- Reaction score
- 145
Ότι σε ευχαριστεί είναι και το καλλίτερο, άλλος θέλει πολλά μπάσα, άλλος λιγότερα και διαύγεια.....Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα το ....μου αρέσει όπως παίζει από το παίζει σωστά.
Δύστυχος από την στιγμή που αναφερόμαστε σε μηχανήματα και ειδικότερα από την στιγμή που μπορούμε να μετρήσουμε ποσό σωστά ( με βάση το αρχικό σήμα που το τροφοδοτούμε ) μπορεί να παίξει ένα μηχανιμα, είμαστε υποχρεωμένοι να ορίσουμε ως σωστό αυτό που θα βγάλει το καλύτερο μετρημένο αποτέλεσμα.
Από την άλλη μου έχει τύχει και μένα πολλές φορές να ακούσω συστήματά με λάμπες και πικαπ και κόρνες και φουλ παραμόρφωση και να μου αρέσουν παρά παρά παρά πολύ.......
Το τι θα επιλέξει τελικά ο κάθε ένας μας είναι θέμα προσωπικών επιλογών αρκεί να ξέρεις τα ελαττώματα και τα προτερήματα της κάθε τεχνολογίας.
Το cd, το στριμινκ, το πικαπ υπάρχουν για να μας προσφέρουν την μουσικη που θελουμε να ακούσουμε και να εισπράξουμε από αυτήν οτι ζητάει ο κάθε ένας μας .....όλα είναι καλά και εμείς τυχεροί που τα έχουμε όλα.......
Οπότε περί ορέξεως ουδείς λόγος, πάντως μπορώ να σου πω ότι σοβαροί audioplile μουσικόφιλοι με πολυετη παρουσία στο χώρο, μου έχουν δώσει συγχαρητηρια
Παρουσία στο χώρο και στον χρονο
μα αφού δεν παχαίνει...... όσο για αμπαση μιζέρια ξέρω ένα καλό ωρλΠολλά Depon
Όχι, οσα και να βάλεις δεν θα τα ακούω απο δω που είμαι. Εσύ πρέπει να ικανοποιηθείς, και να ξεφύγεις από αυτήν την “άμπαση μιζέρια” σου. Βάλε δυο για ξεκίνημα.
Για αρχή κόψε τον αστακό.
Attachments
-
224,7 KB Προβολές: 0
-
244,6 KB Προβολές: 0