- Reaction score
- 6.206
Σε καμια δεκαριά χρόνια ξέθαψε τοΤέλος καλό όλα καλά αν και προς το τέλος το thread μύριζε "μπαρούτι" (για να κάνω και λογοπαίγνιο με τον τίτλο).
Σε καμια δεκαριά χρόνια ξέθαψε τοΤέλος καλό όλα καλά αν και προς το τέλος το thread μύριζε "μπαρούτι" (για να κάνω και λογοπαίγνιο με τον τίτλο).
Μετρήσεις, or it never happened.
Ή μπάμιες από τα χεράκια του Μπρετσου!Όσοι δεν καπνίζουν, μπορούν εναλλακτικά να τρώνε καυτερές πιπεριές.
Τα σκοτώνουν όλα κι αυτές επίσης.
Μα τι έχει γίνει πχια μ' αυτές τις μπάμιες?? Κάθε τόσο λέτε για δαύτες, χαμπάρι δεν έχω πάρειΉ μπάμιες από τα χεράκια του Μπρετσου!
Όχι απαραίτητα. Άλλα πράγματα σκοτώνουν πιο πολύ.Καπνός και αλκοόλ σκοτώνουν...
Βρέθηκε άλλος ένας τυμβωρύχος , που έγραψε για ηχεία που έχει BIC νομίζω σε νήμα του 2009.!!Σε καμια δεκαριά χρόνια ξέθαψε το
Όχι απαραίτητα. Άλλα πράγματα σκοτώνουν πιο πολύ.
Ναρκωτικά, απρόσεκτη οδήγηση, junkfoods, extreme sports, απροσεξία εν ώρα εργασίας και άλλα.Ποιά είναι αυτά;
125 βατ στερεο, στα 100 ντιμπι χτυπα το μπασο στο μήλο του Αδάμ και θελω κι αλλο....
Να σου στείλω νέα παρτίδα;Όσοι δεν καπνίζουν, μπορούν εναλλακτικά να τρώνε καυτερές πιπεριές.
Τα σκοτώνουν όλα κι αυτές επίσης.
Ε τώρα με βάζεις σε πειρασμό.Να σου στείλω νέα παρτίδα;
Άσε να ρωτήσω το θείο μου και να σου πω. Με pm τα υπόλοιπα, μην χαλάμε (κι άλλο) το thread της @Rosinante.Ε τώρα με βάζεις σε πειρασμό.
Έχεις κι άλλες από εκείνες που τις ποτίζατε με θειικό οξύ;