JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 28.003
Ελα μωρέ πως κάνεις έτσι? με μερικά firmware updates θα στρώσει. Πόσα? ε! όσα χρειαστεί , 10-20-50 , σε κανά χρόνο θάναι έτοιμο.
+1 και ότι κάτσει.Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όποιος θέλει και ενδιαφέρεται πραγματικά ας μου στείλει ένα πμ
Κ ας ετοιμαστεί για προκαταβολή .
Παράδοση τέλη Μαρτίου .
Αν έχουμε καλή τιμούλα 1 πμ και προς τα εδώ παρακαλώ... Beta testers ενωμένοι δυνατοί. Αλλωστε το να ψάχνεις βραδυάτικα στα φόρουμ να βρείς απαντήσεις στα προβλήματα έχει και αυτό την πλάκα του...+1 και ότι κάτσει.
Μέχρι να τον παραλάβω εγώ θα είναι όλα οκ θέλω να πιστεύω.
Δε γνωρίζω αν θέλει ο Μάκης να σου στείλω εγώ ή να στείλει ο ίδιος, πάντως από τιμή είμαστε πολύ καλά. Θα έλεγα +1 χαλαρά.Αν έχουμε καλή τιμούλα 1 πμ και προς τα εδώ παρακαλώ... Beta testers ενωμένοι δυνατοί. Αλλωστε το να ψάχνεις βραδυάτικα στα φόρουμ να βρείς απαντήσεις στα προβλήματα έχει και αυτό την πλάκα του...
Άντε αποφασίστε κάποιος ρε παιδιάΔε γνωρίζω αν θέλει ο Μάκης να σου στείλω εγώ ή να στείλει ο ίδιος, πάντως από τιμή είμαστε πολύ καλά. Θα έλεγα +1 χαλαρά.
Το bass management είναι θέμα dirac και όχι arcam θα έρθει με την μορφή tier 1 upgrade στο λογισμικό του dirac - version 2.4.1 αυτή την στιγμή επί πληρωμή εννοείται και ακόμη δεν είναι έτοιμο. Θεωρητικά δηλαδή αν το dirac δουλεύει σωστά στον arcam (έχει θέματα) θα δουλέψει και το bm upgrade σωστά διότι απλά αναβαθμίζει το λογισμικό το οποίο υποτίθεται βλέπει και διαχειρίζεται ήδη σωστά και τα 16 κανάλια του επεξεργαστή. Αυτό λέει τουλάχιστον η θεωρία.Μολις διαβάσω ότι δουλεύει το Dirac bass management και δεν έχει bugs ή ασυμβατότητες, μέσα.
+1Σου στέλνω μήνυμα.
Δε με αφήνει το σύστημα να σου στείλω π.μ. Αν θες, στείλε μου εσύ και σου απαντάω.
Στη θεωρία βασιζόμουν όταν ήμουν νιός μα τώρα που γέρασα έμαθα και θέλω να λειτουργεί πλήρως το εργαλείο.Αυτό λέει τουλάχιστον η θεωρία.
Στον av40 υπάρχουν προβλήματα με την v2 του dirac (2.4.1) σύμφωνα με τους εως τώρα ιδιοκτήτες για αυτό το αναφέρω... Οι παιδικές ασθένειες που υπήρχαν στο hardware (volume control και πολλά άλλα) έχουν διορθωθεί. Για το bm τα γράφω λίγα ποστ πρίν, εκει μάλλον θα πέσει γέλιο όταν βγεί (για όλα τα μηχανήματα). Απόδειξη το ότι η jbl δεν έχει παρουσιάσει ακόμη τον pro της - harman group όλα αυτά... πειραματίζονται στον arcam προς το παρόν προφανώς. Εγώ αν γίνω τελικά beta τέστερ θα ζητήσω bonus 1 sub πάντως. Γενικά ότι και να αγοράσεις σήμερα σαν τα pc έχουν γίνει όλα ότι νάναι.Έχω την εντύπωση ότι είναι άλλο το v2 και άλλο το BM module. Στο SHD παίζω με 2.4 χωρίς προβλήματα αλλά για το BM δεν έχουν πει ακόμα τίποτα.