alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.836
Όχι.Σοβαρή ξε-σοβαρή έτσι κάνουν όλες οι μεγάλες εταιρείες στον βωμό του χρήματος και του να περάσουν πρώτοι το νήμα.
Γιατί δεν το έκανε η Trinnov, η Anthem, η JBL κ.α. Το calibration software είναι το βασικό σου feature, αυτός που αγοράζει τέτοια μηχανήματα τα παίρνει για αυτό το λόγο και εσύ βγάζεις το μηχάνημα στην αγορά χωρίς αυτό. Δεν ζητάς 100€ για να κάνω τα στραβά μάτια, ζητάς χιλιάρικα.
Οι early adopters είναι το κοινό και θες να cashάρεις εκμεταλευόμενη αυτή την ομάδα καταναλωτών. Απαράδεκτο.
Αφήνω έξω για την ώρα ότι ίσως να μη το βάλεις ποτέ.
Κανένα βασικό feature από κάποιο smartphone ή TV ή αυτοκίνητο δεν απουσίαζε την στιγμή που βγήκε στην αγορά.Πάρε παράδειγμα τα κινητά. Βγαίνουν κάθε κάποιους μήνες ανέτοιμα και μέσα σε λίγους μήνες σπρώχνουν 5-6 updates αφού έχουν πάρει το feedback από τους πελάτες που μήνες πριν έδωσαν έναν σκασμό λεφτά για να πάρουν ένα ανέτοιμο προιόν.... και η ειρωνεία είναι ότι αυτοί που θα το παρουν 6 μήνες μετά, θα το πάρουν και σαφώς πιο έτοιμο και σαφώς πιο φθηνά... Δεν έιναι τυχαίο που ελέω της αγοραμανίας και του υπερκαταναλωτισμού πλέον οι εταιρείες βγάζουν τόσα κινητά μέσα σε έναν χρόνο ενώ παλιότερα έβγαζαν ένα κάθε χρόνο ή και ένα κάθε 2 χρόνια... αυτό το πέρασαν σε πολλές κατηγορίες βλέπε τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, κινητά, ενισχυτές και ότι μπορεί να διορθωθεί μέσω update..
Καμία σχέση.
Οι κατασκευαστές smartphones βγάζουν τόσα κινητά γιατί απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες πελατών ανάλογα την αγοραστική τους δύναμη. Αν και υπάρχει και η Apple που αλλάζει κάθε χρόνο ίσως και δύο. Αλλά ασχετο με την κουβέντα.
Διόρθωση.και λίγο πολύ αυτό το πέρασαν σε πολλές κατηγορίες βλέπε τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, κινητά, ενισχυτές και ότι μπορεί να διορθωθεί μέσω update...
Εδώ δεν είναι διόρθωση όμως.
Απουσιάζει το μισό μηχάνημα σχεδόν.
Δεν ξερω πως σκέφτονται οι άλλοι, εγώ δεν είμαι early adopter, δεν έχω καμία ψυχολογική ανάγκη να το πάρω νωρίς ή πρώτος ή ότι άλλο, και μάλλον σκέφτομαι διαφορετικά.
Last edited: