- Reaction score
- 1.056
Ωρεεεε μόλις πριν 30' τ'ανοιξαμε κι εμείς
... αυτό που έκανα ήταν να ρουφήξω τα υγρά ....
Ντάξει. Πριν 20 χρόνια που δεν υπηρχε ή δεν ξέραμε κάτι άλλο καλές ήταν...Καλά, αυτές οι Kaiser γαμάτες κρίμα που πήγε η μια στράφι!
Ντάξει. Πριν 20 χρόνια που δεν υπηρχε ή δεν ξέραμε κάτι άλλο καλές ήταν...
4.2 € 500mlΩραία, πες μου εσύ μπύρα καλύτερη από την kaiser αλλά να μην κάνει 5 6 η 10 ευρώ το κουτάκι γιατί το θεωρώ κοροϊδία όπως και στο κρασί πάνω από 8-10 ευρώ το μπουκάλι το θεωρώ κοροϊδία και ότι σου πιάνουν τον κώλο, έχω δοκιμάσει και της stella artois αλλά δεν μου άρεσαν τόσο όσο η kaiser.
Κοροϊδία είναι να πετάς δύο ευρώ και να πίνεις ξέπλυμα ή κάτουρα. Πάρε σε πρώτη φάση μία Delfi για αντί kzr που έχει λιγότερο από 5 ευρώ το μπουκάλι. Και γενικότερα αν αξίζει κάτι για να αξίζει έχει τον κόπο του και τα έξοδα του και θα το πληρώσεις για να το απολαύσεις.Ωραία, πες μου εσύ μπύρα καλύτερη από την kaiser αλλά να μην κάνει 5 6 η 10 ευρώ το κουτάκι γιατί το θεωρώ κοροϊδία όπως και στο κρασί πάνω από 8-10 ευρώ το μπουκάλι το θεωρώ κοροϊδία και ότι σου πιάνουν τον κώλο, έχω δοκιμάσει και της stella artois αλλά δεν μου άρεσαν τόσο όσο η kaiser.
Και αυτή φοβερή προσπάθεια
Ανεκτά κρασιά βρίσκεις από τα 12 έως 17 ευρώ ,το μπουκάλι , σε λευκό και 22 έως 28 ευρώ σε κόκκινο ......( άποψη μου )και στο κρασί πάνω από 8-10 ευρώ το μπουκάλι
Ανεκτά κρασιά βρίσκεις από τα 12 έως 17 ευρώ ,το μπουκάλι , σε λευκό και 22 έως 28 ευρώ σε κόκκινο ......( άποψη μου )
Πιστεύω ότι υπάρχει διαφορα ( μετρήσεις δεν έχω )