- Reaction score
- 305
Ο δεύτερος αγαπημένος μου μετά τον RistrettoΠολύ με αρέσει αυτό το χαρμάνι!!
Ο δεύτερος αγαπημένος μου μετά τον RistrettoΠολύ με αρέσει αυτό το χαρμάνι!!
Από συζητήσεις στην εταιρεία είναι ο αγαπημένος των γυναικών.Πολύ με αρέσει αυτό το χαρμάνι!!
View attachment 153488
Μπα!! Έμαθαν και από καλό καφέ?Από συζητήσεις στην εταιρεία είναι ο αγαπημένος των γυναικών.
Χρήστο, ακόμα κι αν όλες οι παράμετροι είναι ιδανικές, η κάψουλα έχει τον περιορισμό της ποσότητας καφέ που χωράει.Μπα!! Έμαθαν και από καλό καφέ?
Για ρώτα για τον Pike place των Starbucks που επίσης μου αρέσει.
Πάντως όσοι έχουν υψηλή ένταση στη γεύση η μηχανή τους βγάζει νεροζουμι, όσοι κυμαίνονται στο 6-9 πιστεύω τα καταφέρνει καλύτερα.
Αυτό δεν είναι ιεροσυλία. Εξέλιξη και αναβάθμιση είναι.Είναι σαν να έχεις Alfa Romeo και μετά να πάρεις BMW.
Οι σοβαρές μηχανές σπιτιού είναι χωρίς κάψουλες. Όμως, δεν θα σου πρότεινα τέτοια περιπέτεια. Θα ξεφύγεις οικονομικά και θα νευριάσεις από τις απαιτήσεις σε διάβασμα, χρόνο και συντήρηση.-ερωτηση, μου ειπαν οτι υπαρχουν μηχανες εσπρεσο για το σπιτι χωρις καψουλες...οπου βαζεις χυμα καφε..
μπορειτε να μου προτεινετε καποιες ?
ευχαριστω!
Δύσκολο να πάρεις καλύτερο καφέ από τη Delonghi σε σχέση με τη Nespresso χωρίς μύλο, και με μύλο πάλι λόγω περιορισμών του portafilter, λογικά σαπουνάδα (σα τους νεσπρεσο) θα πίνεις και μάλιστα χωρίς τις ευκολίες της Νεσπρέσο και με πολύ μεγαλύτερο χρόνο ενασχόλησης.Oi delonghi μεχρι 150 ευρω ειναι αρκετα τιμιες σε αυτο που προσφερουν. Εφοσον δε θα εχεις μυλο καφε, προσπαθησε να προμηθευεσαι απο καφεκοπτειο μικρες ποσοσητες για να μη μπαγιατευει γρηγορα και εισαι κοπλε.
Πιστευω θα χεις σιγουρα ανωτερο αποτελεσμα απο καψουλα και απο την πλειοψηφια των συνοικιακων καφε που σερβιρουν πετρελαιο.
![]()
Delonghi Dedica Pump Espresso Metal EC685.M
Βρες τιμές για Delonghi Dedica Pump Espresso Metal EC685.M σε 56 καταστήματα στο Skroutz. Διαθέσιμο σε 4 χρώματα. Διάβασε χαρακτηριστικά & πραγματικές αξιολογήσεις χρηστών!www.skroutz.gr
Αυτη ειναι εξαιρετικη για τα λεφτα της. Τωρα εχει και κατω απο 100 ευρω αν θες οικονομικοτερες που τηρουμενων των αναλογιων ειναι μια χαρα.
Μεχρι ποσα θες να δωσεις?
Ίσως της Sage η Barista Express (500Ε) που τα έχει όλα (μύλο και καφετιέρα) και συμφέρει ? Αλλιώς θες μίνιμουμ 600-700+++Οκαυ, το επιασα .... καποια σχετικα οικονομικη ? και ας εχει λιγο μπελα..
δεν παω σε καφετεριες απο το γυμνασιο..
αν χρειαστει να προμηθευτω καφε ... καπου εκτως σπιτιου δεν εχω ιδιαιτερη προτιμηση.. αν και δεν βγαινω απο το σπιτι περα απο το ζωολογικο κηπο οπου εχουμε νεσπρεσιερα..
Εγώ θα έλεγα ανανέωση. Δεν πιστεύω ότι είναι εξέλιξη, ούτε αναβάθμιση.Αυτό δεν είναι ιεροσυλία. Εξέλιξη και αναβάθμιση είναι.
Η φιλοσοφία μου πλέον σε όλα τα χόμπι είναι απλή:Εγώ θα έλεγα ανανέωση. Δεν πιστεύω ότι είναι εξέλιξη, ούτε αναβάθμιση.
Πόσα θες να δώσεις;Για να μην κουραστούμε κάτω από 350-400 δύσκολα.700 ευρο... για μια καφετιερα