- Reaction score
- 76.311
Ταινιαρα.............Είδα την ταινία με τον - πιο επίκαιρο δε γίνεται - τίτλο Μακριά από τους Ανθρώπους του Νταβίντ Ελχόφεν.
Στην Αλγερία του 1954 δάσκαλος στη μέση του πουθενά εξαναγκάζεται να συνοδεύσει έναν κατηγορούμενο για φόνο στην κοντινότερη πόλη.
Αποικιακό road movie νεο-western που σταδιακά αποκτά υπαρξιακές διαστάσεις και εκρήγνυται σιωπηρά σε μια πλημμυρίδα συναισθημάτων.
Ιδανικός στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Βίγκο Μόρτενσεν.
Σε ελεγειακή μουσική επένδυση του τρομερού διδύμου Nick Cave - Warren Ellis.
Παίζει να είναι μία από τις καλύτερες ταινίες του 2014 που δεν είδες!
Υ.Γ. Την ταινία παρακολούθησα στην αρτι-αφιχθείσα ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα Cinobo (Cinema No Border) που υπέπεσε στην αντίληψή μου μόλις προ ολίγων ημερών. Αρκεί μία γρήγορη αναζήτηση στην ταινιοθήκη της για να ανακαλύψεις πολλά διαμαντάκια του παγκόσμιου κινηματογράφου. Ειδική μνεία για το section του ελληνικού κινηματογράφου όπου βρίσκονται ταινίες που δύσκολα εντοπίζονται ακόμα και στην εποχή του διαδικτύου.
Στους αντίποδες του Netflix. Δεν τη βλέπω να μακροημερεύει...
Αλεεεξ...Από τις πιο λυπημένες ταινίες που έχω δει.
Ευχάριστα νέα, είμαι fan βεβαίως!The Black List Returns Today!
View attachment 157962
‘The Blacklist’ Renewed For Season 8 By NBC
NBC has ordered an eighth season of The Blacklist, the second consecutive year the veteran drama has received an early renewal.deadline.com
Αυτή είναι Δημήτρη;Εξαιρετικές οι δύο πρωταγωνίστριες, ειδικά η ηθοποιός που υποδύεται τη θεία στο δεύτερο ρόλο.