- Reaction score
- 2.721
Δηλαδή; Πως;Μέγα λάθος, αν κάνετε την παραπάνω ρύθμιση στην εντολή bass, συμμετέχει κανονικά..
Και lfe + main αν βάλω δεν στέλνει
Δηλαδή; Πως;Μέγα λάθος, αν κάνετε την παραπάνω ρύθμιση στην εντολή bass, συμμετέχει κανονικά..
πολυ σωστος....ευχαριστω.Σε πρωτη φαση δεν σου φταιει το συστημα.
Το γουφερ του ηχείου είναι μικρο, αν δεν κανω λαθος 5 η 5,5 ιντσες. Αυτό σημαινει ότι μ αυτά τα ηχεια το ισοπλευρο τριγωνο πρεπει να είναι στο 1,5 μετρο μάξιμουμ.
Επισης όπως βλεπω ο καναπες είναι κολλημένος στον πισω τοιχο, αυτό σημαινει ότι μ ανοιχτο το γουφερ θ ακους κατι σαν μπουμαρισμα. ΑΝ κλεισεις το γουφερ το πρόβλημα θα μετριαστεί, αλλα θα χασεις από ογκο-ποιοτητα.
Κανονικα πρεπει να εισαι ενα μετρο αποσταση από τον πισω τοιχο.
Κανε σαν πειραμα, δοκιμαστικα εστω κι αν η αισθητικη του χωρου σου το απαγορευει για 15 λεπτα. Φτιαξε προσωρινα ένα ισοπλευρο (όχι ισοσκελες) τριγωνο στο 1,30-1,50 μ. και η θεση ακροασης από τον πισω τοιχο να είναι όπως σου γραφω (ένα μετρο). Ανοιξε το συστημα, βαλε κι εντασεις. Δοκιμασε κομματια με μπασο, επισης με κιθαρα και με φωνες, να εισαι γνώριμος ο ηχος.
Αν το πρόβλημα εχει λυθει απ εκει και περα ξερεις που θα εστιασεις. Γραψε και τις εντυπώσεις.
η ιστορια μου με το ηχοσυστημα ξεκινησε στραβα με πολλα pm απο φαντομαδες, συνεχιστηκε στραβα και τελειωσε και στραβα στο internet απο εκει που ξεκινησε.
σας ευχαριστω ολους οσοι βοηθησατε. διαβαζω αναλυτικα ολα ενα ενα τα ποστ και τα δοκιμαζω.
πολυ σωστος....ευχαριστω.
αν θελει καποιος mod ας το κλειδωσει
Να ξέρετε όμως ότι ο φαντομάς υπάρχει κ εδώ μέσα και αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες να βοηθήσω.
Κάτι πας να πεις..Κ κακές "σειρήνες" θα έλεγα (το θηλυκό γένος παίζει το ρόλο του).
Και μετά μας το γυρίζεις..Εδώ δεν ξέρω ποιος είναι
Κατι ξέρει.....κάτι ξέρει.....Κάτι πας να πεις..
Και μετά μας το γυρίζεις..
Μάλλον πάνω στο έπιπλο τα έχει όλα και για τις δοκιμές τα έχει βάλει πάνω σε βιβλία και στο άλλο έπιπλο. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον, μπορεί να κάνω και λάθος και να πηδάει το καλώδιο για να πάει στην κουζίνα.To καλωδιο για να πας κουζινα το πηδας ή το παιρνεις μαζι;
Θα χρησιμοποιήσω υπογραφή μέλους απλά μου διαφεύγει ποιός είναι.Γιατί επιμένεις?
Εντάξει, δεν είναι τούνελ ή σπηλιά.Ο χωρος δεν ειναι κακος
μην ξεθαβεις παλια ποστ και τσακωμους που ξεκινησαν πανω απο 2 μερες πισω. Δεν θα κατσω να κανω reposting η αποψη μου για τον συγκεκριμενο και μονο ειναι γραμμενη παραπισω, χωρις να γραφω κατι για τους υπολοιπους. το εγραψα μονο για εναν που με κατηγορησε κιολας οτι κανω κακη χρηση των αγγελιων αντι να παει σε καποιον mod.Με την εχθρικότητα και την καχυποψία που αντιμετωπίζεις τα μέλη πιστεύοντας μάλιστα ότι μπορεί να είναι και τσιράκια του εν λόγω μαγαζιού, που καλώς η κακώς έχει ένα καλό όνομα στην πιάτσα, πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει κάποιος να κάνεις κάποια κίνηση και μετά να κινδυνεύει να τον ξεφτιλισεις;
δοκιμες εκανα, εχω γραψει οτι θα αγορασω βασεις απο το πρωτο ποστ. Αν εχεις/εχετε προτασεις be my guestΠαντως όπως καιναχει, φροντισε να παρεις δυο βασεις για τα ηχεια σου. Ρυθμισε της όταν καθεσαι το τουιτερ να είναι στο υψος του αυτιου. Είναι κριμα να είναι πανω σε βιβλια.
Εχεις απογοητευτεί και σ εχει χαλασει την ψυχολογια, αλλα ισως τα πραγματα βελτιωθουν. Μπορεις να φτασεις να εχεις έναν αποδεκτο τροπο ακροασης.
Ποιο μοντέλο έχεις? Στον 7009 αρκετά παλιό αν υπάρχει αυτή η ρήθμιση, το σαμπ ανεξαρτήτως τύπου ρύθμισης των ηχείων , μικρά ή μεγάλα, συμμετέχει., σε puredirect εννοείται. Μιλίστε και οι υπόλοιποι μαρατζάκιδες ρε παιδιά....Δηλαδή; Πως;
Και lfe + main αν βάλω δεν στέλνει