Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.090
παιδια πισω στις τρυπες μας...ηρθε ο Zizique...(ΥΓ ραντεβου αυριο )..
Ο Κώστας Κόγιας έκανε πλάκα μα η πλάκα δεν είχε αποδοχή αφού βρήκαν οι καλοθελητές τη ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να την πουν στο αντίπαλο στρατόπεδο.
εχω περιπου 1000 βινυλια και παρα πολλα cd ACTΑληθεια ... τι κανει καποιον βαθια μουσικοφιλο ? Οτι εχει βαλει βαθια το χερι στη τσεπη ?
-γιατι δε βλεπω και πολλους δισκους στις φωτο καμμια 500ρια, δηλαδη τιποτα για το ειδος (της τσαζ), μιληστε μου γι αυτο, αν θελετε-
Θα το αφηνα ασχολιαστο, αλλα με τραβηξε η λεξη βαθυ.
Για 'μένα ίσως όχι (ίσως και ναι), για τον Κόγια έγραψα.Για σας είναι πλάκα η αναφορά στα οικογενειακά πρόσωπα του καθενός και μάλιστα με υποτιμητικό τρόπο?
.
Αν είχαμε διαδίκτυο όταν πρωτοβγήκαν οι 33 στροφών, τα ίδια θα διαβάζαμε.μάλλον δεν απεβίωσε λοιπόν
Θαυμάζω ( χωρίς να ζηλεύω ) το καλυτερο απο το δικό μου, είτε είναι αυτοκίνητο, είτε στη δική μας περίπτωση, ηχοσύστημα. Μερικές φορές όμως ψιθυρίζω "τζάμπα το αμάξι" επειδή ο ιδιοκτήτης δεν εκμεταλλευεται τις δυνατότητες και τον λόγο ύπαρξής του ( αν και, κανονικά δεν πρέπει να βλέπουμε Lambo να πηγαίνουν όπως τους αρμόζει, σε δημόσιους δρόμους ).Το χερι το εβαλα βαθια στην τσεπη γιατι μπορουσα.
που θα παει, θα καταφερω κι εγω καποια στιγμη να αξιωθω να εχω ενα ακριβο συστημα , θα πουλησω την Koetsu Rosewood αν ειναι , που θα ναι μαλλον... αρκετα οικονομικη, να παρω καμια ακριβοτερη, καμιa Goldfinger? να μπω στον σωστο , τον ακριβο τον δρομο.
Δουλευω σκληρα παντως , αρκετα χρονια τωρα, και κανω και καποιες οικονομιες...
Αυτο δεν το 'χω δει (γεγονος-οχι αποψη---μην αρχισει κανας καινουριος ενφυλιος) , καποιο λινκ ?Όταν μάλιστα ο ακαρλ με έβριζε με τα χειρότερα λόγια
Μην απολογεισαι αγορίνα, βγαλ'το απο μέσα σου!! Τα αυτοάνοσα καραδοκούν!!αλλά δεν μου αρέσει που έχεις γεμίσει τους τοίχους με διάφορα, τώρα θα μου πεις τι σε νοιάζει ρε φίλε.. δικοί μου είναι, Ok απλά ήθελα να στο πω..!
- εδώ συμφωνώ , η λύση είναι : . . . πρίν ανοιχθεί ένα θέμα , ο νηματοθέτης θα ψάχνει στο search forums για κάτι παρόμοιο και θα το συνεχίζει εκεί , έστω και εάν παραλλάσσεται λίγο το θέμα , εάν δεν βρεί κάτι τότε ανοίγει νέοΚάποιοι κόλλησαν στην επιστήμη μιας παλιότερης εποχής και σε συγκεκριμένες παλιές ηχογραφήσεις, οι υπόλοιποι τί φταίμε να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια;
Μόνος σας πήγατε σ' αυτό το δωματιάκι; Μόνος σας; Κι εγώ ο αχρείος τά 'βαλα με τη γυναίκα σας; Τί να πω! Της ζητώ συγγνώμη...απλως για να τελειωνουμε το σπιτι μου υπερβαινει τα 300τμ,απλως απομονωσα ενα χωρο στον τελευταιο οροφο 20 τμ.
για να ακουω με ησυχια,χωρις παιδια κλπ.
το συστημα μου υπερβαινει τις 80.000 και φυσικα εχει ενοχλησει πολλους εξυπνακηδες και φτωχους απο την παρεα σας....ντρεπομαι για τη συμπεριφορα πολλων μελων σας,μπορειτε να συνεχισετε να μαζευετε διαφημιστικα φυλλαδια απο τις εκθεσεις και να ονειρευεστε αυτο που εχω ,μοινο ο πινακας αριστερα κοστιζει 20.000 us.
