- Reaction score
- 10.420
Αυτό είναι το μισό κόλπο. Το άλλο είναι η αναμονή ώστε ο υγρός αφρός να ΔΡΑΣΕΙ. Ό,τι αφρό και να βάλεις, δε θα φέρει κανένα αποτέλεσμα σε 3".Ζεστο νερο,και αφρο.
Θα το δοκιμασω αν και εφοσον ξανα χρειαστει.
Αυτό είναι το μισό κόλπο. Το άλλο είναι η αναμονή ώστε ο υγρός αφρός να ΔΡΑΣΕΙ. Ό,τι αφρό και να βάλεις, δε θα φέρει κανένα αποτέλεσμα σε 3".Ζεστο νερο,και αφρο.
Θα το δοκιμασω αν και εφοσον ξανα χρειαστει.
Απόλυτα εύλογο βρίσκω το σκεπτικό σου.ολα αυτα ομορφα ρε παιδια με το παραδοσιακο ξυρισμα, το σκεφτομαι κι εγω αλλα μηπως ειναι πολυ παιδεμα για το τιποτα?
Δηλαδη στην ουσια ποια η διαφορα, περαν του ειναι απ οτι βλεπω κι ακουω τρομερα χρονοβορο και κοστοβορο?
Μια φορα πηγα σε καλο μπαρμπερικο, καλο ομως, με ειχε καμια ωρα και βαλε εκει και οταν εφυγα για μια δυο μερες ειχα σημαδια παντου , με ξεσκισε και μ ετσουζε.
Δεν ηταν κακος απλα ειπε πως ηταν η πρωτη φορα και τα γενια μου σκληρα και καλα.
Επισης, γιατι να μη ξυριζομαι μπαμ μπαμ και πιο βαθια απ οτι κρινω απ αυτα που διαβαζω εδω η αληθεια με την κλασσικη gillete με 3-4 λεπιδες που ενα περασμα χωρις ερεθισμους κανει πολυ βαθυ ξυρισμα?
Ευχαριστω
Σε εμενα αυτο δεν ισχυει Γιαννη. Με αυτο το τροπο χρονια τωρα ειχα ερεθισμους και στον λαιμο σπυρακια. 4 μηνες τωρα που ανακαλυψα το Π.Ξ μπορω να πω οτι ξεχασα τι σημαινει ερεθισμος η σπυρια. Ναι κανω παραπανω χρονο να ξυριστω,αλλα απολαμβανω ενα βαθυ και τελειο ξυρισμα.gillete με 3-4 λεπιδες που ενα περασμα χωρις ερεθισμους κανει πολυ βαθυ ξυρισμα?
Μονο αν σε πιασει καταναλωτικη μανια,και θες ακριβες μηχανες,ακριβα after save,και σαπουνια.και κοστοβορο?
Απόλυτα σωστό το παρακάτω:ολα αυτα ομορφα ρε παιδια με το παραδοσιακο ξυρισμα, το σκεφτομαι κι εγω αλλα μηπως ειναι πολυ παιδεμα για το τιποτα?
Δηλαδη στην ουσια ποια η διαφορα, περαν του ειναι απ οτι βλεπω κι ακουω τρομερα χρονοβορο και κοστοβορο?
...
Επισης, γιατι να μη ξυριζομαι μπαμ μπαμ και πιο βαθια απ οτι κρινω απ αυτα που διαβαζω εδω η αληθεια με την κλασσικη gillete με 3-4 λεπιδες που ενα περασμα χωρις ερεθισμους κανει πολυ βαθυ ξυρισμα?
Κοίτα, το κοστοβόρο έχει να κάνει αν περάσεις στη χομπίστικη πλευρά του.Απόλυτα εύλογο βρίσκω το σκεπτικό σου.
Όπως νομίζω έχω γράψει ήδη, για μένα το ξύρισμα αυτό είναι καλή ιδέα μόνο για τους (πολύ) λίγους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τα σύγχρονα 4/5-απλά ξυράφια, π.χ. ingrown hairs. Για τους άλλους, τα σύγχρονα είναι η καλύτερη λύση: γρήγορο, βαθύ και... αναίμακτο ξύρισμα
Εντελώς φιλικά δεν ήταν καλός μπαρμπέρης αν σ' έκανε σαν τον κwλο της μαϊμούς..Μια φορα πηγα σε καλο μπαρμπερικο, καλο ομως, με ειχε καμια ωρα και βαλε εκει και οταν εφυγα για μια δυο μερες ειχα σημαδια παντου , με ξεσκισε και μ ετσουζε.
Δεν ηταν κακος απλα ειπε πως ηταν η πρωτη φορα και τα γενια μου σκληρα και καλα.
). Το απλοϊκό αυτό σκίτσο είναι καθ' υπερβολή, αλλά προσεγγιστικό γιατί κατηγορία ανθρώπων μπορεί να εμφανίσει ανάστροφες, όπως και τα παρακάτω τα οποία είναι κυρίως από εταιρίες που έχουν παραδοσιακά ξυραφάκια:
getsupply.helpscoutdocs.com
Αν και οι περισσότεροι βγάζουν πάνω από τρία ξυρίσματα με ένα 4πλό. Εγώ φτάνω τα είκοσι, είμαι στις εξαιρέσεις από την ανάποδη
Αυτος ειναι και ο λογος που περιμενω το επομενο ξυρισμα,και οχι οπως πριν αγγαρεια......ωχου πρεπει να ξυριστω.Αυτά τα 15-20 λεπτά είμαι εγώ και το ξύρισμα, τίποτα άλλο. Αδειάζει το μυαλό μου και απολαμβάνω κάτι το οποίο μέχρι πρότινος ήταν απλά μια καθημερινή/μηχανική συνήθεια.
Γιατί η 1η μόνο κόβει και δεν τραβάει, και οι υπόλοιπες μόνο τραβάνε και δεν κόβουν; Δεν στέκει αυτό.Η σχετική αλήθεια είναι ότι η 1η λεπίδα κόβει* οι υπόλοιπες αρχίζουν σταδιακά να ''τραβάνε'' την τρίχα

Και το Arko ειναι σπεσιαλ σαπουνακι!Α, πήρα και το stick της LEA, φανταστικό και μόνο 2€!
Εχω σταμπάρει και το La Toja