- Reaction score
- 84.227
Βίτσιο με τα βινύλια;
Έχει πέσει και σε εμάς φίλε βινύλιο αυτές τις μέρες σύννεφο..Ναι ρε φιλε τη βρισκω!
Με τι να μαι, αγκαλια και να χαιδευω τους σκληρους και τα στικακια;
Να βρούμε μια μέση λύση:Ναι ρε φιλε τη βρισκω!
Με τι να μαι, αγκαλια και να χαιδευω τους σκληρους και τα στικακια;
Δεν τον γνωριζα αλλα απο τον πωλητη του stereodisc (Αριστοτελους) πηρα τον συγκεκριμενο δισκο και τοMax Richter - The Blue Notebooks
Special edition 2x Blue LPs 180gr
View attachment 157245
View attachment 157246
View attachment 157247
View attachment 157248
το κανω ηδη!Να βρούμε μια μέση λύση:
Χάιδευε το βινύλιο, άκου τα στικάκια
Τι γραφει επανω διοτι δεν βλεπω καλα;Ακουστε τον σε καραντινα;
Έμαθα πως πριν πάρεις εμένα είχες πάρει άλλον Ορθοπαιδικό και σου συνέστησε να αλλάξεις καλώδιαΠηρα το γιατρο τον @Dimifoot για εξεταση στο ποδι μου, αλλα επειδη δε δεχεται λογω καραντινας του ζητησα τηλεφωνικη γνωματευση και αφου μ εξετασε και εστειλα και 70 ευρω, μου γραψε 2χ sub 18" , αν δε με πιασει λεει την πρωτη μερα το χαπι που μ εδωσε..
Ρε τι παθαμε... κομματια να γινει , ιατρος ειναι κατι παραπανω θα ξερει.. ας τον ακουσω..
Περιμενω και να γραψει και στο χαρτακι το τυπωμενο την "συνταγη", να παω να την παρω απ το "φαρμακειο" ...
τον εχω, ωραιος δισκος κι ωραια φωνη, αλλα.. 45αρης, αρχισα να βαριεμαι λιγο....Τέσσερις μόλις μέρες από Μόσχα στην πόρτα μου Γιάννη και έτοιμη για χαδάκια
Και μετά λένε ότι τα ΕΛΤΑ δεν δουλεύουν...
View attachment 157719
Είναι αυτό που λέμε,Να βρούμε μια μέση λύση:
Χάιδευε το βινύλιο, άκου τα στικάκια
ονομα παρακαλωΈμαθα πως πριν πάρεις εμένα ευχές πάρει άλλον Ορθοπαιδικό και σου συνέστησε να αλλάξεις καλώδια
2x 45 rpm 200gr mobile fidelity κι εσυ ;;
Πεντακάναλο SACD2x 45 rpm 200gr mobile fidelity κι εσυ ;;