- Reaction score
- 4.586
Εγώ μία αννα γούλα γνωρίζω.
Εγώ μία αννα γούλα γνωρίζω.
ατιμη κενωνια αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους του κατεβαζεις, οι πολυκαναλοι ιμερσιβιδες διεσπιδεςΆκου κει Μπλάκ... Μπλιαχ!
καμε κουραγιο και βαλε κανα τουρσι για μεζε ...ατιμη κενωνια αλλους τους ανεβαζεις κι αλλους του κατεβαζεις, οι πολυκαναλοι ιμερσιβιδες διεσπιδες
πινουν ΑΑΑ οινοπνευματα και εμεις οι καψερες δικαναλες τσιπουρακι εμ βεβαια η μυλωνου με του πραματευταδες ...... στο πυρ το εξωτερο μιασματα
οπως;Το πρόβλημα στην ζωή είναι όντως το να είναι κάποιος φτωχός στο μυαλό όμως.
Πάντα έχω κάβα.αμα ξανακαμεις καβα
Όταν όμως παραπιούμε θα έχουμεΝα, τώρα που ήπιατε όλοι τα βρήκατε.
Δεν μου απαντησατε ομως,θα κερδισω κατι η τσαμπα παιδευομουν;Όταν όμως παραπιούμε θα έχουμεGunFistfight at theO.K.A.L. Corral.
Ναι καλέ, στα 200 παίρνετε custom τίτλο.Δεν μου απαντησατε ομως,θα κερδισω κατι η τσαμπα παιδευομουν;
Εξαρτάται από τις γνώσεις και την προτίμηση του εκάστοτε υπευθύνου, σε συνδυασμό με το ψυχολογικό προφίλ του ακροατηρίου. Κατά κανόνα, τα ραδιόφωνα είναι συμπιεσμένα αρκετά, ενώ επιπροσθέτως το πρόγραμμα ενδέχεται να υφίσταται και normalizing, ώστε το αντιληπτικό απόκτημα το ακροατή να είναι συναφές συν τω χρόνω. Στο spotify το normalizing μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσα από τον πίνακα ελέγχου, ενώ για τυχόν on the fly συμπίεση δεν γνωρίζω λεπτομέρειες.Να ρωτήσω κάτι σχετικό με το thread;
Τα κομμάτια που παίζουν τα χιλιάδες ραδιόφωνα του διαδικτύου πολλά είναι σε 320Kbps, έχουν διάφορα με τα ίδια που παίζει το spotify, δλδ αν ακούσω π.χ Pantelo-den tairiazete sou lew_γαβ γαβ (Pitbull) remix_Mykonos Summer 2014 Hot limited Edition στο internet radio θα είναι το αντίστοιχο σε ηχητική ποιότητα με του Spotify;;; Thankss...
Παμε ! να καταθεσω και μια φιαλη μαλαματινα στο σκαλοπατι του λουκιλουκ και μια χαϊνεκεν στο μπερλινΟλδυ παμε Σαλονικα;
Αν μου επιτρεπετε, το δικαιωμα συμετοχης στσι χριστουγενιατικες κληρωσεις !Δεν μου απαντησατε ομως,θα κερδισω κατι η τσαμπα παιδευομουν;
Στα'πα εγώ, δεν στα'πα;;; Να τον ακούτε τον Αστροναύτη, βρίσκεται έτη ( φωτός ) μπροστά!Να, τώρα που ήπιατε όλοι τα βρήκατε.
Τι εγινε ρε παιδια ? μνημειο των πεσοντων ?Στο λούκιλουκ μόνο στεφάνι μπορείς να καταθέσεις πλέον .
Από τη στιγμή που ψοφάς να γίνεις το π0υτανάκι μου, εσύ θα κάνεις το ταξίδι.@Alex_Zapantis δε σου κρύβω ότι έχω μια αδυναμία στους τύπους με ξεχαρβαλωμένο BMI,
κάθε Σάββατο 9:00-1:00 είμαι στο ολυμπιακό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων.
Σε περιμένω !
Ρίξε κάτι ελαφρύ κι έλα...
.