιά. Την αναπολείς και με ένα ποτήρι κρασί...
Αυτά βρωμάνε πολύ άσχημα. Σαν "Άρωμα Hi-end στην πόλη σου"Στα δικά μου έβρισκα αυτά τα σκληρά σκουλίκια που μαζεύουν και γίνονται στρογγυλά, σα κυκλάκια σκουλικίσχια.
Ωραία μυρωδιά. Την αναπολείς και με ένα ποτήρι κρασί...