billpeppas
A/V Επαγγελματίας
- Reaction score
- 7.145
Έχεις κάποιο κοντό καλώδιο ( max 2.5m ) και την δυνατότητα να κάνεις δοκιμές με αυτό να διασφαλίσουμε πως είναι ή δεν είναι θέμα του καλωδίου ?
Εγώ έχω zidoo, Ν5 και 12μετρο Ruipro που κλειδώνουν άψογα πάντα, χωρίς διακοπές. Η αγορά του Ruipro έγινε μετά από προτροπή του @loggeo.ναι εχω και παιζει μια χαρα, απλώς ειχα παρει 2 καλωδια 7.5 μετρα. 18gb fiber που δεν επαιζε κανενα, τα εστειλα πίσω/ Μετα πήρα τα Ruppio που καποιος φιλος στο site ειπε οτι κλειδωναν με τον jvc n5. Μήπως ειναι θεμα ρυθμισης ή αποστασης;
οκ ευχαριστω πολυΕγώ έχω zidoo, Ν5 και 12μετρο Ruipro που κλειδώνουν άψογα πάντα, χωρίς διακοπές. Η αγορά του Ruipro έγινε μετά από προτροπή του @loggeo.
Άσε με να ρίξω μια ματιά στις ρυθμίσεις του Zidoo το βράδυ, αν και δεν νομίζω να έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις.
αν μπορουσες να μου γραψεις τι ρυθμισεις εχεις στο zidoo μαλλον θα εβρισκα τη λύσηοκ ευχαριστω πολυ
μπα ειναι το τριτο καλωδιο ..δε μπορει να ειναι ολα ελλατωματικά///κατι φταιει στις ρυθμισεις ειτε του προβολεα ειτε του zidooΦοβάμαι πως παίζει αρκετά η πιθανότητα να σου έκατσε ελαττωματικό καλώδιο
Quick settings - Display - HDMI - Resolution 1080p 60Hzαν μπορουσες να μου γραψεις τι ρυθμισεις εχεις στο zidoo μαλλον θα εβρισκα τη λύση
το χω κανει...κατι απο τις ρυθμισεις στο zidoo πρεπει να παιζεο///δε μπορει μια να παιζει και 5 οχιΦίλε μου κοίταξε αν έβαλες σωστά το καλώδιο. Είναι ενεργό και κατευθυντικό. Ο ένας ακροδέκτης λέει source κι ο άλλος display.
Συνεπώς, ο ακροδέκτης που λέει source στο zidoo και ο άλλος (display) στον jvc.