C
chrispo
Guest
....για ένα μαρούλι, αυτά τα θέλω..!
Είναι αγγλικά η Κίνα, είμαι περίεργος τσάμπα είναι πάντως.
....για ένα μαρούλι, αυτά τα θέλω..!
-Άλλος είναι που ξεθάβει ξεχασμένα νήματα, πώστολεν να δεις...
... δεν θυμάμαι τώρα, θα θυμηθώ όμως
σήμερα είναι η ''Γ(ιάνννη) DAY''
Ίσως μια ανάπαυλα να ήταν ωφέλιμη.Στη διαδρομή αυτών των πέντε παρουσιάσεων τα πραγματικά ενδιαφέροντα προς σχολιασμό στοιχεία - πέραν του επιτηδευμένου χαβαλέ δηλαδή - γίνονταν ολοένα και λιγότερα κάθε χρόνο.Δεν είναι "ξεχασμένο". Καθόλου! Είναι "εποχιακό". Ανανεώνεται κάθε χρόνο, μετά το πέρας (ή και λίγο νωρίτερα από το πέρας) της έκθεσης. Όμως φέτος έκθεση γιοκ Και είναι η σπουδαιότερη στην Ευρώπη.
Άλλος είναι που ξεθάβει ξεχασμένα νήματα, πώστολεν να δεις...
... δεν θυμάμαι τώρα, θα θυμηθώ όμως
Οι ''ειδικοί'' λένε πως η έκθεση της Πολωνίας έχει γίνει καλύτερη απ αυτή του Μunchen.Στη διαδρομή αυτών των πέντε παρουσιάσεων τα πραγματικά ενδιαφέροντα προς σχολιασμό στοιχεία - πέραν του επιτηδευμένου χαβαλέ δηλαδή - γίνονταν ολοένα και λιγότερα κάθε χρόνο
Όταν λες "καλύτερη" τι εννοείς; "Καλύτερη" ως προς τι;Οι ''ειδικοί'' λένε πως η έκθεση της Πολωνίας έχει γίνει καλύτερη απ αυτή του Μunchen.
Δεν αντιλέγω από τη στιγμή που δεν μπορώ να κρίνω και ο ίδιος,αλλά μεγάλη επιθυμία να επισκεφθώ ξανά εκθεσιακούς χώρους θα είχα μονάχα εφόσον τα setup θα ρυθμίζονταν ν'αναπαράγουν με τις προβλεπόμενες για καθένα διορθωτικές επεμβάσεις το σήμα.Οι ''ειδικοί'' λένε πως η έκθεση της Πολωνίας έχει γίνει καλύτερη απ αυτή του Μunchen.
Μεγαλύτερη κυρίως !Όταν λες "καλύτερη" τι εννοείς; "Καλύτερη" ως προς τι;
Μεγαλύτερη ποικιλία εκθετών κι εκθεμάτων. ΟΚ.Μεγαλύτερη κυρίως !
Λουφάρεις Γκουρού??Δεν αντιλέγω από τη στιγμή που δεν μπορώ να κρίνω και ο ίδιος,αλλά μεγάλη επιθυμία να επισκεφθώ ξανά εκθεσιακούς χώρους θα είχα μονάχα εφόσον τα setup θα ρυθμίζονταν ν'αναπαράγουν με τις προβλεπόμενες για καθένα διορθωτικές επεμβάσεις το σήμα.
Κάτι τέτοιο όμως θα αποτελούσε υπολογίσιμο πρόσκομμα τόσο ως προς τον αριθμό θέσεων και τις συνθήκες μέσα σε δεδομένο δωμάτιο επί των οποίων θα ίσχυε η βελτιστοποίηση.Επίσης θα δημιουργούσε τάσεις σύγκλισης στην απόδοση όσων συνδυασμών θα είχαν δεχθεί αποτελεσματική φροντίδα με το συνεπαγόμενο χάσμα ανάμεσα σε όσα θα είχαν προγραμματιστεί να έπαιζαν αδιόρθωτα.Παράλληλα θα καθιστούσε σχιζοφρενικά άτοπη την εμπλοκή λυχνιακών υλοποιήσεων με ισχύ ανεμιστήρα χειρός,αφού δεν θα παρεχόταν αναγκαίο δυναμικό περιθώριο γι απρόσκοπτες ισοσταθμίσεις στην απόκριση.Χωρίς να τίθεται καν το ζήτημα των αρμονικών παραμορφώσεων.
Καλώς ή κακώς η προσωπική ενασχόληση στον τομέα της διόρθωσης με τα αποτελέσματα να διαψεύδουν κάθε ενδοιασμό πάνω στην ωφέλειά της ξενερώνει πλέον τον γράφοντα ως προς την προοπτική ακρόασης αδιόρθωτων setup και υπό ανοίκειες συνθήκες.
Όσο άτοπο θα ήταν να με κατέδιδες σε αφεντικά που δεν έχω,άλλο τόσο το να περιγράφω στα σοβαρά setup τα οποία δεν θα ήταν...σοβαρά στημένα.Λουφάρεις Γκουρού??
Θα σε καρφώσω στο αφεντικό