- Reaction score
- 21.895
870 €Κανε και καποιο σχολιο ντε!
Η επικαλούμενη ανακούφιση από φαινόμενα ΄΄stress΄΄ θα ήταν αρκετή για να ρίξει διαμετακομιστικούς hipsters πίσω στους...σκληρούς δίσκους.
ηχοτρόνια
Ανακουφίζει και την τσεπηΗ επικαλούμενη ανακούφιση από φαινόμενα ΄΄stress΄΄ θα ήταν αρκετή για να ρίξει διαμετακομιστικούς hipsters πίσω στους...σκληρούς δίσκους.
Η πλέμπα, πες τα χρυσόστομε!!!Επειδή είστε πτωχοί, δε μπορείτε να αγοράσετε ένα τέτοιο σουίτς και τη βγάζετε με το τζαμπαντάν λούμπεν που δίνει η κοσμοτέ δώρο, θα πρέπει να χλευάζετε τα όντιφάιλ προϊόντα?
Εγώ πάλι απορώ με τις επιλογές που κάνετε εσείς οι πλούσιοι. D-link; Ντη-Λινκ; Ούτε ένα TP-link, ούτε Νετγκήαρ; Ούτε καν ένα Μικροτίκ ή έστω ένα Σίσκο; Και μου θέλετε high end. Τς τς τς, τί κόζμος...Επειδή είστε πτωχοί, δε μπορείτε να αγοράσετε ένα τέτοιο σουίτς και τη βγάζετε με το τζαμπαντάν λούμπεν που δίνει η κοσμοτέ δώρο, θα πρέπει να χλευάζετε τα όντιφάιλ προϊόντα?
Πφφφφφ, ρούτερ του ΟΤΕ απο εκείνα τα speedtouch τα άσπρα και πολύ του είναι!!!!Εγώ πάλι απορώ με τις επιλογές που κάνετε εσείς οι πλούσιοι. D-link; Ντη-Λινκ; Ούτε ένα TP-link, ούτε Νετγκήαρ; Ούτε καν ένα Μικροτίκ ή έστω ένα Σίσκο; Και μου θέλετε high end. Τς τς τς, τί κόζμος...
Η ραμ είναι κινέζικη όμως.Αλλά όλα τα τραφούδια φορτώνονται στη ram πριν παίξουν.