- Reaction score
- 11.108
Την επόμενη φορά που θα πας διακοπές, να ειδοποιήσεις. Έχω κάτι μουσικές που θέλω να ακούσω...Άνευ πλάκας, το καλοκαίρι που έλειπα για 1 μήνα σερί, άφησα τα κλειδιά πάνω στην εξώπορτα. Αλήθεια.
Την επόμενη φορά που θα πας διακοπές, να ειδοποιήσεις. Έχω κάτι μουσικές που θέλω να ακούσω...Άνευ πλάκας, το καλοκαίρι που έλειπα για 1 μήνα σερί, άφησα τα κλειδιά πάνω στην εξώπορτα. Αλήθεια.
επισης να εχει ρουλεμαν στους μεντεσεδες (λογικα εχει) , υπαρχουν ακομα τσιφουτηδες που βαζουν απλους μεντεσεδες και γελαει ο κοσμος (μετα απο λιγα χρονια)Όλα αυτά που λες τα συζήτησα με αυτούς, μόνοι τους μου είπαν για τις αστείες εγκαταστάσεις με πολυουρεθάνη και τα defenders που σπάνε με μερικά χτυπήματα.
Εκτός από τον οπλισμό της πόρτας (1.5mm ατσάλι μέσα έξω) , η κλειδαριά θα έχει έξτρα οπλισμό όπως φαίνεται εδώ και επίσης το defender θα είναι αυτό. Κύλινδρος ένας από αυτούς, δεν θυμάμαι.
Τα της κάσας και το δέσιμο με τον τοίχο πρέπει να τα δω.
Έχει λογική η σκέψη σου, ότι με σπάσιμο τζαμιού μπαίνει για πλάκα.Εμένα πάντως, έχει γυρίσει το μυαλό μου στο θέμα.
Δηλαδή, στο προηγούμενο σπίτι μου, με "πόρτα ασφαλείας" του πωπού εργολαβική των 100€ από τα λιντλ και με κλειδαριά που ανοίγει και με κατσαβίδι, μπήκαν κλέφτες από την διπλή πόρτα μπαλκονιού, χωρίς να σπάσουν το τζαμί, με ένα λοστό άνοιξαν αθόρυβα την πόρτα και μπήκαν σα κύριοι.
Μετά από αυτό, εφόσον είχε το σπίτι περιμετρικά πολλά παράθυρα και απλά κουφώματα πλαστικά στα μπαλκόνια που θα μπορούσε να είχε πρόσβαση ο οποιοσδήποτε κλέφτης, συνήθως όταν έφευγα άφηνα τα κλειδιά πάνω στην "πόρτα ασφαλείας", ώστε τουλάχιστον να μη πληρώνω επισκευές στα κουφώματα.
Άνευ πλάκας, το καλοκαίρι που έλειπα για 1 μήνα σερί, άφησα τα κλειδιά πάνω στην εξώπορτα. Αλήθεια.
Αυτό ήταν σε μεζονέτα που είχε δίπλα της από τη μια πλευρά κολλητά δεύτερη μεζονέτα, και κήπο εμπρός πίσω.
Σε μονοκατοικία που είμαι τώρα, ακόμα και γω να κλειδωθώ απ'εξω, θα μπω από ένα παράθυρο ή κούφωμα γύρω γύρω, σπάζοντας ένα τζάμι έτσι απλά. Λιγότερο από 50€ δουλειά, πιο φτηνά δε γίνεται.
Νομίζω πως κι ο επίδοξος κλέφτης δε θα προσπαθήσει καν να μπει από την "πόρτα ασφαλείας", είναι χαζό...