Περαστικα και χαιρετε..............
Ευχαριστω για την απαντηση, συμφωνω οτι η ACT (εκει πηγε η καρδουλα) βγαζει αυτη τη στιγμη οτι πιο φρεσκο κυκλοφορει, και στο βαθια στη τσεπη επειδη υπηρξε η δυνατοτητα καποια στιγμη. Ομως επιτρεψτε μου, οτι ο αριθμος των δισκων δεν ειναι τοσο συμφωνος σε σχεση με την αξια του πικαπ/κεφαλης/phono κοκ (χωρις να γνωριζω την αξια των δισκων).εχω περιπου 1000 βινυλια και παρα πολλα cd ACT
Οσο για το μουσικοφιλος,απανταει κατα πρωτο η δηλωση μου οτι δεν θυσιαζω την μπαλκονοπορτα για κατι περισσοτερο
και κατα δευτερο ακουω πολυ μουσικη και απο Spotify, γραμμενα CD απο φιλους κλπ.
Το χερι το εβαλα βαθια στην τσεπη γιατι μπορουσα.
θελετε να μου πειτε οτι ο ηχος του Spotify Premium ειναι ιδιος με του βινυλιου ΜΟΥ;Για μια χιλιάδα βινύλια, δεν αξίζει τόσα λεφτά, και να τα'χεις.
Είναι πολύ μικρή ποσότητα μουσικής.
Παραπάνω βινύλια είχα μαζέψει ως έφηβος, ή άντε όταν μπήκα πανεπιστήμιο, τες πα όταν σταμάτησα να μαζεύω δίσκους είχα περί τους 1200-1300.
Είναι πολύ μικρός αριθμός...
Σε Φλακ είχαμε μαζέψει πολλές δεκάδες χιλιάδες δίσκους, μέχρι που βγήκε σποτιφαϊ και τινταλ κι όλα αυτά είναι πλέον άχρηστα...
καλα κανεις ρε φιλε, πες τα οτι σκεφτεσαι, καλο κανει, πες τα βγαλτα απο μεσα σου να αισθανθεις ωραια εσυ, ακομα κι αν βαζω κι αλλα πραματα στους τοιχους εγω...!Άσε τα στέρεα και αν έχεις οικονομίες αγόρασε οικόπεδα ή διαμερίσματα, δεν πρόκειται να το μετανιώσεις ποτέ, τώρα αν θέλεις σώνει και καλά να ακούς σωστά και με ποιότητα τη μουσική σου να ακούς τι λέει ο Έαρ και δεν θα χάσεις, βέβαια δεν είναι ανάγκη να πάρεις ενεργά ούτε 8 η 16 subwoofers αλλά να πιάσεις την κεντρική ιδέα των λεγομένων του, αλλά τι λέω... αφού το κάνεις ήδη, πάντως John πολύ ωραίος ο χώρος σου οι ηχειάρες κλπ κλπ αλλά δεν μου αρέσει που έχεις γεμίσει τους τοίχους με διάφορα, τώρα θα μου πεις τι σε νοιάζει ρε φίλε.. δικοί μου είναι, Ok απλά ήθελα να στο πω..!
Δεν πιστεύω να λες και τέτοια για παπουδάκια που στρίβουν στα βουνά;Θαυμάζω ( χωρίς να ζηλεύω ) το καλυτερο απο το δικό μου, είτε είναι αυτοκίνητο, είτε στη δική μας περίπτωση, ηχοσύστημα. Μερικές φορές όμως ψιθυρίζω "τζάμπα το αμάξι" επειδή ο ιδιοκτήτης δεν εκμεταλλευεται τις δυνατότητες και τον λόγο ύπαρξής του ( αν και, κανονικά δεν πρέπει να βλέπουμε Lambo να πηγαίνουν όπως τους αρμόζει, σε δημόσιους δρόμους ).
Γυναίκες αδυνατώ να θαυμάσω, πάει η παντόφλα σύννεφο
Αν είναι μόνοι τους στα βουνά και δεν κινδυνεύει κανείς, μαγκιά τους ( όσο κι αν ο εκπολιτισμένος οδηγός μέσα μου κατόπιν του update της οδηγικής μου συμπεριφοράς φωνάζει ότι είναι λάθος ).Δεν πιστεύω να λες και τέτοια για παπουδάκια που στρίβουν στα βουνά;