Έχω όμως σεκιούριτι και πέραν των δρομολογίων, το στέκι των σεκιουριταδων σε πολύ μικρή απόσταση, συναγερμό με κλήσεις, σκυλιά που κάνουν χαμό όποτε έρχεται οποιοσδήποτε και βάζω και κάμερες. Ποτέ δε κλειδώνω τις εξώπορτες ασφαλείας. Τα κλειδιά βρίσκονται συνήθως πάνω στην εξώπορτα. Θα ήταν πιο χρήσιμο να έχει πόμολο και απ'έξω, σα πόρτα εσωτερική, να μη χρειάζεται κλειδί για να μπεις. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα, τέτοια σπίτια να μην έχουν εξώπορτες, αλλά απλώς άλλο ένα τυπικό κούφωμα μπαλκονιού, σαν όλα τα υπόλοιπα γύρω γύρω, με στορακι κανονικά, ή με αμμοβολής τζαμι.
Δεν βλέπω λόγο να υπάρχουν "εξώπορτες" σε τέτοια σπίτια, πόσο μάλλον "ασφαλείας", μη χε...
Έχει.ρουλεμαν στους μεντεσεδες
Η πλάκα ξέρεις που είναι σε αυτό που λες;Καλο ειναι ενα κλειδι να βρισκεται σε καποιο ατομο εμπιστοσυνης, ωστε σε περιπτωση που κλειδωθεις απεξω να ειναι πιο ευκολο να ξαναμπεις..
4-5 μπετόβεργες Φ16-18 από κάθε πλευρά της τοιχοποιίας πακτωμένες με ταχείας πήξεως μπετόνΤα της κάσας και το δέσιμο με τον τοίχο πρέπει να τα δω.
Αυτό δεν το έχω καταλάβει η αλήθεια είναι, το είπε πριν και ο pankrok.4-5 μπετόβεργες Φ16-18 από κάθε πλευρά της τοιχοποιίας πακτωμένες με ταχείας πήξεως μπετόν
Η πρόσοψη αλουμινίου δεν είναι μονόδρομος. Μπορείς να επενδύσεις την πρόσοψη της πόρτας με HPL. Υπάρχει σε πολλές αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων και χρωμάτων που φέρνουν σε ξύλο. Ρίξε μια ματιά εδώ. Χρησιμοποιείται κατά κόρον στην Κύπρο, υπό πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες συγκριτικά με αυτές της Ελλάδας - ειδικά το καλοκαίρι.μονόδρομο της πρόσοψης αλουμινίου με βαφή ξύλου γιατί:
1) είναι εξωτερική πόρτα μονοκατοικίας και πρέπει οπωσδήποτε η εξωτερική τουλάχιστον όψη να έχει αντοχή σε βροχή, ήλιο και την υπερβολική υγρασία της περιοχής. Μόνο αυτό κοστίζει + 400€-500€ λόγο και του από κάτω..
2) Μόνο η όψη ξύλου ταιριάζει στο σπίτι.
μη σου τυχει αγαπητε..Η πλάκα ξέρεις που είναι σε αυτό που λες;
Φίλος "κλειδώθηκε" έξω.
Ειναι μονοκατοικία με 3 πόρτες ασφαλείας μέχρι να μπεις σπίτι, έχει διάφορα επίπεδα χρήσης πριν.
Ο κλειδαρας έκανε 10' να ανοίξει και τις 3 χωρίς καν φασαρία.
Το λέω αποκλείεται τις είχες ξεκλείδωτες όλες και μου λέει όχι.
Μπορεί να ήταν μ@λ@κίες κλειδαριές, who knows.
Το θέμα είναι ότι από τότε έμεινε μ@λ@κ@ς με την "ασφάλεια" του σπιτιού του.
Για να μπεις, πρέπει πρώτα να ρίξεις φόλα στα σκυλιά. Ή να είσαι μεγάλος μάστορας με τους σκύλους.Την επόμενη φορά που θα πας διακοπές, να ειδοποιήσεις. Έχω κάτι μουσικές που θέλω να ακούσω...
50 €Αυτό δεν το έχω καταλάβει η αλήθεια είναι, το είπε πριν και ο pankrok.
Δηλαδή μπετόβεργες μέσα στον τοίχο κάθετα στην κάσα και κολλημένες πάνω της;
Κάτι δεν καταλαβαίνω.
Βοηθάτε.